Horecazaak te koop Centraal Station Den Haag

Stationsweg 138A, Den Haag

+ 3

Vraagprijs exploitatie
€ 165.000

Huurprijs
€ 3.400 per maand exclusief btw

Afmeting
105 m²

Type horecazaak
Restaurant

Omschrijving

TiHM Horecamakelaardij biedt te koop aan dit zeer succesvolle pizza en pasta restaurant aan de Stationsweg in het drukke gebied rondom het Centraal Station van Den Haag.

Indeling pand: groot eetgedeelte met open keuken achter een lange bestelbalie. Bank langs de gehele wand met tafeltjes en nog aantal losse tafeltjes en stoelen. Achterin de zaak bevindt zich de gescheiden toiletgroep, achter de keuken is een apart afwasgedeelte. Hier is ook ruimte voor berging en koelingen. Binnen zijn ca. 32 zitplaatsen (uit te breiden), het ruimte terras (gevelterras en eilandterras) biedt nog eens plaats aan 40 gasten. Het restaurant richt zich voornamelijk op afhalen/bezorgen, maar biedt ook de mogelijkheid om ter plaatse te eten. Bezorging vindt plaats via de eigen bezorging, Thuisbezorgd en Über Eats. Inventaris is in volle eigendom, behalve de bezorgscooters (lease) en één drankenkoeling (geen verplichting). Buiten dit concept, is de locatie ook geschikt voor andere concepten (restaurant, lunchroom).

De zaak is dagelijks geopend van 12.00 - 22.00 uur. Volgens de huidige vergunning is openstelling mogelijk van 07.00 - 23.00 uur. Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid van horeca tot en met categorie 2 (middelzwaar). Eigenaar beschikt over een exploitatievergunning en een terrasvergunning.

Er zijn geen personeelsverplichtingen.

De elektra is recentelijk gekeurd en goed bevonden (NEN keuring).

De Stationsbuurt ligt ingesloten tussen de stations Holland Spoor en Centraal Station. In de buurt winkels, bioscopen, theaters, restaurants, cafés, het stadhuis, de Haagse Hogeschool met de vele studenten en de Haagse binnenstad die op loopafstand ligt. Ook het Malieveld en het Haagse Bos bevinden zich op een steenworp afstand. Aan de Stationsweg vindt men diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en veel restaurants en andere horecazaken. De hele dag en avond is er hier veel traffic: treinreizigers, studenten, wijkbewoners en overige bezoekers. Uitstekende mogelijkheden dus voor een succesvolle exploitatie.

Omzetindicatie
De zaak draait een hoge omzet én heeft hoge winstcijfers. Bij serieuze interesse kunnen deze gegevens uiteraard gedeeld worden.

Aanvaarding
In overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Bezichtigingen
Heeft u interesse in deze instapklare zaak met uitstekende omzet, neem dan contact op met TiHM Horecamakelaardij, Miranda Burgers, 06 53 647 900 of via m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging.

Van het object is geen NEN meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

TiHM Horecamakelaardij Den Haag


Kenmerken algemeen

Straat

Stationsweg 138A

Plaats

Den Haag

Gemeente

Den Haag

Status

Beschikbaar

Overname mogelijk per

Direct

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Restaurant

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid; Dagzaak; Natte horeca

Ondernemer exploiteert sinds

2014

Reden verkoop

Dubbele zaken

Verdiepingen

Begane grond

Totaal aantal m²

105

Terras is gesitueerd op

Openbare ruimte

Staat inventaris

Goed

Inventaris in lease

Bezorgscooter

Inventaris in bruikleen

Drankkoeling

Beschikbare vergunningen

Exploitatie vergunning

Exploitatievergunning mogelijkheden

Horeca t/m categorie 2 toegestaan volgens bestemmingsplan.

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
12:00 - 22:00
Maandag
-
Dinsdag
12:00 - 22:00
Dinsdag
-
Woensdag
12:00 - 22:00
Woensdag
-
Donderdag
12:00 - 22:00
Donderdag
-
Vrijdag
12:00 - 22:00
Vrijdag
-
Zaterdag
12:00 - 22:00
Zaterdag
-
Zondag
12:00 - 22:00
Zondag
-
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Kenmerken huurovereenkomst

Servicekosten

€0 per

Kenmerken vastelasten

Kenmerken verplichtingen

Personeel met vast contract

nvt

Personeel met tijdelijk contract

nvt

Brouwer

nvt

Speelautomaat exploitant

nvt

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en is na Amsterdam en Rotterdam met circa 550.000 inwoners de derde grootste gemeente van Nederland. Alhoewel niet de hoofdstad, zetelt in Den Haag de regering en het parlement en is het de residentie van het koninklijk huis. Den Haag is dé stad aan zee met een kustlijn van elf kilometer en twee badplaatsen; Scheveningen en Kijkduin. Den Haag heeft een groot cultureel aanbod en gezellige winkelgebieden en horeca. Het is tevens een internationale stad met de meeste ambassades en vestigingsplaats van veel nationale en internationale organisaties. Door al deze factoren is Den Haag een geliefd toeristenoord.

Omschrijving ligging

De Stationsbuurt ligt ingesloten tussen de stations Holland Spoor en Centraal Station. In de buurt winkels, bioscopen, theaters, restaurants, cafés, het stadhuis, de Haagse Hogeschool met de vele studenten en de Haagse binnenstad die op loopafstand ligt. Ook het Malieveld en het Haagse Bos bevinden zich op een steenworp afstand. Aan de Stationsweg vindt men diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en veel restaurants en andere horecazaken. De hele dag en avond is het hier een drukte van belang met treinreizigers, studenten, wijkbewoners en overige bezoekers.

Omschrijving bereikbaarheid

Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Parkeergelegenheid

Parkeren op straat (betaald) en in diverse parkeergarages in de omgeving.

Naastgelegen panden/belendingen

Horeca, winkels, treinstation, diverse uitgaansgelegenheden, woningen.

Horecagebied

Ja

Kenmerken vastgoed

Bestemming pand

Horeca

Ontwikkelingsmogelijkheden

Volgens het bestemmingsplan is horeca t/m categorie 2 ter plaatse toegestaan (openingstijden tussen 07:00 en 02:00/02:30 uur).

Staat pand

Goed

Monument

Geen monument

Kenmerken (bedrijfs)woning

Bedrijfswoning aanwezig

Nee

Naam: Miranda Burgers

Functie: Horecamakelaar

Mobiel: 06 53 647 900

E-mailadres:m.burgers@tihm.nl

Deel deze pagina