Aanbod

Casco horecaruimte Leuvehavenpaviljoen te huur

Leuvehaven 65, Rotterdam

Casco horecaruimte te huur in het nieuwe Leuvehavenpaviljoen aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Deze casco horecaruimte is 251 m² en is gelegen aan het water in hartje centrum Rotterdam. LETOP, bij interesse inschrijven voor 15 september 2020 12:00 uur.

Verhuurd

Onbijt-lunchroom te koop Noordereiland Rotterdam

van der Takstraat 51, Rotterdam

In een prachtig hoekpand centraal gelegen op het Noordereiland in Rotterdam, heeft TiHM Horecamakelaardij deze ontbijt-lunchroom in de verkoop gekregen. De ruime horecavergunning maakt het mogelijk dat ook een ander horecaconcept gevestigd kan worden op deze locatie.

Verkocht

Prachtig verbouwd casco horecapand aan zee

De Grent 30, Noordwijk aan Zee

Unieke kans voor enthousiaste horeca ondernemers! In Noordwijk aan Zee, op een paar passen van het strand, heeft TiHM Horecamakelaardij dit prachtig gerenoveerde horecapand in de verhuur gekregen. Het betreft een cascopand, waar dus geen overnameprijs betaald hoeft te worden.

Huurprijs vastgoed
€ 4.750 per maand vrij van btw

Afmeting
± 320m²

Restaurant te koop boulevard Noordwijk aan Zee

Koningin Wilhelminaboulevard 16, Noordwijk aan Zee

Aan de boulevard in Noordwijk heeft TiHM Horecamakelaardij deze topzaak met groot zonnig terras in de verkoop gekregen. Het restaurant is meerdere keren uitgeroepen tot beste restaurant van Zuid-Holland en heeft een uitstekende stabiele omzet.

Verkocht

Italiaans restaurant te koop met prachtig uitzicht

Havenhoofd 1, Barendrecht

Zaak is weer beschikbaar!! Aan het Havenhoofd in Barendrecht heeft TiHM dit schitterend gelegen Italiaanse restaurant in de verkoop gekregen. Het restaurant is gesitueerd op de eerste verdieping en heeft vanaf zowel het overdekte terras als het buiten terras een mooi uitzicht over het water. en in

Verkocht onder voorbehoud

Verhuurd horecapand te koop centrum Maassluis

Nieuwstraat 10, Maassluis

Gelegen op het goede gedeelte van de Nieuwstraat op de loop tussen de parkeerplaats en de markt biedt TiHM Horecamakelaardij u dit verhuurde horecapand te koop aan. Deze horecazaak ligt in het gezellige en sfeervolle centrum van Maassluis waar diverse horecazaken en winkels zijn gevestigd.

Verkocht

Casco winkelpand te koop centrum Maassluis

Nieuwstraat 8, Maassluis

Winkel vastgoed te koop op het goede gedeelte van de Nieuwstraat en op de loop in het gezellige centrum van Maassluis, aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Op de Nieuwstraat zijn diverse ambachtelijke winkels, kleding winkels en een aantal horecazaken gevestigd.

Vraagprijs vastgoed
€ 345.000 k.k.

Huurprijs vastgoed
€ 2.300 per maand vrij van btw

Afmeting
± 117m²

Chinees restaurant in Den Haag te koop

De Savornin Lohmanplein 9, Den Haag

Gelegen in de wijk Rosenburg (vlak bij Kijkduin) te Den Haag boven op een winkelcentrum met ruime parkeerplaats wordt u deze Chinees-Indische horecazaak te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. De huidige horecafamilie runt deze Chinees-Indische zaak sinds 1980, maar heeft aangegeven het graa

Vraagprijs exploitatie
€ 70.000

Huurprijs vastgoed
€ 8.042 per maand exclusief btw

Afmeting
± 477m²

Lunchroom te koop aan de Hoogstraat Rotterdam

Hoogstraat 42, Rotterdam

Gelegen aan de Hoogstraat in Rotterdam mag Tihm Horecamakelaardij deze lunchroom te koop aanbieden. De lunchroom is gevestigd in een hoekpand met rondom een geheel glazenpui en op een gezellig stuk van de Hoogstraat.

Verkocht