Aanbod

Fastfood restaurant te koop Alexandrium Rotterdam

Prins Alexanderplein 47, Rotterdam

Naast metrostation Rotterdam Alexander aan het Prins Alexanderplein biedt Tihm Horecamakelaardij dit fastfood restaurant te koop aan. Deze zaak is gelegen op de looproute tussen het metrostation en de ingang van winkelcentrum Alexandrium. Deze locatie zou ook geschikt kunnen zijn voor dag horeca.

Vraagprijs exploitatie
€ 50.000

Huurprijs vastgoed
€ 5.250 per maand exclusief btw

Afmeting
± 154m²

Goedlopende Thaise horecazaak te koop

Zenostraat 208, Rotterdam

In Lombardije op Rotterdam Zuid, hebben wij dit zeer bekende Thaise restaurant in de verkoop gekregen. Dit restaurant heeft een groot klanten bestand en de omzet is nog altijd groeiende. Vrij recent is er een ruime serre gebouwd aan de voorzijde van het pand waardoor de omzet potentie is toegenomen.

Vraagprijs exploitatie
€ 275.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.200 per maand exclusief btw

Afmeting
± 236m²

Sushi en Thais afhaalrestaurant te koop in Capelle

Hollandsch Diep 55, Capelle aan den IJssel

Zeer goed lopend Thais afhaalrestaurant te koop aangeboden. Deze horecazaak is gevestigd in Capelle aan de IJssel bij winkelcentrum de Terp en tevens tegenover metrostation de Terp die Capelle aan den IJssel met Rotterdam verbindt. Dit Thaise restaurant wordt u te koop aangeboden door Tihm.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 80m²

Goedlopend eetcafé te koop in Noordwijk

HH Geestweg 2, Noordwijk-Binnen

Goedlopend eetcafé, gelegen in het centrum van Noordwijk, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het eetcafé bestaat al sinds 2011 en is zeer bekend in Noordwijk en omgeving. Iedereen komt hier voor een drankje en de wereldberoemde biefstuk. Onroerend goed eventueel ook te koop.

Vraagprijs exploitatie
€ 150.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.683 per maand

Afmeting
± m²

Franchisenemer gezocht voor cafetaria+ concept

Voor een bekende franchisegever in de cafetariawereld zijn wij op zoek naar leuke en enthousiaste ondernemers. Het concept is een cafetaria+, waarbij gasten naast frites ook terecht kunnen voor volwaardige menu's. We zijn voor bestaande en nieuwe locaties op zoek naar ondernemers.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
Op aanvraag

Afmeting
± m²

Goedlopend restaurant boulevard Noordwijk te koop

Koningin Wilhelmina Boulevard 13, Noordwijk aan Zee

VERKOCHT - Langs de mooie strandboulevard van Noordwijk biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit goedlopende restaurant. Het restaurant is sfeervol ingericht, heeft een volledig ingerichte grote keuken, een ruime serre en een zonnig terras.

Verkocht

Mooie lunchroom met zonnig terras te koop Den Haag

Torenstraat 79, Den Haag

VERKOCHT -In het mooie Hofkwartier, midden in het centrum van Den Haag, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze mooie lunchroom en hotspot. Veel bekende influencers en foodies prijzen de zaak om de kleurrijke, heerlijke gerechten en drankjes. De zaak heeft een zonnig terras en lage huurprijs.

Verkocht

Visrestaurant te koop centrum Rotterdam

Goudsesingel 326-328, Rotterdam

Visrestaurant te koop in het centrum van Rotterdam met groot terras, aangeboden door horecamakelaar Tihm. In deze zaak is fors geïnvesteerd en dat is in alles terug te zien. Alles is tot in het kleinste detail afgewerkt. Met wat kleine wijzigingen kan het concept ook makkelijk worden aangepast.

Verkocht

Restaurant te koop Hoogstraat Rotterdam

Hoogstraat 45, Rotterdam

Mooie lunchroom / restaurant te koop op de Hoogstraat te Rotterdam. Dit unieke pand heeft rondom een glazenpui, ruim terras en in de kelder de mogelijkheid om optredens te organiseren. Het restaurant is momenteel ingericht als een Afro Caribische keuken.

Verkocht

Prachtig restaurant te koop Scheveningen Haven

Dr. Lelykade 220, Den Haag

VERKOCHT - In de Tweede Binnenhaven in Scheveningen, Den Haag, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit prachtige restaurant. Het betreft een turn-key zaak van zo'n 210 m2, met terras, grote keuken met houtskoolgrill en bijzonder smaakvol ingericht.

Verkocht

Goedlopend café met live muziek in Nootdorp

Dorpsstraat 27, Nootdorp

VERKOCHT - Goedlopend café met de mogelijkheid voor live muziek in het centrum van Nootdorp, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Deze populaire zaak is vooral bekend om zijn themafeesten.

Verkocht

Restaurant te koop op de Hoogstraat Rotterdam

Hoogstraat 28, Rotterdam

Antilliaans restaurant en cocktailbar te koop gevestigd aan de Hoogstraat in het centrum van Rotterdam. Deze locatie is zeer geschikt voor diverse restaurant concepten te draaien op de begane grond. Dit restaurant wordt te koop aangeboden door horecamakelaar Tihm.

Verkocht

Frans Restaurant te Koop Rotterdam west

's-Gravendijkwal 140, Rotterdam

Een mooie kans voor een leuke horecaondernemer om een goed lopend restaurant over te nemen. Dit bekende Franse specialiteiten restaurant in Rotterdam west is te koop voor een nette prijs en biedt veel perspectief voor de nieuwe ondernemer. De uitbaters willen het graag wat rustiger aan gaan doen.

Verkocht