Aanbod

Aziatisch fast casual restaurant te koop Schiedam

Noorderweg 24, Schiedam

In het uitgaansgebied rondom het Pathé theater in Schiedam, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit goedlopende moderne Aziatische fast casual restaurant. Grote ruimte +500 m2 met eveneens groot terras. Hoge omzet en winst.

Vraagprijs exploitatie
€ 385.000

Huurprijs vastgoed
€ 7.723 per maand exclusief btw

Afmeting
± 500m²

Horeca te koop aan de Witte de Withstraat

Schiedamse Vest 154, Rotterdam

Nu in de verkoop deze grote horecaruimte gevestigd aan de Schiedamse Vest aan de voet van de Witte de Withstraat te Rotterdam.

Verkocht

Restaurant groot terras te koop centrum Ridderkerk

Koningsplein 14, Ridderkerk

Prijs is nog bespreekbaar! Horecazaak met groot terras te koop gelegen in het centrum van Ridderkerk. Het restaurant is gelegen aan het gezellige Koningsplein, heeft veel vaste gasten, netjes ingericht en voor diverse uiteenlopende concepten geschikt.

Verkocht onder voorbehoud

Pizza restaurant te koop Centraal Station Den Haag

Stationsweg 138, Den Haag

Midden in het drukke gebied rondom het Centraal Station van Den Haag biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit bijzonder succesvolle pizza restaurant. Bij de zaak hoort een groot terras.

Vraagprijs exploitatie
€ 190.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.400 per maand exclusief btw

Afmeting
± 105m²

Restaurant te koop Zwart Janstraat te Rotterdam

Zwart Janstraat , Rotterdam

Restaurant-lunchroom te koop centraal gelegen op de Zwart Janstraat te Rotterdam, horeca te koop aangeboden door Horecamakelaar TiHM. Deze locatie is geschikt voor diverse concepten, is recent verbouwd en beschikt over een cat 2 exploitatievergunning en drank- en horecavergunning.

Vraagprijs exploitatie
€ 135.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.300 per maand vrij van btw

Afmeting
± 112m²

Prachtig restaurant te koop Scheveningen Haven

Dr. Lelykade 220, Den Haag

In de Tweede Binnenhaven in Scheveningen, Den Haag, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit prachtige restaurant. Het betreft een turn-key zaak van zo'n 210 m2, met terras, grote keuken met houtskoolgrill en bijzonder smaakvol ingericht.

Vraagprijs exploitatie
€ 150.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.200 per maand exclusief btw

Afmeting
± 210m²

Prachtige lunchroom te koop Oostvoorne

Dorpsplein 4, Oostvoorne

Prachtige lunchroom en patisserie, gelegen in het pittoreske centrum van Oostvoorne, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Buiten het huidige succesvolle concept, is het pand en de locatie ook uitstekend geschikt voor een andere invulling, zoals een restaurant.

Verkocht onder voorbehoud

Lunchroom op toplocatie te koop Den Haag

Korte Houtstraat 14, Den Haag

Hippe lunchroom, midden in het bruisende centrum van Den Haag, rond Het Plein, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Gedeeltelijke financiering door verkoper mogelijk. Geschikt voor vele concepten en zowel dag- als avondexploitatie.

Vraagprijs exploitatie
€ 59.500

Huurprijs vastgoed
€ 1.950 per maand vrij van btw

Afmeting
± 80m²

Visrestaurant te koop centrum Rotterdam

Goudsesingel 326-328, Rotterdam

Visrestaurant te koop in het centrum van Rotterdam met groot terras, aangeboden door horecamakelaar Tihm. In deze zaak is fors geïnvesteerd en dat is in alles terug te zien. Alles is tot in het kleinste detail afgewerkt. Met wat kleine wijzigingen kan het concept ook makkelijk worden aangepast.

Verkocht

Casco horecaruimte te huur Zuidplein 60B

Zuidplein 60, Rotterdam

Gevestigd in de nieuwe uitbreiding van winkelcentrum Zuidplein mag Horecamakelaar Tihm deze casco horeca unit gevestigd aan de Zuidplein 60B te huur aanbieden. Bent u op zoek naar mooie ruime casco horeca unit in de omgeving van Zuidplein Theater, metrostation, Ahoy en de nieuwe Pathé -> bel ons!

Verhuurd

Casco horecaruimte te huur Zuidplein 60C

Zuidplein 60, Rotterdam

Gevestigd in de nieuwe uitbreiding van winkelcentrum Zuidplein mag Horecamakelaar Tihm deze casco horeca unit gevestigd aan de Zuidplein 60C te huur aanbieden. Bent u op zoek naar mooie grote casco horeca unit in de omgeving van Zuidplein Theater, metrostation, Ahoy en de nieuwe Pathé -> bel ons!

Huurprijs vastgoed
€ 9.800 per maand exclusief btw

Afmeting
± 470m²

Mooie lunchroom te koop Schiedam

Hof van Spaland 57, Schiedam

In winkelcentrum Spaland in Schiedam, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze sfeervolle, prachtig verbouwde lunchroom. Het winkelcentrum biedt een gevarieerd aanbod van meer dan 50 winkels en de lunchroom is het centrale punt voor een kopje koffie en een hapje voor het winkelend publiek.

Vraagprijs exploitatie
€ 75.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.360 per maand exclusief btw

Afmeting
± 103m²

Lunchroom koffiebar te koop Centrum Dordrecht

Vriesestraat 146, Dordrecht

Koffiebar te koop in het historische centrum van Dordrecht gevestigd aan de Vriesestraat. Dit gezellig ingerichte koffie café heeft een warme huiselijke sfeer en beschikt over een ruim terras. Op de kaart staat koffie, thee, zoetigheden, ontbijt- en lunchgerechten, maar ook bier, wijn en cocktails.

Verkocht

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij