Aanbod

Horeca te koop aan de Witte de Withstraat

Schiedamse Vest 154, Rotterdam

Nu in de verkoop deze grote horecaruimte gevestigd aan de Schiedamse Vest aan de voet van de Witte de Withstraat te Rotterdam.

Verkocht

Horecazaak te koop Centraal Station Den Haag

Stationsweg 138, Den Haag

Midden in het drukke gebied rondom het Centraal Station van Den Haag biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze bijzonder succesvolle horecazaak. Bij de zaak hoort een groot terras.

Vraagprijs exploitatie
€ 165.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.400 per maand exclusief btw

Afmeting
± 105m²

Restaurant te koop Zwart Janstraat te Rotterdam

Zwart Janstraat , Rotterdam

Restaurant-lunchroom te koop centraal gelegen op de Zwart Janstraat te Rotterdam, horeca te koop aangeboden door Horecamakelaar TiHM. Deze locatie is geschikt voor diverse concepten, is recent verbouwd en beschikt over een cat 2 exploitatievergunning en drank- en horecavergunning.

Vraagprijs exploitatie
€ 135.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.300 per maand vrij van btw

Afmeting
± 112m²

Casco horecaruimte te huur Zuidplein 60C

Zuidplein 60, Rotterdam

Gevestigd in de nieuwe uitbreiding van winkelcentrum Zuidplein mag Horecamakelaar Tihm deze casco horeca unit gevestigd aan de Zuidplein 60C te huur aanbieden. Bent u op zoek naar mooie grote casco horeca unit in de omgeving van Zuidplein Theater, metrostation, Ahoy en de nieuwe Pathé -> bel ons!

Huurprijs vastgoed
€ 10.833 per maand exclusief btw

Afmeting
± 470m²

Mooie lunchroom te koop Schiedam

Hof van Spaland 57, Schiedam

In winkelcentrum Spaland in Schiedam, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze sfeervolle, prachtig verbouwde lunchroom. Het winkelcentrum biedt een gevarieerd aanbod van meer dan 50 winkels en de lunchroom is het centrale punt voor een kopje koffie en een hapje voor het winkelend publiek.

Vraagprijs exploitatie
€ 75.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.360 per maand exclusief btw

Afmeting
± 103m²

Lunchroom te koop in Randgemeente Rotterdam

Raadhuisplein 81, Krimpen aan den IJssel

Lunchroom te koop in een winkelcentrum gelegen in een randgemeente van Rotterdam. Deze bekende horecazaak is al jaar en dag een begrip in de omgeving. Vanwege leeftijd heeft de ondernemer horecamakelaar Tihm ingeschakeld om de lunchroom te verkopen.

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs vastgoed
€ 4.200 per maand exclusief btw

Afmeting
± 94m²

Fastfood restaurant te koop Alexandrium Rotterdam

Prins Alexanderplein 47, Rotterdam

Naast metrostation Rotterdam Alexander aan het Prins Alexanderplein biedt Tihm Horecamakelaardij dit fastfood restaurant te koop aan. Deze zaak is gelegen op de looproute tussen het metrostation en de ingang van winkelcentrum Alexandrium. Deze locatie zou ook geschikt kunnen zijn voor dag horeca.

Vraagprijs exploitatie
€ 50.000

Huurprijs vastgoed
€ 5.250 per maand exclusief btw

Afmeting
± 154m²

Goedlopende Thaise horecazaak te koop

Zenostraat 208, Rotterdam

In Lombardije op Rotterdam Zuid, hebben wij dit zeer bekende Thaise restaurant in de verkoop gekregen. Dit restaurant heeft een groot klanten bestand en de omzet is nog altijd groeiende. Vrij recent is er een ruime serre gebouwd aan de voorzijde van het pand waardoor de omzet potentie is toegenomen.

Vraagprijs exploitatie
€ 275.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.200 per maand exclusief btw

Afmeting
± 236m²

Sushi en Thais afhaalrestaurant te koop in Capelle

Hollandsch Diep 55, Capelle aan den IJssel

Zeer goed lopend Thais afhaalrestaurant te koop aangeboden. Deze horecazaak is gevestigd in Capelle aan de IJssel bij winkelcentrum de Terp en tevens tegenover metrostation de Terp die Capelle aan den IJssel met Rotterdam verbindt. Dit Thaise restaurant wordt u te koop aangeboden door Tihm.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 80m²

Goedlopend eetcafé te koop in Noordwijk

HH Geestweg 2, Noordwijk-Binnen

Goedlopend eetcafé, gelegen in het centrum van Noordwijk, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het eetcafé bestaat al sinds 2011 en is zeer bekend in Noordwijk en omgeving. Iedereen komt hier voor een drankje en de wereldberoemde biefstuk. Onroerend goed eventueel ook te koop.

Vraagprijs exploitatie
€ 150.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.683 per maand

Afmeting
± m²

Franchisenemer gezocht voor cafetaria+ concept

Voor een bekende franchisegever in de cafetariawereld zijn wij op zoek naar leuke en enthousiaste ondernemers. Het concept is een cafetaria+, waarbij gasten naast frites ook terecht kunnen voor volwaardige menu's. We zijn voor bestaande en nieuwe locaties op zoek naar ondernemers.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
Op aanvraag

Afmeting
± m²

Frans Restaurant te Koop Rotterdam west

's-Gravendijkwal 140, Rotterdam

Een mooie kans voor een leuke horecaondernemer om een goed lopend restaurant over te nemen. Dit bekende Franse specialiteiten restaurant in Rotterdam west is te koop voor een nette prijs en biedt veel perspectief voor de nieuwe ondernemer. De uitbaters willen het graag wat rustiger aan gaan doen.

Verkocht

Sushi afhaal bezorg zaak te Koop R'dam Oostplein

Oostzeedijk Beneden 207, Rotterdam

Sushi afhaal bezorg zaak te koop op de Oostzeedijk Beneden nabij Oostplein. De horecazaak wordt vrijgesteld van de vergunningsplicht geëxploiteerd. De zaak wordt momenteel gerund door de familie, maar een aantal leden hebben aangegeven dat het te zwaar wordt. Te koop bij Tihm Horecamakelaardij.

Verkocht