Aanbod

Casco horecapand Binckhorstlaan in Den Haag

Binckhorstlaan 133, Den Haag

TiHM Horecamakelaardij zoekt nieuwe creatieve ondernemer gezocht voor casco horecapand aan de Binckhorstlaan in Den Haag. Pand is inclusief inventaris, maar geen overnamesom!

Verhuurd

Casco horecapand te huur Eisenhowerplein, Rijswijk

Generaal Eisenhowerplein 109, Rijswijk

TiHM Horecamakelaardij is op zoek naar een nieuwe huurder voor een casco horecapand aan het Generaal Eisenhowerplein in Rijswijk. Geen overnamesom. Het pand beschikt over eigen parkeerplaatsen. Naast treinstation.

Huurprijs vastgoed
€ 3.500 per maand

Afmeting
± 300m²

Bekend eetcafé met hoge omzet te koop in Noordwijk

HH Geestweg 2, Noordwijk-Binnen

Gelegen in Noordwijk Binnen heeft TiHM Horecamakelaardij dit bijzondere eetcafé in de verkoop gekregen. Sleutelklaar met hoge omzet. Wie heeft hier geen biefstuk met jus gegeten?

Vraagprijs exploitatie
€ 195.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.683 per maand

Afmeting
± m²

Casco horecaruimte Leuvehavenpaviljoen te huur

Leuvehaven 65, Rotterdam

Casco horecaruimte te huur in het nieuwe Leuvehavenpaviljoen aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Deze casco horecaruimte is 251 m² en is gelegen aan het water in hartje centrum Rotterdam. LETOP, bij interesse inschrijven voor 15 september 2020 12:00 uur.

Huurprijs vastgoed
€ 5.000 per maand exclusief btw

Afmeting
± 251m²

Vergunningsvrije horecalocatie in Crooswijk Rdam

Rusthoflaan 78, Rotterdam

Gevestigd aan de Rusthoflaan in Rotterdam Crooswijk heeft TiHM Horecamakelaardij deze horecazaak vrijgesteld van de vergunningsplicht in de verkoop gekregen met een lage huur. Deze locatie leent zich perfect voor een afhaal/bezorgzaak waar tot 8 mensen op locatie kunnen eten.

Verkocht onder voorbehoud

Dag horeca te koop op winkelstraat Rotterdam

Dag horeca gevestigd in een drukke winkelstraat in het centrum van Rotterdam. Deze horecazaak is in 2019 volledig gerenoveerd en wordt u discreet te koop aangeboden door Horecamakelaar TiHM.

Vraagprijs exploitatie
€ 195.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.150 per maand exclusief btw

Afmeting
± 162m²

Wijnbar en Wijnwinkel te koop in Rotterdam

2e Middellandstraat 8, Rotterdam

Wijnwinkel en wijnbar te koop, gevestigd in een karakteristiek hoekpand, op het Middellandplein te Rotterdam-West. Aangeboden door Horecamakelaar TiHM.

Verkocht onder voorbehoud

Restaurant te huur in hotel Rotterdam Noord

Schiekade 730, Rotterdam

Restaurant te huur, gevestigd op de begane grond van het nieuw geopende Teleport Hotel op de Schiekade 730 te Rotterdam. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een horecaondernemer met een goed concept voor de dag en avond. Dit restaurant wordt u te huur aangeboden door Horecamakelaar TiHM.

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs vastgoed
€ 2.750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 214m²

Restaurant te koop nabij Witte de Withstr in Rdam

Schiedamse Vest 14, Rotterdam

Restaurant te koop in het centrum van Rotterdam, nabij de Witte de Withstraat. Dit restaurant wordt te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Deze horecazaak beschikt over alle benodigde vergunningen, is zeer sfeervol ingericht en heeft een ruime terrasmogelijkheid.

Verkocht

Restaurant te koop in het Lloydkwartier Rotterdam

Westzeedijk 381, Rotterdam

Goed draaiend restaurant te koop gevestigd in het Lloydkwartier te Rotterdam Delfshaven. De restaurantinrichting is een mix van retro meubels, flink wat groen en afgewerkt met een algehele industriële look. Dit restaurant wordt te koop aangeboden door Horecamakelaar TiHM.

Verkocht

Onbijt-lunchroom te koop Noordereiland Rotterdam

van der Takstraat 51, Rotterdam

In een prachtig hoekpand centraal gelegen op het Noordereiland in Rotterdam, heeft TiHM Horecamakelaardij deze ontbijt-lunchroom in de verkoop gekregen. De ruime horecavergunning maakt het mogelijk dat ook een ander horecaconcept gevestigd kan worden op deze locatie.

Vraagprijs exploitatie
€ 78.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.250 per maand exclusief btw

Afmeting
± 131m²

Restaurant aan horecaplein centrum Maassluis

Markt 12, Maassluis

In prijs verlaagd - In het centrum van het pittoreske Maassluis, aan een gezellig horecaplein met terrasjes, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit mooie restaurant. De zaak is sfeervol verbouwd, meet zo'n 145 m2 en beschikt over een groot terras.

Verkocht onder voorbehoud

Mooie koffiebar te koop centrum Dordrecht

Vriesestraat 146, Dordrecht

Leuke koffiebar te koop in het historische centrum van Dordrecht, aangeboden door horecamakelaar TiHM. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ondernemer die op zoek is naar een gezellige koffiezaak, met eigen koffiebrander, gezellige sfeer en een mooi terras voor de deur.

Verkocht

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij