Aanbod

Fastfood restaurant te koop Alexandrium Rotterdam

Prins Alexanderplein 47, Rotterdam

Naast metrostation Rotterdam Alexander aan het Prins Alexanderplein biedt Tihm Horecamakelaardij dit fastfood restaurant te koop aan. Deze zaak is gelegen op de looproute tussen het metrostation en de ingang van winkelcentrum Alexandrium. Deze locatie zou ook geschikt kunnen zijn voor dag horeca.

Vraagprijs exploitatie
€ 50.000

Huurprijs vastgoed
€ 5.250 per maand exclusief btw

Afmeting
± 154m²

Casco (horeca) locatie te huur op Rotterdam West

2e Middellandstraat 13, Rotterdam

Op de 2de Middellandstraat, op steenworp afstand van het Middellandplein, biedt horecamakelaar Tihm deze casco (horeca) ruimte te huur aan. Deze locatie is uitermate geschikt voor een kleinschalige eetzaak of een goed bezorg/afhaal restaurant.

Verhuurd

Frans Restaurant te Koop Rotterdam west

's-Gravendijkwal 140, Rotterdam

Een mooie kans voor een leuke horecaondernemer om een goed lopend restaurant over te nemen. Dit bekende Franse specialiteiten restaurant in Rotterdam west is te koop voor een nette prijs en biedt veel perspectief voor de nieuwe ondernemer. De uitbaters willen het graag wat rustiger aan gaan doen.

Verkocht

Restaurant te koop Hoogstraat Rotterdam

Hoogstraat 45, Rotterdam

Mooie lunchroom / restaurant te koop op de Hoogstraat te Rotterdam. Dit unieke pand heeft rondom een glazenpui, ruim terras en in de kelder de mogelijkheid om optredens te organiseren. Het restaurant is momenteel ingericht als een Afro Caribische keuken.

Verkocht

Vergunningsvrije horecazaak te koop Rotterdam west

Oostkousdijk 3, Rotterdam

Gevestigd op de Oostkousdijk te Rotterdam Delfshaven heeft Horecamakelaar Tihm deze vergunningsvrije horecazaak in de verkoop gekregen. Verkoper wil ivm gezondheidsredenen graag de zaak snel overdragen, neem contact op met de betrokken horecamakelaar om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Verkocht

Casco horecapand te koop-huur Hillegersberg Rdam

Bergse Dorpsstraat 82, Rotterdam

Casco horecapand te koop en in goed overleg te huur, gevestigd aan de Bergse Dorpsstraat te Hillegersberg Rotterdam. De Bergse Dorpsstraat is een gezellige en luxe winkelstraat in het hart van Hillegersberg. Op de Bergse Dorpsstraat zijn diverse modezaken, delicatessewinkels en horecazaken gevestigd

Verkocht

Mooie lunchroom met zonnig terras te koop Den Haag

Torenstraat 79, Den Haag

In het mooie Hofkwartier, midden in het centrum van Den Haag, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze mooie lunchroom en hotspot. Veel bekende influencers en foodies prijzen de zaak om de kleurrijke, heerlijke gerechten en drankjes. De zaak heeft een zonnig terras en lage huurprijs.

Vraagprijs exploitatie
€ 69.500

Huurprijs vastgoed
€ 1.050 per maand exclusief btw

Afmeting
± 47m²

Goedlopend restaurant boulevard Noordwijk te koop

Koningin Wilhelmina Boulevard 13, Noordwijk aan Zee

Langs de mooie strandboulevard van Noordwijk biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit goedlopende restaurant. Het restaurant is sfeervol ingericht, heeft een volledig ingerichte grote keuken, een ruime serre en een zonnig terras.

Vraagprijs exploitatie
€ 145.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.915 per maand vrij van btw

Afmeting
± 250m²

Goedlopende Thaise horecazaak te koop

Zenostraat 208, Rotterdam

In Lombardije op Rotterdam Zuid, hebben wij dit zeer bekende Thaise restaurant in de verkoop gekregen. Dit restaurant heeft een groot klanten bestand en de omzet is nog altijd groeiende. Vrij recent is er een ruime serre gebouwd aan de voorzijde van het pand waardoor de omzet potentie is toegenomen.

Vraagprijs exploitatie
€ 275.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.200 per maand exclusief btw

Afmeting
± 236m²

Catering bedrijf met hoge omzet ter overname

Cateraar in de omgeving van Gorinchem met goede naam en groot klantbestand ter overname aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Er staan intussen alweer veel klussen op de agenda die door de nieuwe ondernemer gelijk op gepakt kunnen worden.

Verkocht

Sushi en Thais afhaalrestaurant te koop in Capelle

Hollandsch Diep 55, Capelle aan den IJssel

Zeer goed lopend Thais afhaalrestaurant te koop aangeboden. Deze horecazaak is gevestigd in Capelle aan de IJssel bij winkelcentrum de Terp en tevens tegenover metrostation de Terp die Capelle aan den IJssel met Rotterdam verbindt. Dit Thaise restaurant wordt u te koop aangeboden door Tihm.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 80m²

Restaurant te koop bij Station Rotterdam Zuidplein

Gooilandsingel 103, Rotterdam

Restaurant te koop gelegen tussen diverse hotspots als Ahoy, theater-, winkelcentrum-, metro/busstation Zuidplein en de toekomstige Pathé bioscoop. In dit restaurant worden Caribisch/Chinese gerechten gemaakt om te eten op locatie of mee te nemen. Aangeboden door Tihm.

Verkocht onder voorbehoud

Bekend visrestaurant te koop Noordwijk aan Zee

Koningin Wilhelmina Boulevard 16, Noordwijk aan Zee

Aan de gezellige strandboulevard van Noordwijk aan Zee biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit bekende visrestaurant. Ruime zaak van meer dan 300 m2 met grote serre en ruim terras. Het restaurant is zeven maanden per jaar geopend en draait een hoge, stabiele omzet.

Verkocht