Aanbod

Casco horeca te huur Middellandplein Rotterdam

Middellandplein 30, Rotterdam

Gelegen rondom het leuke up-coming Middellandplein op Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij diverse horeca ruimten in de verhuur gekregen. Voor de Middellandplein 30a zijn wij op zoek naar een (ervaren) horecaondernemer met een leuk restaurant concept.

Verhuurd

Groot restaurant te koop centrum Rotterdam

Van Vollenhovenstraat 19, Rotterdam

Dit mooie ruime restaurant met unieke terras achtertuin is voor de snelle koper nu beschikbaar tegen een zeer beperkte overname van € 30.000,- (ivm emigratie van ondernemer). Het restaurant is gelegen in het Scheepvaartkwartier aan de Van Vollenhovenstraat te Rotterdam. Interesse, bel ons dan snel!

Verkocht

Restaurant te koop mooie locatie Rotterdam Noord

Zwaanshals 341, Rotterdam

Dit restaurant is vanwege de huidige situatie in de vraagprijs verlaagd. Mooi afgewerkt restaurant te koop, gevestigd aan de Zwaanshals in het Oude Noorden van Rotterdam. Het gebied rondom de Zwaanshals is up coming. Dit restaurant wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Vraagprijs exploitatie
€ 60.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.600 per maand exclusief btw

Afmeting
± 172m²

Casco horecaruimte te huur Winkelcentrum Liesveld

Liesveld 145, Vlaardingen

Horecamakelaar TiHM mag u in winkelcentrum Liesveld te Vlaardingen horecaruimte Liesveld 145 te huur aanbieden. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar horecaondernemers met een leuk lunchroom concept.

Huurprijs vastgoed
In overleg

Afmeting
± 117m²

Restaurant te koop boulevard Noordwijk aan Zee

Koningin Wilhelminaboulevard 16, Noordwijk aan Zee

Aan de boulevard in Noordwijk heeft TiHM Horecamakelaardij deze horecazaak in de verkoop gekregen. Deze zaak is meerdere keren uitgeroepen tot beste restaurant van Zuid-Holland en heeft een mooie stabiele omzet.

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs vastgoed
€ 3.285 per maand vrij van btw

Afmeting
± 80m²

Restaurant in Hoornaar te koop

Dirk IV-Plein 7, Hoornaar

In het centrum van het pittoreske dorp Hoornaar (ten noorden van Gorinchem) ligt aan de Dorpsweg dit restaurant. De inventaris van dit restaurant en de mogelijkheid om hier een horecazaak te exploiteren wordt u aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Verhuurd

Bio cafetaria te koop

2e Middellandstraat 13, Rotterdam

TiHM Horecamakelaardij heeft een horecazaak van ± 83 m² op de 2e Middellandstraat te Rotterdam in de verkoop gekregen. Deze locatie is uitermate geschikt voor een eethuis of afhaal- en bezorgzaak, de huur is scherp en alle basisvoorzieningen zijn aanwezig.

Verkocht

Restaurant uit faillissement te koop

Gooilandsingel 105, Rotterdam

Dit restaurant wordt u te koop aangeboden vanuit een faillissement door TiHM Horecamakelaardij. Het restaurant heeft een mooie ligging in een up-coming gebied in Rotterdam-Zuid naast grote publiekstrekkers, zoals o.a. bioscoop Pathé, Theater Zuid, winkelcentrum Zuidplein, Ahoy en zwembad Zuid.

Verkocht

Italiaans restaurant te koop

Berlagestraat 3, Rotterdam

Financieringsmogelijkheden zijn bespreekbaar Italiaans restaurant te koop in Rotterdam-oost nabij het Alexandrium. Het restaurant verkeert in een zeer goede staat, oogt strak en sfeervol, heeft een lage huur en een goede omzet.

Verkocht

Cafe Bentinck te koop Rotterdam Blijdorp

Bentinckplein 5, Rotterdam

Aan het Bentinckplein in Rotterdam Blijdorp heeft TiHM Horecamakelaardij café Bentinck in de verkoop gekregen. Deze locatie leent zich echter ook perfect als eethuis of een to-go dan wel een bezorg concept. Dankzij de strategische ligging in Blijdorp aan de Statenweg is deze locatie vanuit Rotterdam

Verkocht

Franchise restaurant te koop

Vijf Werelddelen 77, Rotterdam

Franchise restaurant, inventaris en goodwill, aan de Entrepothaven te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het ruime restaurant van ca. 310 m² biedt ruimte voor 130 gasten, eveneens het terras aan het water biedt plek voor 130 gasten. De Franchiseorganisatie biedt ondersteuning waar nodig.

Verkocht onder voorbehoud

Bezorg afhaal eethuis te koop Rotterdam noord

Teilingerstraat 81, Rotterdam

Afhaal- en bezorgzaak te koop op de Rotterdam Noord. Dit eethuis is gelegen op de Teilingerstraat en ligt op steenworpafstand van het Zadkine College, waardoor er overdag veel studenten door de straat lopen om wat te eten.

Vraagprijs exploitatie
€ 65.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.100 per maand vrij van btw

Afmeting
± 90m²

Italiaans restaurant te koop met prachtig uitzicht

Havenhoofd 1, Barendrecht

Zaak is weer beschikbaar!! Aan het Havenhoofd in Barendrecht heeft TiHM dit schitterend gelegen Italiaanse restaurant in de verkoop gekregen. Het restaurant is gesitueerd op de eerste verdieping en heeft vanaf zowel het overdekte terras als het buiten terras een mooi uitzicht over het water.

Vraagprijs exploitatie
€ 125.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.834 per maand exclusief btw

Afmeting
± 195m²

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij