Aanbod

Afhaal bezorgzaak te koop Nieuwe Binnenweg Rdam

Nieuwe Binnenweg 209, Rotterdam

Teaser, binnenkort krijgen wij een horecazaak vrijgesteld van de vergunningsplicht in de verkoop gevestigd op de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam. Deze locatie is zeer geschikt als afhaal bezorg locatie en er kunnen maximaal 8 gasten op locatie plaatsnemen om te eten en drinken.

Verkocht

Afhaal/bezorgrestaurant te koop Rotterdam

Kleiweg 110, Rotterdam

Afhaal/bezorgrestaurant met hoge omzet, gelegen op een uitstekende locatie in Rotterdam Hillegersberg aan de Kleiwweg, wordt u te koop aangeboden door Tihm Horecamakelaardij. De zaak heeft ook nog een tweede vestiging in Berkel, die ook te koop wordt aangeboden.

Vraagprijs exploitatie
€ 175.000

Huurprijs vastgoed
€ 835 per maand exclusief btw

Afmeting
± 50m²

Mooie snackbar te koop Katwijk

Cleijn Duinplein 2, Katwijk

Mooie snackbar, gelegen in Katwijk aan het Cleijn Duinplein, wordt u te koop aangeboden door Tihm Horecamakelaardij. De snackbar is volledig verbouwd en voorzien van veel nieuwe apparatuur.

Verkocht

Goedlopend Grieks restaurant te koop Pijnacker

Kerkweg 20, Pijnacker

In het centrum van Pijnacker, aan de rand van winkelcentrum Ackershof, biedt Tihm Horecamakelaardij te koop aan dit goedlopende Griekse (afhaal/bezorg) restaurant met groot terras.

Vraagprijs exploitatie
€ 165.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.085 per maand vrij van btw

Afmeting
± 117m²

Restaurant te koop bij Station Rotterdam Zuidplein

Gooilandsingel 103, Rotterdam

Deze zaak is opnieuw beschikbaar en tegen een gereduceerde koopsom over te nemen. Restaurant te koop gelegen tussen diverse hotspots als Ahoy, theater-, winkelcentrum-, metro/busstation Zuidplein en de toekomstige Pathé bioscoop en aangeboden door Tihm.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 3.250 per maand exclusief btw

Afmeting
± 150m²

Succesvol poke bowl restaurant te koop Berkel

Kerkstraat 17, Berkel en Rodenrijs

Succesvol afhaalrestaurant Poke Family, gelegen in het centrum van Berkel en Rodenrijs, Lansingherland, wordt u te koop aangeboden door Tihm Horecamakelaardij.

Verkocht

Eetcafé met nachtvergunning in centrum Den Haag

Midden in het bruisende centrum van Den Haag op een toplocatie, biedt TiHM Horecamakelaardij - discreet - te koop aan dit zeer bekende eetcafé met nachtvergunning. De zaak draait een meer dan uitstekende omzet met dito winst.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 4.030 per maand exclusief btw

Afmeting
± 100m²

Mexicaans grillrestaurant te koop Noordwijk

Koningin Wilhelmina Boulevard 16, Noordwijk aan Zee

Aan de gezellige strandboulevard van Noordwijk aan Zee, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit leuke Mexicaanse grillrestaurant. Het restaurant serveert heerlijke gerechten uit de Mexicaanse keuken, vers bereid op de splinternieuwe lavagrill. De zaak beschikt over een groot, zonnig terras.

Vraagprijs exploitatie
€ 90.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.030 per maand vrij van btw

Afmeting
± 120m²

Mooie koffiebar en lunchroom te koop Schiedam

Broersvest 95, Schiedam

VERKOCHT - Aan het Broersvest in het centrum van Schiedam, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze gezellige koffiebar met patisserie en lunchroom. Het pand waarin de zaak gevestigd is, heeft een lage huur. Achter het pand bevindt zich een tuinterras aan een speeltuin.

Verkocht

Prachtig restaurant met vastgoed te koop Woerden

Havenstraat 12, Woerden

Prachtig verbouwd restaurant met uitstekende omzet, in het centrum van Woerden in een authentiek pand aan de Havenstraat, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Eigenaren zijn bekende Woerdense horecaondernemers. Het concept is shared dining en cocktails. Met heerlijk terras!

Verkocht onder voorbehoud

Restaurant aan het water centrum Rotterdam

Glashaven 129, Rotterdam

Mooi restaurant te koop gelegen aan het water in het centrum van Rotterdam op het Wijnhaveneiland. De zaak ligt in een gebied waar veel kantoren en woontorens staan, waardoor zowel overdag als in de avond er veel bedrijvigheid is. aangeboden door Horecamakelaar Tihm in Rotterdam.

Vraagprijs exploitatie
€ 127.500

Huurprijs vastgoed
€ 3.300 per maand vrij van btw

Afmeting
± 180m²

Restaurant ter overname in hotel Rotterdam Centrum

Schaatsbaan 83, Rotterdam

Restaurant te huur gevestigd op de begane grond van een hotel. Het restaurant is gelegen op 250 meter van centraal station Rotterdam en slechts 100 meter van het Groothandelsgebouw waar meer dan 400 kantoren gehuisvest zijn. Voor verhuurder is veel bespreekbaar en zoekt vooral een goede ondernemer.

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs vastgoed
€ 4.000 per maand exclusief btw

Afmeting
± 135m²

Restaurant te huur in Ridderkerk

Lagendijk 371, Ridderkerk

Restaurant te huur gelegen aan de T-splitsing van de Lagendijk met de Rijksstraatweg te Ridderkerk, voorheen bekend als Bardot. Het restaurant heeft een net ingerichte verkoopruimte en zeer ruim terras voor de zaak op eigen terrein. Verhuurder zoekt een goede horeca ondernemer met leuk concept.

Vraagprijs exploitatie
€ 0

Huurprijs vastgoed
€ 5.575 per maand exclusief btw

Afmeting
± 273m²