Aanbod

Bekend koffiehuis te koop aan Hoefkade Den Haag

Hoefkade 42, Den Haag

Bekend koffiehuis te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij aan de Hoefkade in Den Haag. Op goede locatie vlakbij het drukke treinstation Hollands Spoor. Totale oppervlakte ca. 234 m2, met groot terras. Geschikt voor veel verschillende formules.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 2.587 per maand exclusief btw

Afmeting
± 234m²

Restaurant te koop in watersportgebied Groene Hart

Noordenseweg 23, Nieuwkoop

Goedlopend restaurant te koop in het watersportgebied van het Groene Hart, met groot terras en tuin, aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Vraagprijs exploitatie
€ 99.500

Huurprijs vastgoed
€ 1.500 per maand exclusief btw

Afmeting
± 180m²

Casco horecaruimte te huur op de Willemskade Rotte

Willemskade 13, Rotterdam

Grote casco horecaruimte te huur, in het voormalige Zeemanshuis, aan de voet van de Erasmusbrug en aan de Nieuwe Maas. Het pand is gesitueerd tussen de Willemskade en de Westerstraat in het historische Scheepvaartkwartier in het centrum van Rotterdam. Aangeboden door Horecamakelaar Tihm.

Huurprijs vastgoed
€ 7.500 per maand exclusief btw

Afmeting
± 399m²

Wijnbar te koop op het Deliplein Rdam Katendrecht

Delistraat 26, Rotterdam

Gevestigd aan het bekende Deliplein heeft TiHM Horecamakelaardij een wijnbar in de verkoop gekregen. De combinatie van een lage huur, centrale ligging op het plein, een mooi terras en de beschikking over een exploitatie en een drank- en horecavergunning, maakt dit een interessante horecalocatie.

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs vastgoed
€ 680 per maand exclusief btw

Afmeting
± 48m²

Franchisenemer gezocht voor cafetaria+ concept

Voor een bekende franchisegever in de cafetariawereld zijn wij op zoek naar leuke en enthousiaste ondernemers. Het concept is een cafetaria+, waarbij gasten naast frites ook terecht kunnen voor volwaardige menu's. We zijn voor bestaande en nieuwe locaties op zoek naar ondernemers.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
Op aanvraag

Afmeting
± m²

Restaurant te koop Rotterdam Zuidplein

Gooilandsingel 101, Rotterdam

Restaurant te koop gevestigd aan de Gooilandsingel 101 op Rotterdam Zuidplein en wordt aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het restaurant is gevestigd in de plint van het nieuwe zwembad op Zuidplein, maar heeft een eigen ingang aan de (toekomstige boulevard op de) Gooilandsingel.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 2.850 per maand exclusief btw

Afmeting
± 150m²

Lunchroom te koop winkelcentrum Voorburg

Koningin Julianaplein 20,

Noony's bestaat al bijna 25 jaar, maar nu is het tijd voor een nieuwe enthousiaste ondernemer die deze succesvolle zaak wil gaan runnen! TiHM Horecamakelaardij biedt met trots deze prachtige zaak aan op centraal punt in druk winkelcentrum, met sfeervolle inrichting en groot terras.

Vraagprijs exploitatie
€ 325.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.391 per maand exclusief btw

Afmeting
± 115m²

Lunchroom te koop omgeving Schiedam

Lunchroom te koop aangeboden aan de rand van Schiedam door horecamakelaar TiHM. Deze zaak draait een stabiele omzet en heeft hele gunstige werktijden. Ben je een horecaondernemer of een stel die met name wil werken in de ochtend/middag, voor het avond eten thuis wil zijn en het weekend kunnen vieren

Verkocht onder voorbehoud

Vegetarisch restaurant Bla Bla te koop

Piet Heynsplein 35, Rotterdam

Gevestigd in het historische Delfshaven te Rotterdam aan het Piet Heynsplein heeft Horecamakelaar TiHM het zeer bekende vegetarische restaurant Bla Bla in de verkoop gekregen. Naast een vegetarisch restaurant is deze locatie ook zeer geschikt voor een petit restaurant.

Vraagprijs exploitatie
€ 35.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 77m²

Poke Bowl zaak te koop Rotterdam Hillegersberg

Kleiweg 110, Rotterdam

Op de Kleiweg te Rotterdam Hillegersberg heeft Horecamakelaar TiHM deze poke bowl zaak in de verkoop gekregen. De zaak is de enige echte poke bowl zaak op Hillegersberg en pakt daarnaast met bezorgen ook Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek groot deel van Rotterdam mee.

Verkocht

Prachtig horecapand historische binnenstad Delft

Oude Langendijk 6, Delft

In een monumentaal pand in de historische binnenstad van Delft, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze prachtige, sfeervolle horecazaak Hills & Mills. Alles is aanwezig om zó te beginnen. Een bezoekje meer dan waard!

Vraagprijs exploitatie
€ 95.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.900 per maand exclusief btw

Afmeting
± 105m²

Maleisisch eethuis te koop centrum Rotterdam

Gouvernestraat 2, Rotterdam

Maleisisch eethuis te koop gevestigd op 25 meter van de West-Kruiskade in Rotterdam. Dit bekende eethuis heeft sinds 2017 een goede naam opgebouwd en staat momenteel derde in de Gouden Pollepel 2020 van het AD. Deze locatie leent zich perfect voor een afhaal bezorgzaak. Horecamakelaar TiHM.

Vraagprijs exploitatie
€ 45.888

Huurprijs vastgoed
€ 1.000 per maand exclusief btw

Afmeting
± 50m²

Avondwinkel en grillroom te koop in Leiden

Alexandrine Tinneplein 110, Leiden

Avondwinkel, grillroom en slijterij bij station van Leiden aan horecaplein, te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Deze zaak bestaat al 25 jaar, maar nu is het tijd om over te dragen aan een nieuwe ondernemer.

Verkocht

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij