Aanbod

Italiaanse Deli te koop Rotterdam Kralingen

Chris Bennekerslaan 3, Rotterdam

Zeer bekende en goed lopende Italiaanse delicatesse zaak te koop gelegen centraal in Rotterdam Kralingen. De Zaak is gelegen op een zichtlocatie aan de drukke kruising van de Willem Ruyslaan met de Oudedijk.

Vraagprijs exploitatie
€ 175.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.380 per maand exclusief btw

Afmeting
± 135m²

Wijnbar te koop Centrum Rotterdam

Van Oldenbarneveltstraat 127, Rotterdam

Wijnbar te koop gevestigd aan de Van Oldenbarneveltstraat in het centrum van Rotterdam. De wijnbar is sfeervol ingericht en kan eenvoudig worden aangepast voor diverse andere concepten. Deze wijnbar wordt te koop aangeboden door Tihm horecamakelaardij Rotterdam.

Verkocht onder voorbehoud

Club 24 uursvergunning te koop centrum Rotterdam

Mauritsweg 46, Rotterdam

Horeca te koop met 24 uurs vergunning in het centrum van Rotterdam. Deze club is gevestigd op de Mauritsweg in het centrum van Rotterdam op slechts 600 meter van het Centraal Station, 450 meter van Schouwburgplein en 350 meter van de Witte de Withstraat.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 7.000 per maand exclusief btw

Afmeting
± 262m²

Horecaruimte te huur Rotterdamse Manege Kralingen

Kralingseweg 120, Rotterdam

Unieke mogelijkheid om de horecaruimte te huren gevestigd in de Rotterdamsche Manège op Kralingen Rotterdam. Deze horecazaak beschikt over 2 zitgedeeltes, een groot zonnig terras met prachtig uitzicht en een volledig ingerichte keuken.

Verhuurd

Koffiebranderij te huurSpaanse Polder Rotterdam

Kiotoweg 133, Rotterdam

Koffiebranderij te huur gevestigd op de Spaanse Polder in Rotterdam. In de koffiebranderij staan diverse koffiebranders, waaronder een koffiebrander van maar liefst 25kg van het merk Probat. In goed overleg zijn de branders mogelijk ook los te koop.

Huurprijs vastgoed
€ 2.500 per maand exclusief btw

Afmeting
± 302.5m²

Snackbar te koop Rotterdam Kralingen

Willem Ruyslaan 22, Rotterdam

Snackbar+ te koop op Rotterdam Kralingen in de buurt Struisenburg. Dit cafetaria wordt door de huidige ondernemers al sinds 2005 geëxploiteerd, hebben een goede naam opgebouwd over de jaren en heeft een stabiele omzet.

Vraagprijs exploitatie
€ 69.500

Huurprijs vastgoed
€ 2.000 per maand exclusief btw

Afmeting
± 154m²

Aziatisch fast casual restaurant te koop Schiedam

Noorderweg 24, Schiedam

In het uitgaansgebied rondom het Pathé theater in Schiedam, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit goedlopende moderne Aziatische fast casual restaurant. Grote ruimte +500 m2 met eveneens groot terras. Hoge omzet en winst.

Vraagprijs exploitatie
€ 385.000

Huurprijs vastgoed
€ 7.723 per maand exclusief btw

Afmeting
± 500m²

Horeca te koop aan de Witte de Withstraat

Schiedamse Vest 154, Rotterdam

Nu in de verkoop deze grote horecaruimte gevestigd aan de Schiedamse Vest aan de voet van de Witte de Withstraat te Rotterdam.

Verkocht

Horecazaak te koop Centraal Station Den Haag

Stationsweg 138, Den Haag

Midden in het drukke gebied rondom het Centraal Station van Den Haag biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze bijzonder succesvolle horecazaak. Bij de zaak hoort een groot terras.

Vraagprijs exploitatie
€ 165.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.400 per maand exclusief btw

Afmeting
± 105m²

Restaurant te koop Zwart Janstraat te Rotterdam

Zwart Janstraat , Rotterdam

Restaurant-lunchroom te koop centraal gelegen op de Zwart Janstraat te Rotterdam, horeca te koop aangeboden door Horecamakelaar TiHM. Deze locatie is geschikt voor diverse concepten, is recent verbouwd en beschikt over een cat 2 exploitatievergunning en drank- en horecavergunning.

Vraagprijs exploitatie
€ 135.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.300 per maand vrij van btw

Afmeting
± 112m²

Casco horecaruimte te huur Zuidplein 60C

Zuidplein 60, Rotterdam

Gevestigd in de nieuwe uitbreiding van winkelcentrum Zuidplein mag Horecamakelaar Tihm deze casco horeca unit gevestigd aan de Zuidplein 60C te huur aanbieden. Bent u op zoek naar mooie grote casco horeca unit in de omgeving van Zuidplein Theater, metrostation, Ahoy en de nieuwe Pathé -> bel ons!

Huurprijs vastgoed
€ 10.833 per maand exclusief btw

Afmeting
± 470m²

Mooie lunchroom te koop Schiedam

Hof van Spaland 57, Schiedam

In winkelcentrum Spaland in Schiedam, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze sfeervolle, prachtig verbouwde lunchroom. Het winkelcentrum biedt een gevarieerd aanbod van meer dan 50 winkels en de lunchroom is het centrale punt voor een kopje koffie en een hapje voor het winkelend publiek.

Vraagprijs exploitatie
€ 75.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.360 per maand exclusief btw

Afmeting
± 103m²

Lunchroom te koop in Randgemeente Rotterdam

Raadhuisplein 81, Krimpen aan den IJssel

Lunchroom te koop in een winkelcentrum gelegen in een randgemeente van Rotterdam. Deze bekende horecazaak is al jaar en dag een begrip in de omgeving. Vanwege leeftijd heeft de ondernemer horecamakelaar Tihm ingeschakeld om de lunchroom te verkopen.

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs vastgoed
€ 4.200 per maand exclusief btw

Afmeting
± 94m²