Aanbod

Restaurant te koop hartje centrum Rotterdam

Mooie horecazaak te koop gelegen in hartje centrum Rotterdam aan een sfeervolle straat. De zaak is in 2015 volledig verbouwd, uitgebouwd, alle installaties zijn vervangen en is de zaak voorzien van een volledige nieuwe inventaris en aankleding.

Vraagprijs exploitatie
€ 150.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.300 per maand exclusief btw

Afmeting
± 127m²

Franchisenemers gezocht voor Mr Bento

Franchisenemer gezocht voor dit succesvolle Asian fastfood met shop concept, genaamd Mr Bento. Met een omzetpotentie van € 400.000,- tot € 600.000,- per jaar biedt dit concept een goed perspectief en veel mogelijkheden voor de franchisenemer.

Afmeting
± m²

Casco horecalocatie te huur op Rotterdam West

2e Middellandstraat 13, Rotterdam

Opnieuw in de verhuur casco horecaruimte gevestigd aan de 2de Middellandstraat, op steenworp afstand van het Middellandplein. Deze locatie is uitermate geschikt voor een goed afhaal/bezorgconcept.

Vraagprijs exploitatie
€ 0

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand vrij van btw

Afmeting
± 82m²

Goed restaurant te Koop Centrum Rotterdam

Pannekoekstraat 40, Rotterdam

Sfeervol restaurant te koop gevestigd aan de populaire Pannekoekstraat in het centrum van Rotterdam. Dit restaurant heeft een goede naam en er kan momenteel op niveau geluncht en gedineerd worden.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 3.950 per maand exclusief btw

Afmeting
± 204m²

Franse patisserie en lunchroom te koop Den Haag

Prins Hendrikstraat 32, Den Haag

In het populaire Zeeheldenkwartier, op een paar loopminuten van het centrum van Den Haag, biedt Tihm Horecamakelaardij te koop aan deze goedlopende Franse patisserie en lunchroom. De zaak is gevestigd in een hoekpand met aan beide zijden een gevelterras.

Vraagprijs exploitatie
€ 85.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.600 per maand vrij van btw

Afmeting
± 61m²

Family concept store te koop Rotterdam Nesselande

Maltaplein 17, Rotterdam

In Rotterdam, bij het strand en de boulevard van Nesselande, biedt Tihm Horecamakelaardij u te koop aan deze populaire family concept store: koffiebar, lunchroom en winkel in kado artikelen ineen. Deze kindvriendelijke zaak is bekend in de hele regio.

Vraagprijs exploitatie
€ 98.500

Huurprijs vastgoed
€ 2.540 per maand exclusief btw

Afmeting
± 265m²

Fastfood zaak te koop Rotterdam Centrum

1e Middellandstraat 8, Rotterdam

Fastfood horecazaak te koop gelegen aan het einde van de West-Kruiskade te Rotterdam. De zaak is mooi ingericht, gelegen op een gewilde drukke locatie en uitermate geschikt voor een afhaal bezorg concept met de mogelijkheid om ook op locatie te eten.

Vraagprijs exploitatie
€ 220.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.200 per maand exclusief btw

Afmeting
± 118m²

Horeca in sportschool ter overname Krimpen

Krimpenerbosweg 4, Krimpen aan den IJssel

Horecaruimte te huur in een high end sportschool met zwembad en padelbanen gelegen in Krimpen aan den Ijssel. In goed overleg met de eigenaar van de sportschool kan de exploitatie van de horecazaak overgenomen worden, maar de eigenaar staat ook open voor voorstellen van geïnteresseerde partijen.

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 331m²

Brasserie te koop Rotterdam Noord

Noordsingel 121, Rotterdam

Restaurant/brasserie te koop gevestigd in een charmant monumentaal hoekpand aan de Noordsingel op Rotterdam Noord. Deze horecazaak met ruim terras is zeer geschikt voor een horeca stel of een ondernemer die met een klein team wil draaien.

Vraagprijs vastgoed
In overleg

Vraagprijs exploitatie
€ 95.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.250 per maand vrij van btw

Afmeting
± 101m²

Afhaal bezorg zaak te koop Rotterdam West

Oostkousdijk 3, Rotterdam

Gevestigd op de Oostkousdijk te Rotterdam Delfshaven heeft Horecamakelaar Tihm Rotterdam deze vergunningsvrije horecazaak in de verkoop gekregen. Op het moment runt de ondernemer een award winning Indiaas afhaal en bezorg concept.

Vraagprijs exploitatie
€ 62.500

Huurprijs vastgoed
€ 875 per maand exclusief btw

Afmeting
± 89m²

Japans restaurant te koop centrum Ridderkerk

Koningsplein 15, Ridderkerk

Japanse all you can eat restaurant te koop gevestigd aan het Koningsplein in het centrum van Ridderkerk. De zaak loopt goed, heeft een mooi aantal vierkant meter en beschikt over een groot terras op het Koningsplein. Dit aziatche restaurant wordt te koop aangeboden door Horecamakelaar Tihm.

Vraagprijs exploitatie
€ 45.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.500 per maand exclusief btw

Afmeting
± 203m²

Restaurant met groot terras te koop Ridderkerk

Koningsplein 44, Ridderkerk

Unieke kans om een horecazaak met groot zonnig terras te kopen gelegen in het centrum van Ridderkerk. Het restaurant is gelegen aan het gezellige Koningsplein, is mooi ingericht, hoeft geen rekening gehouden te worden met verplichtingen en mag tegen een zeer scherpe koopsom overgenomen worden.

Verkocht onder voorbehoud

Doner zaak te koop in Hendrik Ido Ambacht

De Schoof 228, Hendrik-Ido-Ambacht

Doner afhaal bezorgzaak te koop gevestigd aan de buiten zijde van winkelcentrum de Schoof in Hendrik Ido Ambacht. De zaak is netjes ingericht, goed onderhouden en biedt een nieuwe eigenaar veel potentie en mogelijkheden. Deze Doner zaak wordt te koop aangeboden door Tihm Horecamakelaardij Rotterdam.

Vraagprijs exploitatie
€ 89.500

Huurprijs vastgoed
€ 2.500 per maand vrij van btw

Afmeting
± 82m²