Aanbod

Prachtig object in landschapspark Rottemeren

Rottedijk 11, Bleiswijk

Prachtig, uniek object aan het water in landschapspark Rottemeren, nu in gebruik als vergadercentrum, zalencentrum, feestlocatie, aangeboden door TiHM Horecamakelaardij

Verkocht

Restaurant te koop op Rotterdam Zuid Zuidwijk

Meyenhage 300-304, Rotterdam

Gevestigd op Rotterdam Zuid aan de Meyenhage en in het hart van Zuidwijk mag TiHM Horecamakelaardij dit restaurant te koop aanbieden. Dit zeer ruime restaurant is momenteel ingericht als Chinees-Indisch restaurant, maar is met een oppervlakte van 250m² ook geschikt voor diverse andere concepten.

Verkocht

Horecavastgoed te koop Rotterdam Noord

Schiekade 770, Rotterdam

Horecavastgoed te koop gesitueerd op Rotterdam Noord aan een drukke kruising van de Schiekade en Proveniersstraat. De huurder draait hier een leuk en hip restaurant en heeft intussen een goede naam opgebouwd in de buurt.

Verkocht

Restaurant te koop aan Grote Markt, Den Haag

Prinsegracht 2, Den Haag

Op een toplocatie in hartje Den Haag, direct bij de Grote Markt, biedt TiHM Horecamakelaardij nu te koop aan deze grote zaak met diverse verdiepingen. Het restaurant bevindt zich in een hoekpand en beschikt over een groot terras. Bijzonder lage huur.

Verkocht

Restaurantruimte te huur Rotterdam Zuidplein

Gooilandsingel 101, Rotterdam

Huurder heeft het af laten weten en daarom opnieuw beschikbaar. Horecaruimte te huur aan de Gooilandsingel 101 Rotterdam op Zuidplein aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (horeca)ondernemer of stel met een goed dag/avond concept.

Verhuurd

Restaurant te koop met groot terras op Tiendplein

Tiendplein 1, Rotterdam

In het centrum van Rotterdam aan het einde van de West-Kruiskade op het Tiendplein ligt deze fantastisch mooie horeca locatie met een terras van maar liefst 202 m². TiHM Horecamakelaardij mag u dit restaurant met hoge omzet ter overname aanbieden voor een mooie prijs.

Verkocht

Horecapand te huur in Scheveningen

Duinstraat 1, Den Haag

Leuk horecapand, op drukke locatie in het centrum van Scheveningen, wordt u met kleine overname, te huur aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Bijbehorend een zonnig terras. Op deze locatie heeft bijna 20 jaar lang een succesvolle lunchroom gezeten.

Verhuurd