Aanbod

TOP Restaurant op Coolsingel Rotterdam te Koop

Coolsingel 117, Rotterdam

Gelegen in hartje centrum Rotterdam op de Coolsingel mag Tihm Horecamakelaardij dit unieke restaurant te koop aanbieden. Dit restaurant heeft over een hoge omzet (potentie), een ruim terras op het zuid-oosten en is zeer geschikt voor diverse restaurant concepten

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 10.000 per maand exclusief btw

Afmeting
± 135m²

Kookstudio zaal restaurant productiekeuken te koop

Elgarhof 1, Rotterdam

Gevestigd op Hillegersberg aan de Elgarhof te Rotterdam heeft Horecamakelaar TiHM deze bijzondere horecazaak in de verkoop gekregen. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt voor een Italiaans afhaal/bezorg concept, maar er is ook een volledige kookstudio keuken aanwezig met een ruime verkoopruimte.

Vraagprijs exploitatie
€ 165.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.525 per maand exclusief btw

Afmeting
± 248m²

Broodjeszaak te koop in Schiedam Vlaardingen

Jan van Galenstraat 24, Schiedam

Broodjeszaak te koop aangeboden op de grens tussen Schiedam en Vlaardingen door horecamakelaar TiHM. Deze zaak is in 2021 deels gerenoveerd, draait een mooie omzet en heeft hele gunstige werktijden. Ideaal voor een horecaondernemer of een stel die met name wil werken in de ochtend/middag.

Verkocht

Lunchroom te koop centrum Rhoon

Julianastraat 57, Rhoon

Lunchroom ter overname in het centrum van Rhoon. In het gezellige centrum van Rhoon aan de Julianastraat mag Horecamakelaar TiHM deze mooi ingerichte horecaruimte te koop aanbieden. De zaak is in 2019 volledig verbouwd tot lunchroom en wordt nu vanwege privé omstandigheden te koop aangeboden.

Verkocht

Spaans Portugees restaurant te koop Delft

Dasstraat 34, Delft

IN PRIJS VERLAAGD - HUUR SLECHTS 973 EURO! TiHM Horecamakelaardij biedt te koop aan dit gezellige Spaans Portugese restaurant in populaire woonwijk in Delft. In het restaurant worden met veel passie allerlei Mediterrane gerechten geserveerd. Direct voor de deur een zonnig terras met veel groen.

Verkocht

Restaurant te koop met groot terras op Tiendplein

Tiendplein 1, Rotterdam

In het centrum van Rotterdam aan het einde van de West-Kruiskade op het Tiendplein ligt deze fantastisch mooie horeca locatie met een terras van maar liefst 202 m². TiHM Horecamakelaardij mag u dit restaurant met hoge omzet ter overname aanbieden voor een mooie prijs.

Verkocht

Goed lopende Warung te koop in Capelle Schollevaar

Picassopassage 8, Capelle aan den IJssel

Goedlopende Surinaamse warung te koop centraal gelegen op de Schollevaar in Capelle aan den IJssel. Deze warung heeft over de afgelopen jaren een groot netwerk aan vaste klanten opgebouwd en de omzet groeit nog elk jaar. Als u interesse heeft in deze horeca zaak kunt u contact opnemen met de betrokk

Verkocht

Restaurant met groot terras te koop Rotterdam West

2e Middellandstraat 5, Rotterdam

Gevestigd op de 2e middellandstraat 5b te Rotterdam West heeft Horecamakelaardij TiHM dit restaurant met groot terras in de verkoop gekregen. Het restaurant wordt momenteel geëxploiteerd als Marokkaans eethuis, maar is ook zeer geschikt voor diverse andere concepten.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand vrij van btw

Afmeting
± 182m²

Restaurantruimte te huur Rotterdam Zuidplein

Gooilandsingel 101, Rotterdam

Gevestigd aan de Gooilandsingel 101 Rotterdam op Zuidplein heeft TiHM Horecamakelaardij dit restaurant in de verhuur gekregen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (horeca)ondernemer of stel met een goed dag/avond concept. Zaken met een focus op bezorgen en afhalen heeft niet de voorkeur.

Verhuurd onder voorbehoud

IJssalon-Lunchroom te koop NB te Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 283, Rotterdam

Gevestigd op de Nieuwe Binnenweg 283 A te Rotterdam heeft TiHM horecamakelaardij deze ijssalon in de verkoop gekregen. Deze locatie is ook zeer geschikt voor een broodjeszaak, dagzaak of een afhaal/bezorg concept. Naast de ijssalon kan eventueel in goed overleg ook de naastgelegen zonnestudio worden

Verkocht

Italiaans restaurant te koop centrum Den Haag

Molenstraat 9a + 11, Den Haag

Midden in het gezellige centrum van Den Haag in de Molenstraat, biedt TiHM Horecamakelaardij dit bekende Italiaanse restaurant te koop aan. De Molenstraat ligt in één van de leukste gedeelten van het centrum, het drukbezochte Hofkwartier. Voor de deur een knus gevelterras.

Vraagprijs exploitatie
€ 160.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.400 per maand vrij van btw

Afmeting
± 130m²

Restaurant te koop aan Grote Markt, Den Haag

Prinsegracht 2, Den Haag

Op een toplocatie in hartje Den Haag, direct bij de Grote Markt, biedt TiHM Horecamakelaardij nu te koop aan deze grote zaak met diverse verdiepingen. Het restaurant bevindt zich in een hoekpand en beschikt over een groot terras. Bijzonder lage huur.

Verkocht

Restaurant recreatiegebied Groene Hart te koop

Noordenseweg 23, Nieuwkoop

Succesvol restaurant in watersportgebied van Nieuwkoopse plassen, ter overname aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het bedrijf is sleutelklaar en heeft vele mogelijkheden ter exploitatie: lunch, diner, feesten, bruiloften, vergaderingen en tal van andere activiteiten.

Verkocht

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij