Aanbod

Restaurant met groot terras te koop Rotterdam West

2e Middellandstraat 5, Rotterdam

In Prijs verlaagd en bespreekbaar! Gevestigd op de 2e middellandstraat 5b te Rotterdam West heeft Horecamakelaardij TiHM dit restaurant met groot terras in de verkoop gekregen. Deze mooie locatie is zeer geschikt voor diverse concepten.

Verkocht

Goedlopend eetcafé te koop in Noordwijk

HH Geestweg 2, Noordwijk-Binnen

Goedlopend eetcafé, gelegen in het centrum van Noordwijk, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het eetcafé bestaat al sinds 2011 en is zeer bekend in Noordwijk en omgeving. Iedereen komt hier voor een drankje en de wereldberoemde biefstuk.

Vraagprijs exploitatie
€ 150.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.683 per maand

Afmeting
± m²

Franchisenemer gezocht voor cafetaria+ concept

Voor een bekende franchisegever in de cafetariawereld zijn wij op zoek naar leuke en enthousiaste ondernemers. Het concept is een cafetaria+, waarbij gasten naast frites ook terecht kunnen voor volwaardige menu's. We zijn voor bestaande en nieuwe locaties op zoek naar ondernemers.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
Op aanvraag

Afmeting
± m²

Chinees restaurant 500 m2 in Den Haag te koop

De Savornin Lohmanplein 9, Den Haag

Op een goede locatie in Den Haag bij het De Savornin Lohmanplein winkelcentrum, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit bekende Chinees-Indische restaurant. Het restaurant heeft een groot vloeroppervlakte van ca. 500 m2 en is daarom geschikt voor grotere gezelschappen.

Vraagprijs exploitatie
€ 49.500

Huurprijs vastgoed
€ 9.360 per maand exclusief btw

Afmeting
± 500m²

Restaurant te koop op Rotterdam Zuid Zuidwijk

Meyenhage 300-304, Rotterdam

Gevestigd op Rotterdam Zuid aan de Meyenhage en in het hart van Zuidwijk mag TiHM Horecamakelaardij dit restaurant te koop aanbieden. Dit zeer ruime restaurant is momenteel ingericht als Chinees-Indisch restaurant, maar is met een oppervlakte van 250m² ook geschikt voor diverse andere concepten.

Verkocht

Horecapand te huur in Scheveningen

Duinstraat 1, Den Haag

Leuk horecapand, op drukke locatie in het centrum van Scheveningen, wordt u met kleine overname, te huur aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Bijbehorend een zonnig terras. Op deze locatie heeft bijna 20 jaar lang een succesvolle lunchroom gezeten.

Verhuurd

Prachtig object in landschapspark Rottemeren

Rottedijk 11, Bleiswijk

Prachtig, uniek object aan het water in landschapspark Rottemeren, nu in gebruik als vergadercentrum, zalencentrum, feestlocatie, aangeboden door TiHM Horecamakelaardij

Verkocht

Horecavastgoed te koop Rotterdam Noord

Schiekade 770, Rotterdam

Horecavastgoed te koop gesitueerd op Rotterdam Noord aan een drukke kruising van de Schiekade en Proveniersstraat. De huurder draait hier een leuk en hip restaurant en heeft intussen een goede naam opgebouwd in de buurt.

Verkocht

Restaurant te koop aan Grote Markt, Den Haag

Prinsegracht 2, Den Haag

Op een toplocatie in hartje Den Haag, direct bij de Grote Markt, biedt TiHM Horecamakelaardij nu te koop aan deze grote zaak met diverse verdiepingen. Het restaurant bevindt zich in een hoekpand en beschikt over een groot terras. Bijzonder lage huur.

Verkocht

Restaurantruimte te huur Rotterdam Zuidplein

Gooilandsingel 101, Rotterdam

Huurder heeft het af laten weten en daarom opnieuw beschikbaar. Horecaruimte te huur aan de Gooilandsingel 101 Rotterdam op Zuidplein aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (horeca)ondernemer of stel met een goed dag/avond concept.

Verhuurd

Mooi restaurant te koop op Rotterdam Noord

Bergweg 80, Rotterdam

Volledig gerenoveerd restaurant te koop in het oude noorden van Rotterdam. Dit restaurant heeft een ruim terras, is passend voor diverse concepten en is uitermate geschikt om door een ondernemer(skoppel) zelf te draaien.

Verkocht

Restaurant te koop met groot terras op Tiendplein

Tiendplein 1, Rotterdam

In het centrum van Rotterdam aan het einde van de West-Kruiskade op het Tiendplein ligt deze fantastisch mooie horeca locatie met een terras van maar liefst 202 m². TiHM Horecamakelaardij mag u dit restaurant met hoge omzet ter overname aanbieden voor een mooie prijs.

Verkocht