Aanbod

Lunchroom te koop in Randgemeente Rotterdam

Raadhuisplein 81, Krimpen aan den IJssel

Lunchroom te koop in een winkelcentrum gelegen in een randgemeente van Rotterdam. Deze bekende horecazaak is al jaar en dag een begrip in de omgeving. Vanwege leeftijd heeft de ondernemer horecamakelaar Tihm ingeschakeld om de lunchroom te verkopen.

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs vastgoed
€ 4.200 per maand exclusief btw

Afmeting
± 94m²

Afhaal-/bezorgrestaurant te koop centrum Delft

Brabantse Turfmarkt 61, Delft

In een A1 winkelstraat in het centrum van Delft, wordt u door TiHM Horecamakelaardij te koop aangeboden dit recentelijk volledig vernieuwde afhaal- en bezorgrestaurant. De zaak is ook geschikt voor andere formules, voor zowel de lunch als diner. Voor de deur de mogelijkheid voor een groot terras.

Verkocht

Fastfood restaurant te koop Alexandrium Rotterdam

Prins Alexanderplein 47, Rotterdam

Naast metrostation Rotterdam Alexander aan het Prins Alexanderplein biedt Tihm Horecamakelaardij dit fastfood restaurant te koop aan. Deze zaak is gelegen op de looproute tussen het metrostation en de ingang van winkelcentrum Alexandrium. Deze locatie zou ook geschikt kunnen zijn voor dag horeca.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 5.250 per maand exclusief btw

Afmeting
± 154m²

Casco (horeca) locatie te huur op Rotterdam West

2e Middellandstraat 13, Rotterdam

Op de 2de Middellandstraat, op steenworp afstand van het Middellandplein, biedt horecamakelaar Tihm deze casco (horeca) ruimte te huur aan. Deze locatie is uitermate geschikt voor een kleinschalige eetzaak of een goed bezorg/afhaal restaurant.

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand vrij van btw

Afmeting
± 82m²

Frans Restaurant te Koop Rotterdam west

's-Gravendijkwal 140, Rotterdam

Een mooie kans voor een leuke horecaondernemer om een goed lopend restaurant over te nemen. Dit bekende Franse specialiteiten restaurant in Rotterdam west is te koop voor een nette prijs en biedt veel perspectief voor de nieuwe ondernemer. De uitbaters willen het graag wat rustiger aan gaan doen.

Verkocht onder voorbehoud

Restaurant te koop Hoogstraat Rotterdam

Hoogstraat 45, Rotterdam

Mooie lunchroom / restaurant te koop op de Hoogstraat te Rotterdam. Dit unieke pand heeft rondom een glazenpui, ruim terras en in de kelder de mogelijkheid om optredens te organiseren. Het restaurant is momenteel ingericht als een Afro Caribische keuken.

Verkocht

Vergunningsvrije horecazaak te koop Rotterdam west

Oostkousdijk 3, Rotterdam

Gevestigd op de Oostkousdijk te Rotterdam Delfshaven heeft Horecamakelaar Tihm deze vergunningsvrije horecazaak in de verkoop gekregen. Verkoper wil ivm gezondheidsredenen graag de zaak snel overdragen, neem contact op met de betrokken horecamakelaar om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Verkocht

Casco horecaruimte te huur Zuidplein 60ABC

Zuidplein 60, Rotterdam

Gevestigd in de nieuwe uitbreiding van winkelcentrum Zuidplein mag Tihm Horecamakelaardij deze casco horeca units aanbieden. Omdat de horeca units aan de buitenzijde van het winkelcentrum liggen zijn deze units ook goed te bereiken als winkelcentrum Zuidplein gesloten is.

Huurprijs vastgoed
Op aanvraag

Afmeting
± m²

Casco horecapand te koop-huur Hillegersberg Rdam

Bergse Dorpsstraat 82, Rotterdam

Casco horecapand te koop en in goed overleg te huur, gevestigd aan de Bergse Dorpsstraat te Hillegersberg Rotterdam. De Bergse Dorpsstraat is een gezellige en luxe winkelstraat in het hart van Hillegersberg. Op de Bergse Dorpsstraat zijn diverse modezaken, delicatessewinkels en horecazaken gevestigd

Verkocht onder voorbehoud

Hippe lunchroom met zonnig terras te koop Den Haag

Torenstraat 79, Den Haag

In het mooie Hofkwartier, midden in het centrum van Den Haag, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze hippe lunchroom en hotspot. Veel bekende influencers en foodies prijzen de zaak om de kleurrijke, heerlijke gerechten en drankjes die ook nog verantwoord zijn.

Vraagprijs exploitatie
€ 69.500

Huurprijs vastgoed
€ 1.050 per maand exclusief btw

Afmeting
± 47m²

Snackbar met woning te koop Schiedam Zuid

Nieuwe Maasstraat 27, Schiedam

Goed lopende snackbar met bovenwoning te koop gevestigd op Schiedam Zuid. Het huidige concept is een afhaal en bezorg snackbar/doner zaak. Uiteraard is de nieuwe ondernemer vrij hierin naar eigen inzicht wijziging in aan te brengen.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 42m²

Goedlopend restaurant boulevard Noordwijk te koop

Koningin Wilhelmina Boulevard 13, Noordwijk aan Zee

Langs de mooie strandboulevard van Noordwijk biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit goedlopende restaurant. Het restaurant is sfeervol ingericht, heeft een volledig ingerichte grote keuken, een ruime serre en een zonnig terras.

Vraagprijs exploitatie
€ 145.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.915 per maand vrij van btw

Afmeting
± 250m²

Bekend restaurant te koop centrum Delft

Oude Delft 92, Delft

Goedlopend restaurant, gelegen aan de mooiste gracht van Delft, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Dit gezellige restaurant is instapklaar, biedt uitstekende mogelijkheden voor lunch én diner en heeft een prachtig terras aan de gracht. Gedeeltelijke financiering mogelijk.

Vraagprijs exploitatie
€ 59.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.266 per maand exclusief btw

Afmeting
± 92m²

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij