Aanbod

Horecavastgoed te koop Rotterdam Noord

Schiekade 770, Rotterdam

Horecavastgoed te koop gesitueerd op Rotterdam Noord aan een drukke kruising van de Schiekade en Proveniersstraat. De huurder draait hier een leuk en hip restaurant en heeft intussen een goede naam opgebouwd in de buurt.

Verkocht onder voorbehoud

Casco horecaruimte te huur nabij Middellandplein

2e Middellandstraat 2, Rotterdam

Gelegen op de 2e Middellandstraat 2b te Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij dit casco horeca pand in de verhuur gekregen. Bent u een horecaondernemer met een leuk concept neem dan contact met ons op.

Verhuurd onder voorbehoud

Winkelruimte te huur centrum Maassluis

Nieuwstraat 8, Maassluis

Winkelruimte te huur in het gezellige centrum van Maassluis, aan de goede kant van de Nieuwstraat gelegen en op de loop vanaf de parkeerplaats naar de Markt. Op de Nieuwstraat zijn diverse ambachtelijke winkels, kleding winkels en een aantal horecazaken gevestigd.

Huurprijs vastgoed
€ 2.300 per maand vrij van btw

Afmeting
± 117m²

Restaurant lunchroom te koop winkelcentrum Delft

Papsouwselaan 482, Delft

Drukbezocht restaurant lunchroom op goede locatie in winkelcentrum De Hoven Passage in Delft wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. De zaak is zeer ruim van opzet, is recentelijk volledig verbouwd en beschikt over een groot terras.

Vraagprijs exploitatie
€ 197.500

Huurprijs vastgoed
€ 3.359 per maand exclusief btw

Afmeting
± 234m²

Goedlopende cafeteria te koop in Den Haag

Denenburg 63, Den Haag

Goedlopende cafetaria te koop in Mariahoeve, Den Haag, aangeboden door TiHM Horecamakelaardij, met zeer lage huur.

Verkocht onder voorbehoud

Eetcafé te koop centrum Pijnacker

Westlaan 12, Pijnacker

Eetcafé te koop in centrum Pijnacker aan de Westlaan, aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Ook geschikt voor andere formules zoals bistro of petit-restaurant. Huurprijs is inclusief ruime bovenwoning.

Vraagprijs exploitatie
€ 27.500

Huurprijs vastgoed
€ 2.347 per maand exclusief btw

Afmeting
± 153m²

Caribisch Chinees en sushi zaak te koop bij Ahoy

Gooilandsingel 103, Rotterdam

Chinees Caribisch en sushi restaurant te koop gelegen tussen diverse hotspots als Ahoy, theater-, winkelcentrum-, metro/busstation Zuidplein en de toekomstige Pathé bioscoop. In dit restaurant worden Caribisch/Chinese gerechten gemaakt om te eten op locatie of mee te nemen. Aangeboden door Tihm.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 2.850 per maand exclusief btw

Afmeting
± 150m²

Casco horecapand binnenstad Delft te huur

Brabantse Turfmarkt 61, Delft

Casco horecapand met groot terras te huur in de binnenstad van Delft aan de Brabantse Turfmarkt, geen overname, aangeboden door TiHM Horecamakelaardij

Verhuurd

Casco horecaruimte te huur scheepvaartkwartier

Westerstraat 10, Rotterdam

Casco horecaruimte te huur, in het voormalige Zeemanshuis op steenworp afstand van de Spido, de Zalmhaven toren en aan de voet van de Erasmusbrug. Het voormalige café is gelegen aan de Westerstraat 10 te Rotterdam in het historische Scheepvaartkwartier in het centrum van Rotterdam.

Verhuurd

Prachtig object in landschapspark Rottemeren

Rottedijk 11, Bleiswijk

Prachtig, uniek object aan het water in landschapspark Rottemeren, nu in gebruik als vergadercentrum, zalencentrum, feestlocatie, aangeboden door TiHM Horecamakelaardij

Verkocht

Indonesisch restaurant te koop centrum Rotterdam

Diergaardesingel 96, Rotterdam

STERK IN PRIJS VERLAAGD! Indonesisch restaurant te koop, tevens is deze zaak dankzij zijn ligging in hartje centrum Rotterdam ook uitermate geschikt voor afhalen en bezorgen. Dit restaurant is gevestigd op de Diergaardesingel op een kleine 50 meter van de West-Kruiskade.

Verkocht

Partycentrum te koop regio Rotterdam

Partycentrum te koop in regio Rotterdam aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het partycentrum is gelegen op een bedrijventerrein en is volledig ingericht voor het organiseren van buitenlandse bruiloften met een gescheiden dames en herenzaal. Het partycentrum beschikt over een nachtvergunning.

Vraagprijs vastgoed
Op aanvraag

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 4.150 per maand exclusief btw

Afmeting
± m²

Bekend koffiehuis te koop aan Hoefkade Den Haag

Hoefkade 42, Den Haag

Bekend koffiehuis te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij aan de Hoefkade in Den Haag. Op goede locatie vlakbij het drukke treinstation Hollands Spoor. Totale oppervlakte ca. 234 m2, met groot terras. Geschikt voor veel verschillende formules.

Verkocht onder voorbehoud

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij