Aanbod

Restaurant met groot terras te koop Ridderkerk

Koningsplein 44, Ridderkerk

Unieke kans om een horecazaak met groot zonnig terras te kopen gelegen in het centrum van Ridderkerk. Het restaurant is gelegen aan het gezellige Koningsplein, is mooi ingericht, hoeft geen rekening gehouden te worden met verplichtingen en mag tegen een zeer scherpe koopsom overgenomen worden.

Vraagprijs exploitatie
€ 70.000

Huurprijs vastgoed
€ 5.800 per maand exclusief btw

Afmeting
± 280m²

Doner zaak te koop in Hendrik Ido Ambacht

De Schoof 228, Hendrik-Ido-Ambacht

Doner afhaal bezorgzaak te koop gevestigd aan de buiten zijde van winkelcentrum de Schoof in Hendrik Ido Ambacht. De zaak is netjes ingericht, goed onderhouden en biedt een nieuwe eigenaar veel potentie en mogelijkheden. Deze Doner zaak wordt te koop aangeboden door Tihm Horecamakelaardij Rotterdam.

Vraagprijs exploitatie
€ 89.500

Huurprijs vastgoed
€ 2.500 per maand vrij van btw

Afmeting
± 82m²

Goedlopende cafetaria met terras te koop Noordwijk

Zeestraat 2, Noordwijk-Binnen

Goedlopende cafetaria, in het centrum van Noordwijk Binnen op een goede locatie, wordt u te koop aangeboden door Tihm Horecamakelaardij. De zaak is gevestigd in een hoekpand en beschikt over een mooi terras.

Vraagprijs exploitatie
€ 95.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand vrij van btw

Afmeting
± 50m²

Dark Kitchen te koop centrum Rotterdam

Mariniersweg 34, Rotterdam

Unieke kans om een dark-kitchen met zeer hoog afwerkniveau (1.000.000 investering) over te nemen in het centrum van Rotterdam tegen een zeer lage overname som. In de naast gelegen ruimte is een eigen foodcourt gerealiseerd waar de gerechten vanuit de dark-kitchen door gasten genuttigd kunnen worden.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 16.625 per maand exclusief btw

Afmeting
± 773m²

Afhaal bezorgzaak te koop Nieuwe Binnenweg Rdam

Nieuwe Binnenweg 209, Rotterdam

Teaser, binnenkort krijgen wij een horecazaak vrijgesteld van de vergunningsplicht in de verkoop gevestigd op de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam. Deze locatie is zeer geschikt als afhaal bezorg locatie en er kunnen maximaal 8 gasten op locatie plaatsnemen om te eten en drinken.

Verkocht

Afhaal/bezorgrestaurant te koop Rotterdam

Kleiweg 110, Rotterdam

Afhaal/bezorgrestaurant met hoge omzet, gelegen op een uitstekende locatie in Rotterdam Hillegersberg aan de Kleiwweg, wordt u te koop aangeboden door Tihm Horecamakelaardij. De zaak heeft ook nog een tweede vestiging in Berkel, die ook te koop wordt aangeboden.

Vraagprijs exploitatie
€ 175.000

Huurprijs vastgoed
€ 835 per maand exclusief btw

Afmeting
± 50m²

Mooie snackbar te koop Katwijk

Cleijn Duinplein 2, Katwijk

Mooie snackbar, gelegen in Katwijk aan het Cleijn Duinplein, wordt u te koop aangeboden door Tihm Horecamakelaardij. De snackbar is volledig verbouwd en voorzien van veel nieuwe apparatuur.

Verkocht onder voorbehoud

Goedlopend Grieks restaurant te koop Pijnacker

Kerkweg 20, Pijnacker

In het centrum van Pijnacker, aan de rand van winkelcentrum Ackershof, biedt Tihm Horecamakelaardij te koop aan dit goedlopende Griekse (afhaal/bezorg) restaurant met groot terras.

Vraagprijs exploitatie
€ 165.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.085 per maand vrij van btw

Afmeting
± 117m²

Restaurant te koop bij Station Rotterdam Zuidplein

Gooilandsingel 103, Rotterdam

Deze zaak is opnieuw beschikbaar en tegen een gereduceerde koopsom over te nemen. Restaurant te koop gelegen tussen diverse hotspots als Ahoy, theater-, winkelcentrum-, metro/busstation Zuidplein en de toekomstige Pathé bioscoop en aangeboden door Tihm.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 3.250 per maand exclusief btw

Afmeting
± 150m²

Succesvol poke bowl restaurant te koop Berkel

Kerkstraat 17, Berkel en Rodenrijs

Succesvol afhaalrestaurant Poke Family, gelegen in het centrum van Berkel en Rodenrijs, Lansingherland, wordt u te koop aangeboden door Tihm Horecamakelaardij.

Verkocht onder voorbehoud

Eetcafé met nachtvergunning in centrum Den Haag

Midden in het bruisende centrum van Den Haag op een toplocatie, biedt TiHM Horecamakelaardij - discreet - te koop aan dit zeer bekende eetcafé met nachtvergunning. De zaak draait een meer dan uitstekende omzet met dito winst.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 4.030 per maand exclusief btw

Afmeting
± 100m²

Mexicaans grillrestaurant te koop Noordwijk

Koningin Wilhelmina Boulevard 16, Noordwijk aan Zee

Aan de gezellige strandboulevard van Noordwijk aan Zee, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit leuke Mexicaanse grillrestaurant. Het restaurant serveert heerlijke gerechten uit de Mexicaanse keuken, vers bereid op de splinternieuwe lavagrill. De zaak beschikt over een groot, zonnig terras.

Vraagprijs exploitatie
€ 90.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.030 per maand vrij van btw

Afmeting
± 120m²

Mooie koffiebar en lunchroom te koop Schiedam

Broersvest 95, Schiedam

VERKOCHT - Aan het Broersvest in het centrum van Schiedam, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze gezellige koffiebar met patisserie en lunchroom. Het pand waarin de zaak gevestigd is, heeft een lage huur. Achter het pand bevindt zich een tuinterras aan een speeltuin.

Verkocht