Aanbod

Thais afhaal restaurant te koop in Delfshaven

Schiedamseweg 3, Rotterdam

Mooi gelegen Thais afhaal restaurant te koop aangeboden in Rotterdam recht tegenover historisch Delfshaven door TiHM Horecamakelaardij. Zeer geschikte locatie voor een Aziatisch concept of uiteraard te verbouwen naar elk gewenst horeca concept.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 134m²

Goedlopende Thaise horecazaak te koop

Zenostraat 208, Rotterdam

In Lombardije op Rotterdam Zuid, hebben wij dit zeer bekende Thaise restaurant in de verkoop gekregen. Dit restaurant heeft een groot klanten bestand en de omzet is nog altijd groeiende. Vrij recent is er een ruime serre gebouwd aan de voorzijde van het pand waardoor de omzet potentie is toegenomen.

Vraagprijs exploitatie
€ 275.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.200 per maand exclusief btw

Afmeting
± 236m²

Catering bedrijf met hoge omzet ter overname

Cateraar in de omgeving van Gorinchem met goede naam en groot klantbestand ter overname aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Er staan intussen alweer veel klussen op de agenda die door de nieuwe ondernemer gelijk op gepakt kunnen worden.

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Afmeting
± m²

Sushi en Thais afhaalrestaurant te koop in Capelle

Hollandsch Diep 55, Capelle aan den IJssel

Zeer goed lopend Thais afhaalrestaurant te koop aangeboden. Deze horecazaak is gevestigd in Capelle aan de IJssel bij winkelcentrum de Terp en tevens tegenover metrostation de Terp die Capelle aan den IJssel met Rotterdam verbindt. Dit Thaise restaurant wordt u te koop aangeboden door Tihm.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 80m²

Chinees en sushi restaurant te koop op Zuidplein

Gooilandsingel 103, Rotterdam

Chinees en sushi restaurant te koop gelegen tussen diverse hotspots als Ahoy, theater-, winkelcentrum-, metro/busstation Zuidplein en de toekomstige Pathé bioscoop. In dit restaurant worden Caribisch/Chinese gerechten gemaakt om te eten op locatie of mee te nemen. Aangeboden door Tihm.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 2.900 per maand exclusief btw

Afmeting
± 150m²

Restaurant te koop op Rotterdam Zuid Zuidwijk

Meyenhage 300-304, Rotterdam

Gevestigd op Rotterdam Zuid aan de Meyenhage en in het hart van Zuidwijk mag TiHM Horecamakelaardij dit restaurant te koop aanbieden. Dit zeer ruime restaurant is momenteel ingericht als Chinees-Indisch restaurant, maar is met een oppervlakte van 250m² ook geschikt voor diverse andere concepten.

Verkocht

Bekend visrestaurant te koop Noordwijk aan Zee

Koningin Wilhelmina Boulevard 16, Noordwijk aan Zee

Aan de gezellige strandboulevard van Noordwijk aan Zee biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit bekende visrestaurant. Ruime zaak van meer dan 300 m2 met grote serre en ruim terras. Het restaurant is zeven maanden per jaar geopend en draait een hoge, stabiele omzet.

Vraagprijs exploitatie
€ 260.000

Huurprijs vastgoed
€ 5.250 per maand vrij van btw

Afmeting
± 326m²

Fastfoodrestaurant / cafetaria te koop Den Haag

Herengracht 3, Den Haag

Goedlopend fastfoodrestaurant / cafetaria, in het populaire Pleinkwartier en naast het Centraal Station, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. De huidige franchiseformule kan overgenomen worden, maar dit hoeft niet. Voor de deur de mogelijkheid voor een gezellig terras.

Verkocht onder voorbehoud

Bekende burgerzaak te koop rand centrum Rotterdam

Aan de rand van het centrum van Rotterdam heeft Tihm Horecamakelaardij deze bekende burger zaak in de verkoop gekregen. Dit concept heeft over de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen en een groot klantenbestand opgebouwd.

Verkocht

Goedlopend restaurant te koop unieke locatie Delft

Stieltjesweg 230, Delft

Goedlopend restaurant, sleutelklaar, gelegen op de campus van de TU Delft, met vele duizenden (internationale) bezoekers per dag, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Oppervlakte binnen ca. 205 m2, voor de deur een terras voor 300 gasten. Sfeervol, industrieel interieur.

Vraagprijs exploitatie
€ 240.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.780 per maand exclusief btw

Afmeting
± 205m²

Restaurant te koop Witte de Withstraat Rotterdam

Witte de Withstraat 94, Rotterdam

Vietnamees restaurant te koop op de Witte de Withstraat in Rotterdam en aangeboden door Tihm Horecamakelaardij. Niet vaak komen horecazaken te koop op dé horecastraat van Rotterdam. Vanwege privé omstandigheden zou de huidige ondernemer graag snel willen schakelen en tegen scherpe prijs verkopen.

Verkocht

Horecazaak te koop op de Zwart Jan te Rotterdam

Zwart Janstraat , Rotterdam

Centraal gelegen op de Zwart Janstraat te Rotterdam mag Horecamakelaar TiHM u deze horeca zaak te koop aanbieden. Deze locatie is geschikt voor diverse concepten en beschikt over een cat 2 exploitatievergunning, drank- en horecavergunning en een mogelijkheid om een vlonderterras te plaatsen.

Verkocht

Snackbar te koop op Rotterdam Zuid Lombardijen

Zenostraat 182, Rotterdam

Snackbar plus concept met burgers en kip van de grill te koop gevestigd op Rotterdam zuid. Deze snackbar is gelegen op de Zenostraat in Rotterdam Lombardijen en is zeer geschikt voor een goed afhaal bezorg concept waar tevens gasten ook op locatie kunnen eten. De zaak is in 2019 gerenoveerd.

Verkocht

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij