Aanbod

Indonesisch restaurant te koop centrum Rotterdam

Diergaardesingel 96, Rotterdam

STERK IN PRIJS VERLAAGD! Indonesisch restaurant te koop, tevens is deze zaak dankzij zijn ligging in hartje centrum Rotterdam ook uitermate geschikt voor afhalen en bezorgen. Dit restaurant is gevestigd op de Diergaardesingel op een kleine 50 meter van de West-Kruiskade.

Vraagprijs exploitatie
€ 59.500

Huurprijs vastgoed
€ 2.800 per maand exclusief btw

Afmeting
± 173m²

Partycentrum te koop regio Rotterdam

Partycentrum te koop in regio Rotterdam aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het partycentrum is gelegen op een bedrijventerrein en is volledig ingericht voor het organiseren van buitenlandse bruiloften met een gescheiden dames en herenzaal. Het partycentrum beschikt over een nachtvergunning.

Vraagprijs vastgoed
Op aanvraag

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 4.150 per maand exclusief btw

Afmeting
± m²

Bekend koffiehuis te koop aan Hoefkade Den Haag

Hoefkade 42, Den Haag

Bekend koffiehuis te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij aan de Hoefkade in Den Haag. Op goede locatie vlakbij het drukke treinstation Hollands Spoor. Totale oppervlakte ca. 234 m2, met groot terras. Geschikt voor veel verschillende formules.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 2.587 per maand exclusief btw

Afmeting
± 234m²

Restaurant te koop in watersportgebied Groene Hart

Noordenseweg 23, Nieuwkoop

Goedlopend restaurant te koop in het watersportgebied van het Groene Hart, met groot terras en tuin, aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Verkocht

Wijnbar te koop op het Deliplein Rdam Katendrecht

Delistraat 26, Rotterdam

Gevestigd aan het bekende Deliplein heeft TiHM Horecamakelaardij een wijnbar in de verkoop gekregen. De combinatie van een lage huur, centrale ligging op het plein, een mooi terras en de beschikking over een exploitatie en een drank- en horecavergunning, maakt dit een interessante horecalocatie.

Verkocht

Franchisenemer gezocht voor cafetaria+ concept

Voor een bekende franchisegever in de cafetariawereld zijn wij op zoek naar leuke en enthousiaste ondernemers. Het concept is een cafetaria+, waarbij gasten naast frites ook terecht kunnen voor volwaardige menu's. We zijn voor bestaande en nieuwe locaties op zoek naar ondernemers.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
Op aanvraag

Afmeting
± m²

Restaurant te koop Rotterdam Zuidplein

Gooilandsingel 101, Rotterdam

Restaurant te koop gevestigd aan de Gooilandsingel 101 op Rotterdam Zuidplein en wordt aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het restaurant is gevestigd in de plint van het nieuwe zwembad op Zuidplein, maar heeft een eigen ingang aan de (toekomstige boulevard op de) Gooilandsingel.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 2.850 per maand exclusief btw

Afmeting
± 150m²

Lunchroom te koop winkelcentrum Voorburg

Koningin Julianaplein 20, Voorburg

Noony's bestaat al bijna 25 jaar, maar nu is het tijd voor een nieuwe enthousiaste ondernemer die deze succesvolle zaak wil gaan runnen! TiHM Horecamakelaardij biedt met trots deze prachtige zaak aan op centraal punt in druk winkelcentrum, met sfeervolle inrichting en groot terras.

Verkocht

Vegetarisch restaurant Bla Bla te koop

Piet Heynsplein 35, Rotterdam

Gevestigd in het historische Delfshaven te Rotterdam aan het Piet Heynsplein heeft Horecamakelaar TiHM het zeer bekende vegetarische restaurant Bla Bla in de verkoop gekregen. Naast een vegetarisch restaurant is deze locatie ook zeer geschikt voor een petit restaurant.

Vraagprijs exploitatie
€ 35.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 77m²

Poke Bowl zaak te koop Rotterdam Hillegersberg

Kleiweg 110, Rotterdam

Op de Kleiweg te Rotterdam Hillegersberg heeft Horecamakelaar TiHM deze poke bowl zaak in de verkoop gekregen. De zaak is de enige echte poke bowl zaak op Hillegersberg en pakt daarnaast met bezorgen ook Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek groot deel van Rotterdam mee.

Verkocht

Prachtig horecapand historische binnenstad Delft

Oude Langendijk 6, Delft

In een monumentaal pand in de historische binnenstad van Delft, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze prachtige, sfeervolle horecazaak Hills & Mills. Alles is aanwezig om zó te beginnen. Een bezoekje meer dan waard!

Vraagprijs exploitatie
€ 75.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.900 per maand exclusief btw

Afmeting
± 105m²

Casco horecapand Binckhorstlaan in Den Haag

Binckhorstlaan 133, Den Haag

TiHM Horecamakelaardij zoekt nieuwe creatieve ondernemer gezocht voor casco horecapand aan de Binckhorstlaan in Den Haag. Pand is inclusief inventaris, maar geen overnamesom!

Verhuurd

Casco horecapand te huur Eisenhowerplein, Rijswijk

Generaal Eisenhowerplein 109, Rijswijk

TiHM Horecamakelaardij is op zoek naar een nieuwe huurder voor een casco horecapand aan het Generaal Eisenhowerplein in Rijswijk. Geen overnamesom. Het pand beschikt over eigen parkeerplaatsen. Naast treinstation.

Verhuurd

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij