Aanbod

Cafetaria in Blijdorp Rotterdam te koop

Sonmansstraat 24, Rotterdam

In de leuke buurt Blijdorp in Rotterdam heeft Horecamakelaar TiHM deze cafetaria in de verkoop gekregen. Wij zijn op zoek naar een ondernemer die deze cafetaria wil voortzetten of een ander leuk horecaconcept heeft. BODEMPRIJS € 25.000,-

Verkocht

Multifunctionele horecazaak te koop op Kralingen

Oudedijk 151, Rotterdam

Prijs is de bodemprijs! Horeca te koop, gevestigd op de Oudedijk naast de grootste en drukste Albert Heijn op Kralingen Rotterdam. Op deze locatie zit een exploitatievergunning en een drank- en horecavergunning waardoor deze locatie zeer geschikt is voor diverse horecaconcepten.

Verkocht

Horeca Deli te koop in Centrum Rotterdam

Karel Doormanstraat 360, Rotterdam

Tegen elk aannemelijk bod! Gevestigd op de Karel Doormanstraat te Rotterdam Centrum heeft Horecamakelaar Tihm deze vergunningsvrije horecazaak in de verkoop gekregen. De ruimte is in 2019 volledig verbouwd en ziet er nog als nieuw uit, maar kan nu voor een scherpe prijs overgenomen worden.

Verkocht

Horecavastgoed te koop Rotterdam Noord

Schiekade 770, Rotterdam

Horecavastgoed te koop gesitueerd op Rotterdam Noord aan een drukke kruising van de Schiekade en Proveniersstraat. De huurder draait hier een leuk en hip restaurant en heeft intussen een goede naam opgebouwd in de buurt.

Verkocht

Casco horecaruimte te huur nabij Middellandplein

2e Middellandstraat 2, Rotterdam

Gelegen op de 2e Middellandstraat 2b te Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij dit casco horeca pand in de verhuur gekregen. Bent u een horecaondernemer met een leuk concept neem dan contact met ons op.

Verhuurd

Goedlopende cafeteria te koop in Den Haag

Denenburg 63, Den Haag

Goedlopende cafetaria te koop in Mariahoeve, Den Haag, aangeboden door TiHM Horecamakelaardij, met zeer lage huur.

Verkocht

Casco horecapand binnenstad Delft te huur

Brabantse Turfmarkt 61, Delft

Casco horecapand met groot terras te huur in de binnenstad van Delft aan de Brabantse Turfmarkt, geen overname, aangeboden door TiHM Horecamakelaardij

Verhuurd

Casco horecaruimte te huur scheepvaartkwartier

Westerstraat 10, Rotterdam

Casco horecaruimte te huur, in het voormalige Zeemanshuis op steenworp afstand van de Spido, de Zalmhaven toren en aan de voet van de Erasmusbrug. Het voormalige café is gelegen aan de Westerstraat 10 te Rotterdam in het historische Scheepvaartkwartier in het centrum van Rotterdam.

Verhuurd

Prachtig object in landschapspark Rottemeren

Rottedijk 11, Bleiswijk

Prachtig, uniek object aan het water in landschapspark Rottemeren, nu in gebruik als vergadercentrum, zalencentrum, feestlocatie, aangeboden door TiHM Horecamakelaardij

Verkocht

Indonesisch restaurant te koop centrum Rotterdam

Diergaardesingel 96, Rotterdam

STERK IN PRIJS VERLAAGD! Indonesisch restaurant te koop, tevens is deze zaak dankzij zijn ligging in hartje centrum Rotterdam ook uitermate geschikt voor afhalen en bezorgen. Dit restaurant is gevestigd op de Diergaardesingel op een kleine 50 meter van de West-Kruiskade.

Verkocht

Partycentrum te koop regio Rotterdam

Partycentrum te koop in regio Rotterdam aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het partycentrum is gelegen op een bedrijventerrein en is volledig ingericht voor het organiseren van buitenlandse bruiloften met een gescheiden dames en herenzaal. Het partycentrum beschikt over een nachtvergunning.

Vraagprijs vastgoed
Op aanvraag

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 4.150 per maand exclusief btw

Afmeting
± m²

Bekend koffiehuis te koop aan Hoefkade Den Haag

Hoefkade 42, Den Haag

Bekend koffiehuis te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij aan de Hoefkade in Den Haag. Op goede locatie vlakbij het drukke treinstation Hollands Spoor. Totale oppervlakte ca. 234 m2, met groot terras. Geschikt voor veel verschillende formules.

Verkocht

Franchisenemer gezocht voor cafetaria+ concept

Voor een bekende franchisegever in de cafetariawereld zijn wij op zoek naar leuke en enthousiaste ondernemers. Het concept is een cafetaria+, waarbij gasten naast frites ook terecht kunnen voor volwaardige menu's. We zijn voor bestaande en nieuwe locaties op zoek naar ondernemers.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
Op aanvraag

Afmeting
± m²

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij