Aanbod

Groot restaurant te koop centrum Rotterdam

Van Vollenhovenstraat 19, Rotterdam

Dit mooie ruime restaurant met unieke terras achtertuin is voor de snelle koper nu beschikbaar tegen een zeer beperkte overname van € 30.000,- (ivm emigratie van ondernemer). Het restaurant is gelegen in het Scheepvaartkwartier aan de Van Vollenhovenstraat te Rotterdam. Interesse, bel ons dan snel!

Verkocht

IJssalon te koop in Hillegersberg

van Beethovensingel 64, Rotterdam

IJssalon annex chocolaterie te koop gelegen op Hillegersberg te Rotterdam en aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. De zaak is gevestigd in de winkelstraat die centraal in het Molenkwartier is gelegen. Naast een ijssalon is deze locatie ook zeer geschikt om over te nemen voor een horeca dagzaak.

Verkocht

Restaurant in Hoornaar te koop

Dirk IV-Plein 7, Hoornaar

In het centrum van het pittoreske dorp Hoornaar (ten noorden van Gorinchem) ligt aan de Dorpsweg dit restaurant. De inventaris van dit restaurant en de mogelijkheid om hier een horecazaak te exploiteren wordt u aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Verhuurd

Restaurant uit faillissement te koop

Gooilandsingel 105, Rotterdam

Dit restaurant wordt u te koop aangeboden vanuit een faillissement door TiHM Horecamakelaardij. Het restaurant heeft een mooie ligging in een up-coming gebied in Rotterdam-Zuid naast grote publiekstrekkers, zoals o.a. bioscoop Pathé, Theater Zuid, winkelcentrum Zuidplein, Ahoy en zwembad Zuid.

Verkocht

Casco horecaruimte te huur Rotterdam west

Middellandplein 19, Rotterdam

Gelegen op Middellandplein 19 te Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij dit casco horeca pand in de verhuur gekregen. Voor deze ruimte zijn wij op zoek naar horecaondernemers met een leuk concept die wat toe kunnen voegen in dit leuke up-coming gebied.

Verhuurd

Horecazaak Scheepvaartkwartier Rotterdam te koop

Westplein 107, Rotterdam

Horecazaak te koop gelegen op het Westplein in het historische Scheepvaartkwartier te Rotterdam en om de hoek van de toekomstige hoogste woontoren van Nederland, de Zalmtoren. Deze horecazaak wordt te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Verkocht

Casco horeca te huur Middellandplein Rotterdam

Middellandplein 30, Rotterdam

Gelegen rondom het leuke up-coming Middellandplein op Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij diverse horeca ruimten in de verhuur gekregen. Voor de Middellandplein 30a zijn wij op zoek naar een (ervaren) horecaondernemer met een leuk restaurant concept.

Verhuurd