Aanbod

Italiaans restaurant te koop

Berlagestraat 3, Rotterdam

Financieringsmogelijkheden zijn bespreekbaar Italiaans restaurant te koop in Rotterdam-oost nabij het Alexandrium. Het restaurant verkeert in een zeer goede staat, oogt strak en sfeervol, heeft een lage huur en een goede omzet.

Verkocht

Cafe Bentinck te koop Rotterdam Blijdorp

Bentinckplein 5, Rotterdam

Aan het Bentinckplein in Rotterdam Blijdorp heeft TiHM Horecamakelaardij café Bentinck in de verkoop gekregen. Deze locatie leent zich echter ook perfect als eethuis of een to-go dan wel een bezorg concept. Dankzij de strategische ligging in Blijdorp aan de Statenweg is deze locatie vanuit Rotterdam

Verkocht

Healthy salad Bar te koop

Pannekoekstraat 81, Rotterdam

TiHM Horecamakelaardij mag u deze recentelijke gerenoveerde healthy salad bar, gelegen in hartje Rotterdam in de Pannekoekstraat, te koop aanbieden.

Vraagprijs exploitatie
€ 70.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.050 per maand exclusief btw

Afmeting
± 80m²

Franchise restaurant te koop

Vijf Werelddelen 77, Rotterdam

Franchise restaurant, inventaris en goodwill, aan de Entrepothaven te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het ruime restaurant van ca. 310 m² biedt ruimte voor 130 gasten, eveneens het terras aan het water biedt plek voor 130 gasten. De Franchiseorganisatie biedt ondersteuning waar nodig.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 4.208 per maand exclusief btw

Afmeting
± 310m²

Bezorg afhaal eethuis te koop Rotterdam noord

Teilingerstraat 81, Rotterdam

Afhaal- en bezorgzaak te koop op de Rotterdam Noord. Dit eethuis is gelegen op de Teilingerstraat en ligt op steenworpafstand van het Zadkine College, waardoor er overdag veel studenten door de straat lopen om wat te eten.

Vraagprijs exploitatie
€ 65.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.100 per maand vrij van btw

Afmeting
± 90m²

Italiaans restaurant te koop met prachtig uitzicht

Havenhoofd 1, Barendrecht

Zaak is weer beschikbaar!! Aan het Havenhoofd in Barendrecht heeft TiHM dit schitterend gelegen Italiaanse restaurant in de verkoop gekregen. Het restaurant is gesitueerd op de eerste verdieping en heeft vanaf zowel het overdekte terras als het buiten terras een mooi uitzicht over het water.

Vraagprijs exploitatie
€ 125.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.834 per maand exclusief btw

Afmeting
± 195m²

Pizzeria te koop op Rotterdam West

Mathenesserweg 139, Rotterdam

Gelegen in Rotterdam-West aan de Mathenesserweg ligt Pizzeria Amore. Dankzij zijn strategische ligging op Rotterdam-West en nabij Schiedam, heeft deze zaak een groot afzet gebied voor bezorgen. Deze pizzeria wordt u te koop aangeboden door Horecamakelaar TiHM.

Vraagprijs exploitatie
€ 34.500

Huurprijs vastgoed
€ 750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 112m²

Amerikaans restaurant te koop Schouwburgplein Rdam

Mauritsstraat 1, Rotterdam

American diner te koop in het centrum van Rotterdam aangeboden door Horecamakelaar TiHM. Dit goedlopende restaurant is gevestigd op de hoek van het Schouwburgplein naast Theater Rotterdam Schouwburgplein.

Vraagprijs exploitatie
€ 175.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.470 per maand exclusief btw

Afmeting
± 94m²

Casco horecaruimte te huur op Middellandplein

2e Middellandstraat 2, Rotterdam

Gelegen op 2e Middellandstraat 2b te Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij dit casco horeca pand in de verhuur gekregen. Bent u een horecaondernemer met een leuk concept neem dan contact met ons op.

Huurprijs vastgoed
€ 3.250 per maand exclusief btw

Afmeting
± 158m²

Horeca vastgoed te koop Teilingerstraat Rotterdam

Teilingerstraat 91, Rotterdam

Op de Teilingerstraat 91-B in Rotterdam Noord hebben wij het vastgoed van deze horecalocatie in de verkoop gekregen. Dit investeringspand is scherp geprijsd en kan per direct overgenomen worden van de huidige eigenaar.

Verkocht

Casco horecaruimte te huur Rotterdam west

Middellandplein 19, Rotterdam

Gelegen op Middellandplein 19 te Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij dit casco horeca pand in de verhuur gekregen. Voor deze ruimte zijn wij op zoek naar horecaondernemers met een leuk concept die wat toe kunnen voegen in dit leuke up-coming gebied.

Verhuurd onder voorbehoud

Casco horecapand te huur Hart van Zuid Rotterdam

Gooilandsingel 109, Rotterdam

TiHM Horecamakelaardij mag u deze casco horecaruimte in de plint van het nieuwe zwembad tegenover metrostation en winkelcentrum Zuidplein aanbieden. Heeft u een leuk horeca concept en wilt u een zaak opzetten in een gebied met veel potentie, dan is dit project wellicht interessant voor u.

Verhuurd

Verhuurd horecapand te koop centrum Maassluis

Nieuwstraat 10, Maassluis

Gelegen in het centrum van Maassluis biedt TiHM Horecamakelaardij u een verhuurd horecapand te koop aan. Deze horecazaak ligt aan de gezellige en sfeervolle Nieuwstraat waar diverse horecazaken en winkels zijn gevestigd.

Vraagprijs vastgoed
€ 245.000 k.k.

Huurprijs vastgoed
€ 1.500 per maand vrij van btw

Afmeting
± 90m²

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij