Aanbod

Horecazaak Scheepvaartkwartier Rotterdam te koop

Westplein 107, Rotterdam

Horecazaak te koop gelegen op het Westplein in het historische Scheepvaartkwartier te Rotterdam en om de hoek van de toekomstige hoogste woontoren van Nederland, de Zalmtoren. Deze horecazaak wordt te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Vraagprijs exploitatie
€ 49.750

Huurprijs vastgoed
€ 2.575 per maand exclusief btw

Afmeting
± 55m²

Italiaans familierestaurant Bleiswijk te koop

Plaats 15, Bleiswijk

Italiaans familie restaurant, gelegen aan de straat Plaats in Bleiswijk, te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het restaurant heeft door de jaren heen een vast klantenbestand opgebouwd in Bleiswijk en omstreken.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.571 per maand inclusief btw

Afmeting
± 141m²

Streetfood restaurant te koop Rotterdam centrum

Scheepstimmermanslaan 31, Rotterdam

Dit restaurant is in prijs verlaagd. Voor meer informatie neem contact op met de makelaar. Hippe streetfood restaurant, gevestigd in een van de mooiste stukjes van Rotterdam: het Scheepvaartkwartier. De exploitatie van deze horecazaak wordt u ter overname aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.150 per maand exclusief btw

Afmeting
± 48m²

Casco horeca te huur Middellandplein Rotterdam

Middellandplein 30, Rotterdam

Gelegen rondom het leuke up-coming Middellandplein op Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij diverse horeca ruimten in de verhuur gekregen. Voor de Middellandplein 30a zijn wij op zoek naar een (ervaren) horecaondernemer met een leuk restaurant concept.

Huurprijs vastgoed
€ 2.750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 138m²

Groot restaurant te koop centrum Rotterdam

Van Vollenhovenstraat 19, Rotterdam

Dit mooie ruime restaurant met unieke terras achtertuin is voor de snelle koper nu beschikbaar tegen een zeer beperkte overname van € 30.000,- (ivm emigratie van ondernemer). Het restaurant is gelegen in het Scheepvaartkwartier aan de Van Vollenhovenstraat te Rotterdam. Interesse, bel ons dan snel!

Verkocht

Restaurant te koop mooie locatie Rotterdam Noord

Zwaanshals 341, Rotterdam

Mooi afgewerkt restaurant te koop, gevestigd aan de Zwaanshals in het Oude Noorden van Rotterdam. Het gebied rondom de Zwaanshals is up coming. Dit restaurant wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.600 per maand exclusief btw

Afmeting
± 172m²

Casco horecaruimte te huur Winkelcentrum Liesveld

Liesveld 145, Vlaardingen

Horecamakelaar TiHM mag u in winkelcentrum Liesveld te Vlaardingen horecaruimte Liesveld 145 te huur aanbieden. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar horecaondernemers met een leuk lunchroom concept.

Huurprijs vastgoed
In overleg

Afmeting
± 117m²

Horeca ter overname winkelcentrum in Vlaardingen

De Loper 74, Vlaardingen

In het gezellige winkelcentrum de Loper te Vlaardingen heeft horecamakelaar TiHM dit restaurant in de verkoop gekregen. Het huidige concept is gericht op jonge senioren in de Nederlandse samenleving, maar deze locatie is ook zeer geschikt voor diverse andere concepten, daarin is de koper vrij.

Vraagprijs exploitatie
€ 49.500

Huurprijs vastgoed
€ 3.020 per maand exclusief btw

Afmeting
± 155m²

Restaurant te koop boulevard Noordwijk aan Zee

Koningin Wilhelminaboulevard 16, Noordwijk aan Zee

TiHM Horecamakelaardij heeft een horecazaak van ± 80 m² gelegen aan de boulevard in Noordwijk in de verkoop gekregen. Deze zaak is meerdere keren uitgeroepen tot beste restaurant van Zuid-Holland en heeft een mooie stabiele omzet.

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs vastgoed
€ 3.285 per maand vrij van btw

Afmeting
± 80m²

Restaurant in Hoornaar te koop

Dirk IV-Plein 7, Hoornaar

In het centrum van het pittoreske dorp Hoornaar (ten noorden van Gorinchem) ligt aan de Dorpsweg dit restaurant. De inventaris van dit restaurant en de mogelijkheid om hier een horecazaak te exploiteren wordt u aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Verhuurd onder voorbehoud

Bio cafetaria te koop

2e Middellandstraat 13, Rotterdam

TiHM Horecamakelaardij heeft een horecazaak van ± 83 m² op de 2e Middellandstraat te Rotterdam in de verkoop gekregen. Deze locatie is uitermate geschikt voor een eethuis of afhaal- en bezorgzaak, de huur is scherp en alle basisvoorzieningen zijn aanwezig.

Verkocht

Restaurant uit faillissement te koop

Gooilandsingel 105, Rotterdam

Dit restaurant wordt u te koop aangeboden vanuit een faillissement door TiHM Horecamakelaardij. Het restaurant heeft een mooie ligging in een up-coming gebied in Rotterdam-Zuid naast grote publiekstrekkers, zoals o.a. bioscoop Pathé, Theater Zuid, winkelcentrum Zuidplein, Ahoy en zwembad Zuid.

Verkocht

Grieks eethuis te koop in Dordrecht Krispijn

Brouwersdijk 54, Dordrecht

Grieks eethuis te koop gelegen ten zuiden van het centrum van Dordrecht. Deze zaak heeft een goede naam en draait een stabiele mooie omzet. Naast de zaak kan ook de bovengelegen woning gehuurd worden en/of het volledige pand (zaak + bovenwoning) gekocht worden.

Vraagprijs exploitatie
€ 85.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.000 per maand exclusief btw

Afmeting
± 78m²

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij