Aanbod

Restaurant te koop zichtlocatie centrum Rotterdam

Dit restaurant is gevestigd in de directe omgeving van de Blaak, Oude haven, het Wijnhaveneiland en de Boompjes in Rotterdam. Het restaurant heeft de afgelopen jaren een stabiele hoge omzet gedraaid en ligt op een mooie zichtlocatie. TiHM Horecamakelaardij.

Vraagprijs exploitatie
€ 325.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.500 per maand exclusief btw

Afmeting
± 200m²

Bezorg afhaal eethuis te koop Rotterdam noord

Teilingerstraat 81, Rotterdam

Afhaal- en bezorgzaak te koop op de Rotterdam Noord. Dit eethuis is gelegen op de Teilingerstraat en ligt op steenworpafstand van het Zadkine College, waardoor er overdag veel studenten door de straat lopen om wat te eten.

Vraagprijs exploitatie
€ 65.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.100 per maand vrij van btw

Afmeting
± 90m²

Pizzeria te koop nabij Delfshaven Rotterdam

Schiedamseweg 9-11, Rotterdam

Aan de Schiedamseweg 9 tegenover Delfshaven ligt deze pizzeria. De goodwill & inventaris van dit restaurant wordt u te koop aangeboden door Tihm horecamakelaardij. De zaak is ruim opgezet, ziet er bijzonder sfeervol uit en heeft een groot aantal vaste klanten. De verkoper staat open voor biedingen.

Vraagprijs exploitatie
€ 135.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.050 per maand exclusief btw

Afmeting
± 185m²

Italiaans restaurant te koop met prachtig uitzicht

Havenhoofd 1, Barendrecht

In prijs verlaagd. Aan het Havenhoofd in Barendrecht heeft TiHM dit schitterend gelegen Italiaanse restaurant in de verkoop gekregen. Het restaurant is gesitueerd op de eerste verdieping en heeft vanaf zowel het overdekte terras als het buiten terras een mooi uitzicht over het water.

Verkocht onder voorbehoud

Pizzeria te koop op Rotterdam West

Mathenesserweg 139, Rotterdam

Gelegen in Rotterdam-West aan de Mathenesserweg ligt Pizzeria Amore. Dankzij zijn strategische ligging op Rotterdam-West en nabij Schiedam, heeft deze zaak een groot afzet gebied voor bezorgen. Deze pizzeria wordt u te koop aangeboden door Horecamakelaar TiHM.

Vraagprijs exploitatie
€ 34.500

Huurprijs vastgoed
€ 750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 112m²

Amerikaans restaurant te koop Schouwburgplein Rdam

Mauritsstraat 1, Rotterdam

American diner te koop in het centrum van Rotterdam aangeboden door Horecamakelaar TiHM. Dit goedlopende restaurant is gevestigd op de hoek van het Schouwburgplein naast Theater Rotterdam Schouwburgplein.

Vraagprijs exploitatie
€ 199.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.470 per maand exclusief btw

Afmeting
± 94m²

Casco horecaruimte te huur op Middellandplein

2e Middellandstraat 2, Rotterdam

Gelegen op 2e Middellandstraat 2b te Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij dit casco horeca pand in de verhuur gekregen. Bent u een horecaondernemer met een leuk concept neem dan contact met ons op.

Huurprijs vastgoed
€ 3.250 per maand exclusief btw

Afmeting
± 158m²

Horeca vastgoed te koop Teilingerstraat Rotterdam

Teilingerstraat 91, Rotterdam

Op de Teilingerstraat 91-B in Rotterdam Noord hebben wij het vastgoed van deze horecalocatie in de verkoop gekregen. Dit investeringspand is scherp geprijsd en kan per direct overgenomen worden van de huidige eigenaar.

Verkocht onder voorbehoud

Casco horecaruimte te huur Rotterdam west

Middellandplein 19, Rotterdam

Gelegen op Middellandplein 19 te Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij dit casco horeca pand in de verhuur gekregen. Voor deze ruimte zijn wij op zoek naar horecaondernemers met een leuk concept die wat toe kunnen voegen in dit leuke up-coming gebied.

Verhuurd onder voorbehoud

Casco horecapand te huur Hart van Zuid Rotterdam

Gooilandsingel 109, Rotterdam

TiHM Horecamakelaardij mag u deze casco horecaruimte in de plint van het nieuwe zwembad tegenover metrostation en winkelcentrum Zuidplein aanbieden. Heeft u een leuk horeca concept en wilt u een zaak opzetten in een gebied met veel potentie, dan is dit project wellicht interessant voor u.

Verhuurd

Casco horeca / winkelruimte te huur

Nieuwstraat 10, Maassluis

Gelegen in het centrum van Maassluis biedt TiHM Horecamakelaardij u deze casco horecaruimte te huur aan. Deze horecazaak ligt aan de gezellige en sfeervolle Nieuwstraat waar diverse horecazaken en winkels zijn gevestigd.

Verhuurd onder voorbehoud

Thais restaurant te koop in Capelle ad IJssel

Hollandsch Diep 55, Capelle aan den IJssel

Leuk en goed onderhouden Thais restaurant/afhaalzaak te koop in Capelle aan de IJssel. Deze zaak is gevestigd bij winkelcentrum de Terp en tevens tegenover metrostation de Terp die Capelle aan den IJssel met Rotterdam verbindt. Dit Thaise restaurant wordt u te koop aangeboden door TiHM Makelaardij.

Vraagprijs exploitatie
€ 84.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.525 per maand exclusief btw

Afmeting
± 80m²

Sportsbar te koop in Bleiswijk

Rembrandtlaan 40, Bleiswijk

Sportbar te koop in Bleiswijk, deze zaak is recentelijk opnieuw ingericht en biedt veel potentie voor de koper. Deze horecazaak wordt u te koop aangeboden door horecamakelaar TiHM. De sportbar is gevestigd op de hoek van de sporthal Rijneveen.

Verkocht onder voorbehoud

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij