Aanbod

Casco horecaruimte te huur Zuidplein 60B

Zuidplein 60, Rotterdam

Gevestigd in de nieuwe uitbreiding van winkelcentrum Zuidplein mag Horecamakelaar Tihm deze casco horeca unit gevestigd aan de Zuidplein 60B te huur aanbieden. Bent u op zoek naar mooie ruime casco horeca unit in de omgeving van Zuidplein Theater, metrostation, Ahoy en de nieuwe Pathé -> bel ons!

Verhuurd onder voorbehoud

Casco horecaruimte te huur Zuidplein 60C

Zuidplein 60, Rotterdam

Gevestigd in de nieuwe uitbreiding van winkelcentrum Zuidplein mag Horecamakelaar Tihm deze casco horeca unit gevestigd aan de Zuidplein 60C te huur aanbieden. Bent u op zoek naar mooie grote casco horeca unit in de omgeving van Zuidplein Theater, metrostation, Ahoy en de nieuwe Pathé -> bel ons!

Huurprijs vastgoed
€ 9.500 per maand exclusief btw

Afmeting
± 467m²

Mooie lunchroom te koop Schiedam

Hof van Spaland 57, Schiedam

In winkelcentrum Spaland in Schiedam, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze sfeervolle, prachtig verbouwde lunchroom. Het winkelcentrum biedt een gevarieerd aanbod van meer dan 50 winkels en de lunchroom is het centrale punt voor een kopje koffie en een hapje voor het winkelend publiek.

Vraagprijs exploitatie
€ 75.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.123 per maand exclusief btw

Afmeting
± 103m²

Lunchroom koffiebar te koop Centrum Dordrecht

Vriesestraat 146, Dordrecht

Koffiebar te koop in het historische centrum van Dordrecht gevestigd aan de Vriesestraat. Dit gezellig ingerichte koffie café heeft een warme huiselijke sfeer en beschikt over een ruim terras. Op de kaart staat koffie, thee, zoetigheden, ontbijt- en lunchgerechten, maar ook bier, wijn en cocktails.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.060 per maand vrij van btw

Afmeting
± 69m²

Koffiebar-Lunchroom te koop Centrum Rotterdam

Karel Doormanstraat 352, Rotterdam

Strakke en nette koffiebar annex lunchroom te koop met groot terras, gevestigd in hartje centrum Rotterdam aangeboden door Tihm Horecamakelaardij. De lunchroom is gevestigd op de Karel Doormanstraat op ca 200 meter van de Lijnbaan, Schouwburgplein en de Westblaak.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 5.650 per maand exclusief btw

Afmeting
± 81m²

Sushi afhaal bezorg zaak te Koop R'dam Oostplein

Oostzeedijk Beneden 207, Rotterdam

Sushi afhaal bezorg zaak te koop op de Oostzeedijk Beneden nabij Oostplein. De horecazaak wordt vrijgesteld van de vergunningsplicht geëxploiteerd. De zaak wordt momenteel gerund door de familie, maar een aantal leden hebben aangegeven dat het te zwaar wordt. Te koop bij Tihm Horecamakelaardij.

Vraagprijs exploitatie
€ 70.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.500 per maand exclusief btw

Afmeting
± 116m²

Japans restaurant te koop centrum Ridderkerk

Koningsplein 15, Ridderkerk

Japanse all you can eat restaurant te koop gevestigd aan het Koningsplein in het centrum van Ridderkerk. De zaak loopt goed, heeft een mooi aantal vierkant meter en beschikt over een groot terras op het Koningsplein. Dit aziatche restaurant wordt te koop aangeboden door Horecamakelaar Tihm.

Vraagprijs exploitatie
€ 75.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.300 per maand exclusief btw

Afmeting
± 203m²

Top afhaal bezorg locatie met cat 2 Rotterdam Zuid

Dorpsweg 23, Rotterdam

Top afhaal en bezorg locatie ter overname op Rotterdam Zuid aan de Dorpsweg. De huidige ondernemer draait hier met zijn burgerconcept een hoge omzet en loopt al tegen de maximale capaciteit van deze locatie aan en gaat verhuizen Deze horecazaak wordt te koop aangeboden door Horecamakelaar Tihm.

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs vastgoed
€ 800 per maand exclusief btw

Afmeting
± 45m²

Lunchroom te koop in Randgemeente Rotterdam

Lunchroom te koop in een winkelcentrum gelegen in een randgemeente van Rotterdam. Deze bekende horecazaak is al jaar en dag een begrip in de omgeving. Vanwege leeftijd heeft de ondernemer horecamakelaar Tihm ingeschakeld om de lunchroom te verkopen.

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs vastgoed
€ 4.200 per maand exclusief btw

Afmeting
± 94m²

Afhaal-/bezorgrestaurant te koop centrum Delft

Brabantse Turfmarkt 61, Delft

In een A1 winkelstraat in het centrum van Delft, wordt u door TiHM Horecamakelaardij te koop aangeboden dit recentelijk volledig vernieuwde afhaal- en bezorgrestaurant. De zaak is ook geschikt voor andere formules, voor zowel de lunch als diner. Voor de deur de mogelijkheid voor een groot terras.

Vraagprijs exploitatie
€ 37.500

Huurprijs vastgoed
€ 3.250 per maand vrij van btw

Afmeting
± 85m²

Fastfood restaurant te koop Alexandrium Rotterdam

Prins Alexanderplein 47, Rotterdam

Naast metrostation Rotterdam Alexander aan het Prins Alexanderplein biedt Tihm Horecamakelaardij dit fastfood restaurant te koop aan. Deze zaak is gelegen op de looproute tussen het metrostation en de ingang van winkelcentrum Alexandrium. Deze locatie zou ook geschikt kunnen zijn voor dag horeca.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 4.600 per maand exclusief btw

Afmeting
± 154m²

Casco (horeca) locatie te huur op Rotterdam West

2e Middellandstraat 13, Rotterdam

Op de 2de Middellandstraat, op steenworp afstand van het Middellandplein, biedt horecamakelaar Tihm deze casco (horeca) ruimte te huur aan. Deze locatie is uitermate geschikt voor een kleinschalige eetzaak of een goed bezorg/afhaal restaurant.

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand vrij van btw

Afmeting
± 82m²

Turkse bakkerij te koop Zwart Janstraat Rotterdam

Zwart Janstraat 49, Rotterdam

Goed lopende Turkse Bakkerij te koop centraal gelegen op de Zwart Janstraat te Rotterdam. In deze bakkerij zijn diverse soorten brood, zoetigheden en Turkse pizza’s te krijgen. Het assortiment en het concept kan uiteraard nog verder worden uitgebreid,

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.550 per maand exclusief btw

Afmeting
± 86m²

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij