Aanbod

Surinaamse afhaal zaak te koop op Rotterdam Zuid

Dordtselaan 124, Rotterdam

Op de Dordtselaan in Rotterdam Zuid heeft TiHM Horecamakelaardij dit Surinaamse afhaal restaurant in de verkoop gekregen. Uiteraard is het ook mogelijk om hier een ander afhaal concept te exploiteren.

Verkocht onder voorbehoud

Fastfood zaak te koop Beijerlandselaan Rotterdam

Beijerlandselaan 147 A, Rotterdam

Goed draaiende fastfood zaak te koop, gevestigd op Rotterdam Zuid. De zaak is centraal gelegen op de Beijerlandselaan en biedt veel mogelijkheden en potentie. Koper kan ervoor kiezen als franchisenemer het huidige kip fastfood concept voort te zetten of een eigen concept op te starten.

Verkocht onder voorbehoud

Goedlopend restaurant boulevard Noordwijk te koop

Koningin Wilhelmina Boulevard 13, Noordwijk aan Zee

Langs de mooie strandboulevard van Noordwijk biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit goedlopende restaurant. Het restaurant is sfeervol ingericht, heeft een volledig ingerichte grote keuken, een ruime serre en een zonnig terras.

Vraagprijs exploitatie
€ 145.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.915 per maand vrij van btw

Afmeting
± 250m²

Mooi restaurant te koop op Rotterdam Noord

Bergweg 80, Rotterdam

Volledig gerenoveerd restaurant te koop in het oude noorden van Rotterdam. Dit restaurant heeft een ruim terras, is passend voor diverse concepten en is uitermate geschikt om door een ondernemer(skoppel) zelf te draaien.

Verkocht

Eetcafé aan water te koop centrum Rotterdam

Leuk en hip eetcafé te koop In het centrum van Rotterdam. De zaak ligt in een gebied waar zowel veel kantoren als woningen staan, waardoor zowel overdag als in de avond er veel bedrijvigheid is.

Vraagprijs exploitatie
€ 172.500

Huurprijs vastgoed
€ 3.000 per maand vrij van btw

Afmeting
± 180m²

Afhaal restaurant te koop rand centrum Dordrecht

Spuiweg 47, Dordrecht

Surinaams afhaal restaurant te koop gevestigd aan de rand van het centrum in Dordrecht. Deze afhaal zaak is gevestigd in een hoekpand aan de Spuiweg. Het concept is een Surinaams bbq concept, maar dit zou na overname eventueel ook gewijzigd kunnen worden naar een ander concept.

Vraagprijs exploitatie
€ 32.500

Huurprijs vastgoed
€ 1.198 per maand vrij van btw

Afmeting
± 55m²

Bekend restaurant te koop centrum Delft

Oude Delft 92, Delft

Goedlopend restaurant, gelegen aan de mooiste gracht van Delft, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Dit gezellige restaurant is instapklaar, biedt uitstekende mogelijkheden voor lunch én diner en heeft een prachtig terras aan de gracht. Gedeeltelijke financiering mogelijk.

Vraagprijs exploitatie
€ 79.500

Huurprijs vastgoed
€ 2.266 per maand exclusief btw

Afmeting
± 92m²

Stadscafe restaurant te koop op het Deliplein

Delistraat 26, Rotterdam

Gevestigd aan het bekende Deliplein heeft TiHM Horecamakelaardij een stadscafé in de verkoop gekregen. De combinatie van een lage huur, centrale ligging op het plein, een mooi terras en de steeds verder groeiende populariteit van deze buurt, maakt dit een interessante horecalocatie.

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs vastgoed
€ 700 per maand exclusief btw

Afmeting
± 50m²

Mooie ijssalon te koop Noordwijk

De Keuvel 6, Noordwijk-Binnen

Midden in het centrum van Noordwijk Binnen, in winkelcentrum het Hof van Noordwijck, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze mooie ijssalon. Noordwijk is één van de mooiste kustplaatsen langs de Nederlandse kust en ligt midden in het beroemde bloembollengebied.

Verkocht

Prachtig verbouwd restaurant te koop Den Haag

Hoefkade 52, Den Haag

Prachtig verbouwd restaurant, gelegen aan een centraal plein aan de bekende Hoefkade, nabij het drukke treinstation Hollands Spoor en de Haagse Hogeschool, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het interieur is ontworpen door De Horeca Architect.

Verkocht

Casco horecaruimte te huur centrum Rotterdam

William Boothlaan 7, Rotterdam

Horecaruimte te huur aan de William Boothlaan op 50 meter afstand van de Witte de Withstraat in het centrum van Rotterdam. Namens verhuurder is TiHM Horecamakelaardij op zoek naar een horeca ondernemer met een goed horecaconcept die deze locatie weer nieuw leven zal inblazen.

Verhuurd

Verse friet zaak te koop centrum Rotterdam

Coolsingel 107, Rotterdam

In hartje Rotterdam aan de nieuw ingerichte Coolsingel heeft TiHM Horecamakelaardij Pomms’ (verse friet zaak) in de verkoop gekregen. Pomms’ is gelegen voor de ingang van de Bijenkorf en op steenworp afstand van de Koopgoot. Centraler in Rotterdam kun je dus bijna niet zijn.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 3.700 per maand exclusief btw

Afmeting
± 38m²

Afhaal bezorg zaak te koop op Rotterdam Delfshaven

Schiedamseweg 49, Rotterdam

Gevestigd op de Schiedamseweg in Rotterdam Delfshaven heeft TiHM Horecamakelaardij deze voormalige Wok to Go zaak in de verkoop gekregen. Het Wok to Go concept kan hier voortgezet worden, maar de koper kan ook een eigen concept opstarten.

Verkocht

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij