Aanbod

Wok horecazaak te koop Spijkenisse

Uitstraat 147, Spijkenisse

TiHM Horecamakelaardij mag u een mooi ingerichte Wok (togo) horecazaak midden in het centrum van Spijkenisse te koop aanbieden. De zaak draait een mooie en stabiele omzet. Let op: de vraagprijs is exclusief de inventaris en voorwaarden zijn te bespreken in overleg met de makelaar.

Vraagprijs exploitatie
€ 20.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.000 per maand exclusief btw

Afmeting
± 118m²

BBQ Restaurant te koop centrum Rotterdam

Posthoornstraat 526, Rotterdam

Mooi ingericht barbecue restaurant te koop op een top locatie in het centrum van Rotterdam. Gelegen in de plint van appartementencomplex ‘100hoog’ tussen de vele woontorens op het Wijnhaveneiland heeft TiHM horecamakelaardij deze horecazaak in de verkoop gekregen.

Verkocht onder voorbehoud

Prachtig verbouwd casco horecapand aan zee

De Grent 30, Noordwijk aan Zee

Unieke kans voor enthousiaste horeca ondernemers! In Noordwijk aan Zee, op een paar passen van het strand, heeft TiHM Horecamakelaardij dit prachtig gerenoveerde horecapand in de verhuur gekregen. Het betreft een cascopand, waar dus geen overnameprijs betaald hoeft te worden.

Huurprijs vastgoed
€ 4.750 per maand vrij van btw

Afmeting
± 320m²

Döner afhaal- en bezorgzaak Rotterdam-zuid te koop

Beijerlandselaan 119, Rotterdam

Döner afhaal- en bezorgzaak , gelegen aan de bekende lange winkelstraat de Beijerlandselaan in Rotterdam-Zuid, te koop aangeboden door Horecamakelaardij TiHM.

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs vastgoed
€ 2.023 per maand vrij van btw

Afmeting
± 99m²

Horeca afhaal- en bezorgzaak ter overname

1e Middellandsestraat 23, Rotterdam

Op de 1e Middellandsstraat heeft TiHM Horecamakelaardij deze horeca afhaal- en bezorgzaak in de verkoop gekregen. De horecazaak is ruim en heeft twee verdiepingen en recentelijk gerenoveerd.

Verkocht

Theehuis Westbroekpark Den Haag ter overname

Kapelweg 55, Den Haag

Roeibotenverhuur-Theeschenkerij Waterkant, gelegen middenin het Rosarium van het Westbroekpark in Den Haag, ter overname aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. De Waterkant beschikt over een terrein van 532 m², bestaande uit een enorm grasterras en een theehuis van 50 m².

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
Op aanvraag

Afmeting
± 50m²

Franchisenemer gezocht locatie omgeving Rotterdam

Voor een bekende franchisegever in de cafetariawereld zijn wij op zoek naar leuke en enthousiaste ondernemers. Het concept is een cafetaria+, waarbij gasten naast de bekende frites met snack ook terecht kunnen voor volwaardige menu's. De locatie draait een stabiele omzet van ca €400.000,- excl. BTW.

Vraagprijs exploitatie
€ 272.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.960 per maand

Afmeting
± 100m²

Italiaans familierestaurant Bleiswijk te koop

Plaats 15, Bleiswijk

Italiaans familie restaurant, gelegen aan de Plaats in Bleiswijk, te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het restaurant heeft door de jaren heen een vast klantenbestand opgebouwd in Bleiswijk en omstreken.

Vraagprijs exploitatie
€ 75.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.298 per maand exclusief btw

Afmeting
± 141m²

Restaurant te koop boulevard Noordwijk aan Zee

Koningin Wilhelminaboulevard 16, Noordwijk aan Zee

Aan de boulevard in Noordwijk heeft TiHM Horecamakelaardij deze topzaak in de verkoop gekregen. Het restaurant is meerdere keren uitgeroepen tot beste restaurant van Zuid-Holland en heeft een mooie stabiele omzet. Door Tripadvisor uitgeroepen tot de top van de wereld.

Vraagprijs exploitatie
€ 125.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.750 per maand vrij van btw

Afmeting
± 115m²

Casco horecaruimte te huur Winkelcentrum Liesveld

Liesveld 145, Vlaardingen

Horecamakelaar TiHM mag u in winkelcentrum Liesveld te Vlaardingen horecaruimte Liesveld 145 te huur aanbieden. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar horecaondernemers met een leuk lunchroom concept.

Huurprijs vastgoed
In overleg

Afmeting
± 117m²

Cafe Bentinck te koop Rotterdam Blijdorp

Bentinckplein 5, Rotterdam

Aan het Bentinckplein in Rotterdam Blijdorp heeft TiHM Horecamakelaardij café Bentinck in de verkoop gekregen. Deze locatie leent zich echter ook perfect als eethuis of een to-go dan wel een bezorg concept. Dankzij de strategische ligging in Blijdorp aan de Statenweg is deze locatie vanuit Rotterdam

Verkocht

Franchise restaurant te koop

Vijf Werelddelen 77, Rotterdam

Franchise restaurant, inventaris en goodwill, aan de Entrepothaven te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het ruime restaurant van ca. 310 m² biedt ruimte voor 130 gasten, eveneens het terras aan het water biedt plek voor 130 gasten. De Franchiseorganisatie biedt ondersteuning waar nodig.

Verkocht onder voorbehoud

Bezorg afhaal eethuis te koop Rotterdam noord

Teilingerstraat 81, Rotterdam

Afhaal- en bezorgzaak te koop op de Rotterdam Noord. Dit eethuis is gelegen op de Teilingerstraat en ligt op steenworpafstand van het Zadkine College, waardoor er overdag veel studenten door de straat lopen om wat te eten.

Vraagprijs exploitatie
€ 65.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.100 per maand vrij van btw

Afmeting
± 90m²

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij