Aanbod

Restaurant te koop Hoogstraat Rotterdam

Hoogstraat 45, Rotterdam

Mooie lunchroom / restaurant te koop op de Hoogstraat te Rotterdam. Dit unieke pand heeft rondom een glazenpui, ruim terras en in de kelder de mogelijkheid om optredens te organiseren. Het restaurant is momenteel ingericht als een Afro Caribische keuken.

Verkocht

Prachtig restaurant te koop Scheveningen Haven

Dr. Lelykade 220, Den Haag

VERKOCHT - In de Tweede Binnenhaven in Scheveningen, Den Haag, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit prachtige restaurant. Het betreft een turn-key zaak van zo'n 210 m2, met terras, grote keuken met houtskoolgrill en bijzonder smaakvol ingericht.

Verkocht

Goedlopend café met live muziek in Nootdorp

Dorpsstraat 27, Nootdorp

VERKOCHT - Goedlopend café met de mogelijkheid voor live muziek in het centrum van Nootdorp, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Deze populaire zaak is vooral bekend om zijn themafeesten.

Verkocht

Restaurant te koop op de Hoogstraat Rotterdam

Hoogstraat 28, Rotterdam

Antilliaans restaurant en cocktailbar te koop gevestigd aan de Hoogstraat in het centrum van Rotterdam. Deze locatie is zeer geschikt voor diverse restaurant concepten te draaien op de begane grond. Dit restaurant wordt te koop aangeboden door horecamakelaar Tihm.

Verkocht

Frans Restaurant te Koop Rotterdam west

's-Gravendijkwal 140, Rotterdam

Een mooie kans voor een leuke horecaondernemer om een goed lopend restaurant over te nemen. Dit bekende Franse specialiteiten restaurant in Rotterdam west is te koop voor een nette prijs en biedt veel perspectief voor de nieuwe ondernemer. De uitbaters willen het graag wat rustiger aan gaan doen.

Verkocht

Mooi restaurant te koop op Rotterdam Noord

Bergweg 80, Rotterdam

Volledig gerenoveerd restaurant te koop in het oude noorden van Rotterdam. Dit restaurant heeft een ruim terras, is passend voor diverse concepten en is uitermate geschikt om door een ondernemer(skoppel) zelf te draaien.

Verkocht

Prachtig object in landschapspark Rottemeren

Rottedijk 11, Bleiswijk

VERKOCHT - Prachtig, uniek object aan het water in landschapspark Rottemeren, nu in gebruik als vergadercentrum, zalencentrum, feestlocatie, aangeboden door TiHM Horecamakelaardij

Verkocht

Restaurant te koop aan Grote Markt, Den Haag

Prinsegracht 2, Den Haag

VERKOCHT - Op een toplocatie in hartje Den Haag, direct bij de Grote Markt, biedt TiHM Horecamakelaardij nu te koop aan deze grote zaak met diverse verdiepingen. Het restaurant bevindt zich in een hoekpand en beschikt over een groot terras. Bijzonder lage huur.

Verkocht