Aanbod

Pizzeria te koop op Rotterdam West

Mathenesserweg 139, Rotterdam

Gelegen in Rotterdam-West aan de Mathenesserweg ligt Pizzeria Amore. Dankzij zijn strategische ligging op Rotterdam-West en nabij Schiedam, heeft deze zaak een groot afzet gebied voor bezorgen. Deze pizzeria wordt u te koop aangeboden door Horecamakelaar TiHM.

Vraagprijs exploitatie
€ 34.500

Huurprijs vastgoed
€ 750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 112m²

Amerikaans restaurant te koop Schouwburgplein Rdam

Mauritsstraat 1, Rotterdam

American diner te koop in het centrum van Rotterdam aangeboden door Horecamakelaar TiHM. Dit goedlopende restaurant is gevestigd op de hoek van het Schouwburgplein naast Theater Rotterdam Schouwburgplein.

Vraagprijs exploitatie
€ 145.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.470 per maand exclusief btw

Afmeting
± 94m²

Casco horecaruimte te huur op Middellandplein

2e Middellandstraat 2, Rotterdam

Gelegen op 2e Middellandstraat 2b te Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij dit casco horeca pand in de verhuur gekregen. Bent u een horecaondernemer met een leuk concept neem dan contact met ons op.

Huurprijs vastgoed
€ 3.250 per maand exclusief btw

Afmeting
± 158m²

Casco horecaruimte te huur Rotterdam west

Middellandplein 19, Rotterdam

Gelegen op Middellandplein 19 te Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij dit casco horeca pand in de verhuur gekregen. Voor deze ruimte zijn wij op zoek naar horecaondernemers met een leuk concept die wat toe kunnen voegen in dit leuke up-coming gebied.

Verhuurd

Casco horecapand te huur Hart van Zuid Rotterdam

Gooilandsingel 109, Rotterdam

TiHM Horecamakelaardij mag u deze casco horecaruimte in de plint van het nieuwe zwembad tegenover metrostation en winkelcentrum Zuidplein aanbieden. Heeft u een leuk horeca concept en wilt u een zaak opzetten in een gebied met veel potentie, dan is dit project wellicht interessant voor u.

Verhuurd

Verhuurd horecapand te koop centrum Maassluis

Nieuwstraat 10, Maassluis

Gelegen in het centrum van Maassluis biedt TiHM Horecamakelaardij u een verhuurd horecapand te koop aan. Deze horecazaak ligt aan de gezellige en sfeervolle Nieuwstraat waar diverse horecazaken en winkels zijn gevestigd.

Vraagprijs vastgoed
€ 245.000 k.k.

Huurprijs vastgoed
€ 1.500 per maand vrij van btw

Afmeting
± 90m²

Thais restaurant te koop in Capelle ad IJssel

Hollandsch Diep 55, Capelle aan den IJssel

Leuk en goed onderhouden Thais restaurant/afhaalzaak te koop in Capelle aan de IJssel. Deze zaak is gevestigd bij winkelcentrum de Terp en tevens tegenover metrostation de Terp die Capelle aan den IJssel met Rotterdam verbindt. Dit Thaise restaurant wordt u te koop aangeboden door TiHM Makelaardij.

Vraagprijs exploitatie
€ 84.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.525 per maand exclusief btw

Afmeting
± 80m²

Verhuurd winkelpand te koop centrum Maassluis

Nieuwstraat 8, Maassluis

In het centrum van Maassluis aan de Nieuwstraat mag TiHM Horecamakelaardij dit verhuurde winkelpand te koop aanbieden. Op de Nieuwstraat zijn diverse ambachtelijke winkels, kleding winkels en een aantal horecazaken gevestigd.

Vraagprijs vastgoed
€ 345.000 k.k.

Huurprijs vastgoed
€ 2.284 per maand vrij van btw

Afmeting
± 154m²

Sportsbar te koop in Bleiswijk

Rembrandtlaan 40, Bleiswijk

Sportbar te koop in Bleiswijk, deze zaak is recentelijk opnieuw ingericht en biedt veel potentie voor de koper. Deze horecazaak wordt u te koop aangeboden door horecamakelaar TiHM. De sportbar is gevestigd op de hoek van de sporthal Rijneveen.

Verkocht

Casco horecaruimte te huur in Rozenburg

Nieuwe weg 1, Rozenburg

Gelegen naast de veerdienst van Rozenburg-Maassluis met een prachtig uitzicht over de Nieuwe Waterweg ligt deze casco horecaruimte. Naast de horecaruimte kan er ook een bedrijfswoning tegen een zeer scherpe prijs gehuurd worden. Dit alles wordt u aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Huurprijs vastgoed
€ 3.500 per maand exclusief btw

Afmeting
± 246m²

Casco ruimte te huur Goudsesingel 326 te Rotterdam

Goudsesingel 326, Rotterdam

Op de Goudsesingel, in het centrum van Rotterdam, wordt dit ruime casco pand door Horecamakelaar TiHM te huur aangeboden. Voorheen werd dit pand verhuurd als kantoorruimte, maar er is nu de mogelijkheid om het gehele pand te transformeren naar horeca.

Verhuurd

Chinees restaurant in Den Haag te koop

De Savornin Lohmanplein 9, Den Haag

Gelegen in de wijk Rosenburg (vlak bij Kijkduin) te Den Haag boven op een winkelcentrum met ruime parkeerplaats wordt u deze Chinees-Indische horecazaak te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. De huidige horecafamilie runt deze Chinees-Indische zaak sinds 1980, maar heeft aangegeven het graa

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 8.137 per maand exclusief btw

Afmeting
± 477m²

Cafe Cafetaria te koop De Uitdaging

Nachtegaallaan 50, Rozenburg

Zeer mooi gelegen in Rozenburg in een park ligt cafetaria/café de Uitdaging. Het object is gelegen op eigen grond van ruim 400 m². TiHM Horecamakelaardij mag u het vastgoed, grond en de inventaris van dit cafetaria/café te koop aanbieden.

Verkocht

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij