Aanbod

Theehuis Westbroekpark Den Haag ter overname

Kapelweg 55, Den Haag

Roeibotenverhuur-Theeschenkerij Waterkant, gelegen middenin het Rosarium van het Westbroekpark in Den Haag, ter overname aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. De Waterkant beschikt over een terrein van 532 m², bestaande uit een enorm grasterras en een theehuis van 50 m².

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
Op aanvraag

Afmeting
± 50m²

Franchisenemer gezocht locatie omgeving Rotterdam

Voor een bekende franchisegever in de cafetariawereld zijn wij op zoek naar leuke en enthousiaste ondernemers. Het concept is een cafetaria+, waarbij gasten naast de bekende frites met snack ook terecht kunnen voor volwaardige menu's. De locatie draait een stabiele omzet van ca €400.000,- excl. BTW.

Vraagprijs exploitatie
€ 272.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.960 per maand

Afmeting
± 100m²

Snackbar te koop locatie Den Haag

Elandstraat 97, Den Haag

Zeer goedlopende snackbar te koop op drukke locatie in Den Haag. Het bedrijf staat uitstekend bekend en bestaat al vele jaren. Er wordt een hoge omzet gerealiseerd. Deze snackbar wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Vraagprijs exploitatie
€ 130.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.225 per maand exclusief btw

Afmeting
± 82m²

Suri IJs en More te koop in Nesselande

Siciliëboulevard 398, Rotterdam

Suri IJs & More te koop, gelegen aan de boulevard tegenover het strand van Nesselande te Rotterdam. Deze nette ingerichte zaak wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Bij Suri IJs & More kunnen mensen terecht voor Surinaamse gerechten en Surinaamse belegde broodjes.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.963 per maand exclusief btw

Afmeting
± 72m²

Horecazaak Nieuwe Binnenweg Rotterdam te koop

Nieuwe Binnenweg 144, Rotterdam

Aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam heeft TiHM de exploitatie van deze hippe lunch, diner en cocktailzaak in de verkoop gekregen. De zaak heeft een totale oppervlakte van 93 m² en is smaakvol ingericht met een mix van modern, industrieel en vintage.

Vraagprijs exploitatie
€ 49.500

Huurprijs vastgoed
€ 1.950 per maand exclusief btw

Afmeting
± 93m²

Horecazaak Middellandplein Rotterdam ter overname

Middellandplein 21, Rotterdam

Gelegen op Rotterdam centrum-west biedt TiHM Horecamakelaardij deze ontbijt-, lunch- en dinerzaak te koop aan.

Verkocht

Zaak Nieuwe Binnenweg Rotterdam te koop

Nieuwe Binnenweg 209, Rotterdam

Op de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam hebben wij een ideale locatie voor een afhaal/bezorgzaak in de verkoop gekregen (vrijgesteld van de vergunningsplicht). Horecamakelaar Tihm mag het huurrecht, de inventaris en de installaties die in deze zaak aanwezig zijn, te koop aanbieden.

Verkocht

La Tapa-gezellig tapasrestaurant centrum Den Haag

Torenstraat 82, Den Haag

In het centrum van Den Haag, bij de Grote Kerk, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit gezellige tapasrestaurant La Tapa. Het restaurant krijgt lovende recensies en is instapklaar. Omzetgegevens aanwezig, zeer lage huur van € 900,00 per maand.

Vraagprijs exploitatie
€ 99.500

Huurprijs vastgoed
€ 900 per maand vrij van btw

Afmeting
± 100m²

Horecazaak Scheepvaartkwartier Rotterdam te koop

Westplein 107, Rotterdam

Horecazaak te koop gelegen op het Westplein in het historische Scheepvaartkwartier te Rotterdam en om de hoek van de toekomstige hoogste woontoren van Nederland, de Zalmtoren. Deze horecazaak wordt te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Verkocht

Italiaans familierestaurant Bleiswijk te koop

Plaats 15, Bleiswijk

Italiaans familie restaurant, gelegen aan de straat Plaats in Bleiswijk, te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het restaurant heeft door de jaren heen een vast klantenbestand opgebouwd in Bleiswijk en omstreken.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.571 per maand inclusief btw

Afmeting
± 141m²

Streetfood restaurant te koop Rotterdam centrum

Scheepstimmermanslaan 31, Rotterdam

Dit restaurant is in prijs verlaagd. Voor meer informatie neem contact op met de makelaar. Hippe streetfood restaurant, gevestigd in een van de mooiste stukjes van Rotterdam: het Scheepvaartkwartier. De exploitatie van deze horecazaak wordt u ter overname aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Vraagprijs exploitatie
€ 30.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.150 per maand exclusief btw

Afmeting
± 48m²

Casco horeca te huur Middellandplein Rotterdam

Middellandplein 30, Rotterdam

Gelegen rondom het leuke up-coming Middellandplein op Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij diverse horeca ruimten in de verhuur gekregen. Voor de Middellandplein 30a zijn wij op zoek naar een (ervaren) horecaondernemer met een leuk restaurant concept.

Verhuurd

Groot restaurant te koop centrum Rotterdam

Van Vollenhovenstraat 19, Rotterdam

Dit mooie ruime restaurant met unieke terras achtertuin is voor de snelle koper nu beschikbaar tegen een zeer beperkte overname van € 30.000,- (ivm emigratie van ondernemer). Het restaurant is gelegen in het Scheepvaartkwartier aan de Van Vollenhovenstraat te Rotterdam. Interesse, bel ons dan snel!

Verkocht

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij