Aanbod

winkelpand te koop centrum Maassluis

Nieuwstraat 8, Maassluis

Winkel vastgoed te koop in het gezellige centrum van Maassluis aan de Nieuwstraat, aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Op de Nieuwstraat zijn diverse ambachtelijke winkels, kleding winkels en een aantal horecazaken gevestigd.

Vraagprijs vastgoed
€ 345.000 k.k.

Huurprijs vastgoed
€ 2.300 per maand vrij van btw

Afmeting
± 154m²

Casco horecaruimte te huur in Rozenburg

Nieuwe weg 1, Rozenburg

Gelegen naast de veerdienst van Rozenburg-Maassluis met een prachtig uitzicht over de Nieuwe Waterweg ligt deze casco horecaruimte. Naast de horecaruimte kan er ook een bedrijfswoning tegen een zeer scherpe prijs gehuurd worden. Dit alles wordt u aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Huurprijs vastgoed
€ 3.500 per maand exclusief btw

Afmeting
± 246m²

Chinees restaurant in Den Haag te koop

De Savornin Lohmanplein 9, Den Haag

Gelegen in de wijk Rosenburg (vlak bij Kijkduin) te Den Haag boven op een winkelcentrum met ruime parkeerplaats wordt u deze Chinees-Indische horecazaak te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. De huidige horecafamilie runt deze Chinees-Indische zaak sinds 1980, maar heeft aangegeven het graa

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 8.137 per maand exclusief btw

Afmeting
± 477m²

IJssalon te koop in Hillegersberg

van Beethovensingel 64, Rotterdam

IJssalon annex chocolaterie te koop gelegen op Hillegersberg te Rotterdam en aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. De zaak is gevestigd in de winkelstraat die centraal in het Molenkwartier is gelegen. Naast een ijssalon is deze locatie ook zeer geschikt om over te nemen voor een horeca dagzaak.

Verkocht

Horecazaak Nieuwe Binnenweg Rotterdam te koop

Nieuwe Binnenweg 144, Rotterdam

Aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam heeft TiHM de exploitatie van deze hippe lunch, diner en cocktailzaak in de verkoop gekregen. De zaak heeft een totale oppervlakte van 93 m² en is smaakvol ingericht met een mix van modern, industrieel en vintage.

Verkocht

Casco horecaruimte ter overname Blijdorp Rotterdam

Bentinckplein 6, Rotterdam

Casco+ horecaruimte ter overname, gelegen op Rotterdam Noord in de deelgemeente Blijdorp en aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Heeft u een leuk horecaconcept voor op deze gewilde locatie neem dan direct contact met ons op.

Verkocht

Casco horecaruimte te huur Rotterdam west

Middellandplein 19, Rotterdam

Gelegen op Middellandplein 19 te Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij dit casco horeca pand in de verhuur gekregen. Voor deze ruimte zijn wij op zoek naar horecaondernemers met een leuk concept die wat toe kunnen voegen in dit leuke up-coming gebied.

Verhuurd

Cafe Bentinck te koop Rotterdam Blijdorp

Bentinckplein 5, Rotterdam

Aan het Bentinckplein in Rotterdam Blijdorp heeft TiHM Horecamakelaardij café Bentinck in de verkoop gekregen. Deze locatie leent zich echter ook perfect als eethuis of een to-go dan wel een bezorg concept. Dankzij de strategische ligging in Blijdorp aan de Statenweg is deze locatie vanuit Rotterdam

Verkocht