Aanbod

Fastfoodrestaurant / cafetaria te koop Den Haag

Herengracht 3, Den Haag

Goedlopend fastfoodrestaurant / cafetaria, in het populaire Pleinkwartier en naast het Centraal Station, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. De huidige franchiseformule kan overgenomen worden, maar dit hoeft niet. Voor de deur de mogelijkheid voor een gezellig terras.

Vraagprijs exploitatie
€ 75.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.650 per maand exclusief btw

Afmeting
± 81m²

Bekende burgerzaak te koop rand centrum Rotterdam

Aan de rand van het centrum van Rotterdam heeft Tihm Horecamakelaardij deze bekende burger zaak in de verkoop gekregen. Dit concept heeft over de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen en een groot klantenbestand opgebouwd.

Vraagprijs exploitatie
€ 175.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.600 per maand exclusief btw

Afmeting
± 178m²

Bruin cafe te koop op Oude Noorden Rotterdam

1e Pijnackerstraat 74, Rotterdam

Gezellig bruin buurt café te koop centraal gelegen op het Oude Noorden in Rotterdam. Het pand wordt gehuurd van een speelautomatenexploitant en er staan van verhuurder ook twee speelautomaten in de zaak. De omzet is al jaren heel stabiel en de speelautomaten realiseren een mooie toevoeging op de omz

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.615 per maand exclusief btw

Afmeting
± 104m²

Goedlopend restaurant te koop unieke locatie Delft

Stieltjesweg 230, Delft

Goedlopend restaurant, sleutelklaar, gelegen op de campus van de TU Delft, met vele duizenden (internationale) bezoekers per dag, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Oppervlakte binnen ca. 205 m2, voor de deur een terras voor 300 gasten. Sfeervol, industrieel interieur.

Vraagprijs exploitatie
€ 240.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.780 per maand exclusief btw

Afmeting
± 205m²

Restaurant te koop Witte de Withstraat Rotterdam

Witte de Withstraat 94, Rotterdam

Vietnamees restaurant te koop op de Witte de Withstraat in Rotterdam en aangeboden door Tihm Horecamakelaardij. Niet vaak komen horecazaken te koop op dé horecastraat van Rotterdam. Vanwege privé omstandigheden zou de huidige ondernemer graag snel willen schakelen en tegen scherpe prijs verkopen.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 4.500 per maand exclusief btw

Afmeting
± 95m²

Horecazaak te koop op de Zwart Jan te Rotterdam

Zwart Janstraat , Rotterdam

Centraal gelegen op de Zwart Janstraat te Rotterdam mag Horecamakelaar TiHM u deze horeca zaak te koop aanbieden. Deze locatie is geschikt voor diverse concepten en beschikt over een cat 2 exploitatievergunning, drank- en horecavergunning en een mogelijkheid om een vlonderterras te plaatsen.

Verkocht

Snackbar te koop op Rotterdam Zuid Lombardijen

Zenostraat 182, Rotterdam

Snackbar plus concept met burgers en kip van de grill te koop gevestigd op Rotterdam zuid. Deze snackbar is gelegen op de Zenostraat in Rotterdam Lombardijen en is zeer geschikt voor een goed afhaal bezorg concept waar tevens gasten ook op locatie kunnen eten. De zaak is in 2019 gerenoveerd.

Vraagprijs exploitatie
€ 49.500

Huurprijs vastgoed
€ 775 per maand exclusief btw

Afmeting
± 62m²

Restaurant groot terras te koop centrum Ridderkerk

Koningsplein 14, Ridderkerk

Horecazaak met groot terras te koop gelegen in het centrum van Ridderkerk. Het restaurant is gelegen aan het gezellige Koningsplein, heeft veel vaste gasten, netjes ingericht en voor diverse uiteenlopende concepten geschikt. Dit restaurant wordt te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Vraagprijs exploitatie
€ 54.500

Huurprijs vastgoed
€ 2.550 per maand exclusief btw

Afmeting
± 165m²

TOP Restaurant op Coolsingel Rotterdam te Koop

Coolsingel 117, Rotterdam

Gelegen in hartje centrum Rotterdam op de Coolsingel mag Tihm Horecamakelaardij dit unieke restaurant te koop aanbieden. Dit restaurant heeft over een hoge omzet (potentie), een ruim terras op het zuid-oosten en is zeer geschikt voor diverse restaurant concepten

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 10.000 per maand exclusief btw

Afmeting
± 135m²

Kookstudio zaal restaurant productiekeuken te koop

Elgarhof 1, Rotterdam

Gevestigd op Hillegersberg aan de Elgarhof te Rotterdam heeft Horecamakelaar TiHM deze bijzondere horecazaak in de verkoop gekregen. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt voor een Italiaans afhaal/bezorg concept, maar er is ook een volledige kookstudio keuken aanwezig met een ruime verkoopruimte.

Vraagprijs exploitatie
€ 165.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.525 per maand exclusief btw

Afmeting
± 248m²

Broodjeszaak te koop in Schiedam Vlaardingen

Jan van Galenstraat 24, Schiedam

Broodjeszaak te koop aangeboden op de grens tussen Schiedam en Vlaardingen door horecamakelaar TiHM. Deze zaak is in 2021 deels gerenoveerd, draait een mooie omzet en heeft hele gunstige werktijden. Ideaal voor een horecaondernemer of een stel die met name wil werken in de ochtend/middag.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.250 per maand vrij van btw

Afmeting
± 205m²

Lunchroom te koop centrum Rhoon

Julianastraat 57, Rhoon

Lunchroom ter overname in het centrum van Rhoon. In het gezellige centrum van Rhoon aan de Julianastraat mag Horecamakelaar TiHM deze mooi ingerichte horecaruimte te koop aanbieden. De zaak is in 2019 volledig verbouwd tot lunchroom en wordt nu vanwege privé omstandigheden te koop aangeboden.

Verkocht onder voorbehoud

Spaans Portugees restaurant te koop Delft

Dasstraat 34, Delft

IN PRIJS VERLAAGD - TiHM Horecamakelaardij biedt te koop aan dit gezellige Spaans Portugese restaurant in populaire woonwijk in Delft. In het restaurant worden met veel passie allerlei Mediterrane gerechten geserveerd. Direct voor de deur een zonnig terras met veel groen.

Vraagprijs exploitatie
€ 49.500

Huurprijs vastgoed
€ 973 per maand exclusief btw

Afmeting
± m²

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij