Aanbod

Restaurant te Koop historisch centrum Dordrecht

Voorstraat 259, Dordrecht

Italiaans restaurant te koop gevestigd aan de Voorstraat in hartje centrum Dordrecht. Het restaurant is gevestigd in een uiterst karakteristiek monumentaal hoekpand uit 1618 waarin nog veel authentieke details zijn terug te vinden. Mooie locatie voor ondernemer die een unieke horecalocaties zoekt!

Vraagprijs exploitatie
€ 80.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.600 per maand exclusief btw

Afmeting
± 207m²

Restaurant te koop op Rotterdam Zuid Zuidwijk

Meyenhage 300-304, Rotterdam

Gevestigd op Rotterdam Zuid aan de Meyenhage en in het hart van Zuidwijk mag TiHM Horecamakelaardij dit restaurant te koop aanbieden. Dit zeer ruime restaurant is momenteel ingericht als Chinees-Indisch restaurant, maar is met een oppervlakte van 250m² ook geschikt voor diverse andere concepten.

Verkocht onder voorbehoud

Bekend visrestaurant te koop Noordwijk aan Zee

Koningin Wilhelmina Boulevard 16, Noordwijk aan Zee

Aan de gezellige strandboulevard van Noordwijk aan Zee biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit bekende visrestaurant. Ruime zaak van meer dan 300 m2 met grote serre en ruim terras. Het restaurant is zeven maanden per jaar geopend en draait een hoge, stabiele omzet.

Vraagprijs exploitatie
€ 260.000

Huurprijs vastgoed
€ 5.250 per maand vrij van btw

Afmeting
± 326m²

Fastfoodrestaurant / cafetaria te koop Den Haag

Herengracht 3, Den Haag

Goedlopend fastfoodrestaurant / cafetaria, in het populaire Pleinkwartier en naast het Centraal Station, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. De huidige franchiseformule kan overgenomen worden, maar dit hoeft niet. Voor de deur de mogelijkheid voor een gezellig terras.

Verkocht onder voorbehoud

Bekende burgerzaak te koop rand centrum Rotterdam

Aan de rand van het centrum van Rotterdam heeft Tihm Horecamakelaardij deze bekende burger zaak in de verkoop gekregen. Dit concept heeft over de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen en een groot klantenbestand opgebouwd.

Verkocht onder voorbehoud

Goedlopend restaurant te koop unieke locatie Delft

Stieltjesweg 230, Delft

Goedlopend restaurant, sleutelklaar, gelegen op de campus van de TU Delft, met vele duizenden (internationale) bezoekers per dag, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Oppervlakte binnen ca. 205 m2, voor de deur een terras voor 300 gasten. Sfeervol, industrieel interieur.

Vraagprijs exploitatie
€ 240.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.780 per maand exclusief btw

Afmeting
± 205m²

Restaurant te koop Witte de Withstraat Rotterdam

Witte de Withstraat 94, Rotterdam

Vietnamees restaurant te koop op de Witte de Withstraat in Rotterdam en aangeboden door Tihm Horecamakelaardij. Niet vaak komen horecazaken te koop op dé horecastraat van Rotterdam. Vanwege privé omstandigheden zou de huidige ondernemer graag snel willen schakelen en tegen scherpe prijs verkopen.

Verkocht

Horecazaak te koop op de Zwart Jan te Rotterdam

Zwart Janstraat , Rotterdam

Centraal gelegen op de Zwart Janstraat te Rotterdam mag Horecamakelaar TiHM u deze horeca zaak te koop aanbieden. Deze locatie is geschikt voor diverse concepten en beschikt over een cat 2 exploitatievergunning, drank- en horecavergunning en een mogelijkheid om een vlonderterras te plaatsen.

Verkocht

Snackbar te koop op Rotterdam Zuid Lombardijen

Zenostraat 182, Rotterdam

Snackbar plus concept met burgers en kip van de grill te koop gevestigd op Rotterdam zuid. Deze snackbar is gelegen op de Zenostraat in Rotterdam Lombardijen en is zeer geschikt voor een goed afhaal bezorg concept waar tevens gasten ook op locatie kunnen eten. De zaak is in 2019 gerenoveerd.

Verkocht

Restaurant groot terras te koop centrum Ridderkerk

Koningsplein 14, Ridderkerk

Horecazaak met groot terras te koop gelegen in het centrum van Ridderkerk. Het restaurant is gelegen aan het gezellige Koningsplein, heeft veel vaste gasten, netjes ingericht en voor diverse uiteenlopende concepten geschikt. Dit restaurant wordt te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Vraagprijs exploitatie
€ 39.900

Huurprijs vastgoed
€ 2.550 per maand exclusief btw

Afmeting
± 165m²

TOP Restaurant op Coolsingel Rotterdam te Koop

Coolsingel 117, Rotterdam

Gelegen in hartje centrum Rotterdam op de Coolsingel mag Tihm Horecamakelaardij dit unieke restaurant te koop aanbieden. Dit restaurant heeft over een hoge omzet (potentie), een ruim terras op het zuid-oosten en is zeer geschikt voor diverse restaurant concepten

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 10.000 per maand exclusief btw

Afmeting
± 135m²

Kookstudio zaal restaurant productiekeuken te koop

Elgarhof 1, Rotterdam

Gevestigd op Hillegersberg aan de Elgarhof te Rotterdam heeft Horecamakelaar TiHM deze bijzondere horecazaak in de verkoop gekregen. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt voor een Italiaans afhaal/bezorg concept, maar er is ook een volledige kookstudio keuken aanwezig met een ruime verkoopruimte.

Vraagprijs exploitatie
€ 165.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.525 per maand exclusief btw

Afmeting
± 248m²

Broodjeszaak te koop in Schiedam Vlaardingen

Jan van Galenstraat 24, Schiedam

Broodjeszaak te koop aangeboden op de grens tussen Schiedam en Vlaardingen door horecamakelaar TiHM. Deze zaak is in 2021 deels gerenoveerd, draait een mooie omzet en heeft hele gunstige werktijden. Ideaal voor een horecaondernemer of een stel die met name wil werken in de ochtend/middag.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.250 per maand vrij van btw

Afmeting
± 205m²

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij