Aanbod

Thais restaurant te koop in Capelle ad IJssel

Hollandsch Diep 55, Capelle aan den IJssel

Leuk en goed onderhouden Thais restaurant/afhaalzaak te koop in Capelle aan de IJssel. Deze zaak is gevestigd bij winkelcentrum de Terp en tevens tegenover metrostation de Terp die Capelle aan den IJssel met Rotterdam verbindt. Dit Thaise restaurant wordt u te koop aangeboden door TiHM Makelaardij.

Vraagprijs exploitatie
€ 84.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.525 per maand exclusief btw

Afmeting
± 80m²

Verhuurd winkelpand te koop centrum Maassluis

Nieuwstraat 8, Maassluis

In het centrum van Maassluis aan de Nieuwstraat mag TiHM Horecamakelaardij dit verhuurde winkelpand te koop aanbieden. Op de Nieuwstraat zijn diverse ambachtelijke winkels, kleding winkels en een aantal horecazaken gevestigd.

Vraagprijs vastgoed
€ 345.000 k.k.

Huurprijs vastgoed
€ 2.284 per maand vrij van btw

Afmeting
± 154m²

Sportsbar te koop in Bleiswijk

Rembrandtlaan 40, Bleiswijk

Sportbar te koop in Bleiswijk, deze zaak is recentelijk opnieuw ingericht en biedt veel potentie voor de koper. Deze horecazaak wordt u te koop aangeboden door horecamakelaar TiHM. De sportbar is gevestigd op de hoek van de sporthal Rijneveen.

Verkocht

Italiaans restaurant centrum Den Haag

Parkstraat 37, Den Haag

Dit Italiaanse specialiteitenrestaurant trekt al vele jaren veel culinaire liefhebbers van de Italiaanse keuken. TiHM Horecamakelaardij heeft dit instapklare restaurant nu in de verkoop gekregen en is op zoek naar een nieuwe enthousiaste ondernemer - prijs in overleg-elk serieus bod wordt overwogen

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand vrij van btw

Afmeting
± 80m²

Casco horecaruimte te huur in Rozenburg

Nieuwe weg 1, Rozenburg

Gelegen naast de veerdienst van Rozenburg-Maassluis met een prachtig uitzicht over de Nieuwe Waterweg ligt deze casco horecaruimte. Naast de horecaruimte kan er ook een bedrijfswoning tegen een zeer scherpe prijs gehuurd worden. Dit alles wordt u aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Huurprijs vastgoed
€ 3.500 per maand exclusief btw

Afmeting
± 246m²

Casco ruimte te huur Goudsesingel 326 te Rotterdam

Goudsesingel 326, Rotterdam

Op de Goudsesingel, in het centrum van Rotterdam, wordt dit ruime casco pand door Horecamakelaar TiHM te huur aangeboden. Voorheen werd dit pand verhuurd als kantoorruimte, maar er is nu de mogelijkheid om het gehele pand te transformeren naar horeca.

Verhuurd onder voorbehoud

Chinees restaurant in Den Haag te koop

De Savornin Lohmanplein 9, Den Haag

Gelegen in de wijk Rosenburg (vlak bij Kijkduin) te Den Haag boven op een winkelcentrum met ruime parkeerplaats wordt u deze Chinees-Indische horecazaak te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. De huidige horecafamilie runt deze Chinees-Indische zaak sinds 1980, maar heeft aangegeven het graa

Vraagprijs exploitatie
€ 75.000

Huurprijs vastgoed
€ 8.137 per maand exclusief btw

Afmeting
± 477m²

Cafe Cafetaria te koop De Uitdaging

Nachtegaallaan 50, Rozenburg

Zeer mooi gelegen in Rozenburg in een park ligt cafetaria/café de Uitdaging. Het object is gelegen op eigen grond van ruim 400 m². TiHM Horecamakelaardij mag u het vastgoed, grond en de inventaris van dit cafetaria/café te koop aanbieden.

Verkocht