Aanbod

Thais afhaal restaurant te koop in Delfshaven

Schiedamseweg 3, Rotterdam

Mooi gelegen Thais afhaal restaurant te koop aangeboden in Rotterdam recht tegenover historisch Delfshaven door TiHM Horecamakelaardij. Zeer geschikte locatie voor een Aziatisch concept of uiteraard te verbouwen naar elk gewenst horeca concept.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 134m²

Goedlopende Thaise horecazaak te koop

Zenostraat 208, Rotterdam

In Lombardije op Rotterdam Zuid, hebben wij dit zeer bekende Thaise restaurant in de verkoop gekregen. Dit restaurant heeft een groot klanten bestand en de omzet is nog altijd groeiende. Vrij recent is er een ruime serre gebouwd aan de voorzijde van het pand waardoor de omzet potentie is toegenomen.

Vraagprijs exploitatie
€ 275.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.200 per maand exclusief btw

Afmeting
± 236m²

Catering bedrijf met hoge omzet ter overname

Cateraar in de omgeving van Gorinchem met goede naam en groot klantbestand ter overname aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Er staan intussen alweer veel klussen op de agenda die door de nieuwe ondernemer gelijk op gepakt kunnen worden.

Verkocht

Sushi en Thais afhaalrestaurant te koop in Capelle

Hollandsch Diep 55, Capelle aan den IJssel

Zeer goed lopend Thais afhaalrestaurant te koop aangeboden. Deze horecazaak is gevestigd in Capelle aan de IJssel bij winkelcentrum de Terp en tevens tegenover metrostation de Terp die Capelle aan den IJssel met Rotterdam verbindt. Dit Thaise restaurant wordt u te koop aangeboden door Tihm.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 80m²

Restaurant te koop bij Station Rotterdam Zuidplein

Gooilandsingel 103, Rotterdam

Restaurant te koop gelegen tussen diverse hotspots als Ahoy, theater-, winkelcentrum-, metro/busstation Zuidplein en de toekomstige Pathé bioscoop. In dit restaurant worden Caribisch/Chinese gerechten gemaakt om te eten op locatie of mee te nemen. Aangeboden door Tihm.

Vraagprijs exploitatie
€ 98.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.000 per maand exclusief btw

Afmeting
± 150m²

Bekend visrestaurant te koop Noordwijk aan Zee

Koningin Wilhelmina Boulevard 16, Noordwijk aan Zee

Aan de gezellige strandboulevard van Noordwijk aan Zee biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit bekende visrestaurant. Ruime zaak van meer dan 300 m2 met grote serre en ruim terras. Het restaurant is zeven maanden per jaar geopend en draait een hoge, stabiele omzet.

Verkocht

Goedlopend restaurant te koop unieke locatie Delft

Stieltjesweg 230, Delft

Goedlopend restaurant, sleutelklaar, gelegen op de campus van de TU Delft, met vele duizenden (internationale) bezoekers per dag, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Oppervlakte binnen ca. 205 m2, voor de deur een terras voor 300 gasten. Sfeervol, industrieel interieur.

Vraagprijs exploitatie
€ 199.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.780 per maand exclusief btw

Afmeting
± 205m²

Restaurant met groot terras te koop Rotterdam West

2e Middellandstraat 5, Rotterdam

In Prijs verlaagd en bespreekbaar! Gevestigd op de 2e middellandstraat 5b te Rotterdam West heeft Horecamakelaardij TiHM dit restaurant met groot terras in de verkoop gekregen. Deze mooie locatie is zeer geschikt voor diverse concepten.

Verkocht

Italiaans restaurant te koop centrum Den Haag

Molenstraat 9a + 11, Den Haag

Midden in het gezellige centrum van Den Haag in de Molenstraat, biedt TiHM Horecamakelaardij dit bekende Italiaanse restaurant te koop aan. De Molenstraat ligt in één van de leukste gedeelten van het centrum, het drukbezochte Hofkwartier. Voor de deur een knus gevelterras.

Vraagprijs exploitatie
€ 160.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.400 per maand vrij van btw

Afmeting
± 130m²

Franchisenemer gezocht voor cafetaria+ concept

Voor een bekende franchisegever in de cafetariawereld zijn wij op zoek naar leuke en enthousiaste ondernemers. Het concept is een cafetaria+, waarbij gasten naast frites ook terecht kunnen voor volwaardige menu's. We zijn voor bestaande en nieuwe locaties op zoek naar ondernemers.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
Op aanvraag

Afmeting
± m²

Bekend eetcafé met hoge omzet te koop in Noordwijk

HH Geestweg 2, Noordwijk-Binnen

Gelegen in Noordwijk Binnen heeft TiHM Horecamakelaardij dit bijzondere eetcafé in de verkoop gekregen. Sleutelklaar met hoge omzet. Wie heeft hier geen biefstuk met jus gegeten?

Vraagprijs exploitatie
€ 175.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.683 per maand

Afmeting
± m²

Chinees restaurant in Den Haag te koop

De Savornin Lohmanplein 9, Den Haag

Gelegen in de wijk Rosenburg (vlak bij Kijkduin) te Den Haag boven op een winkelcentrum met ruime parkeerplaats wordt u deze Chinees-Indische horecazaak te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. De huidige horecafamilie runt deze Chinees-Indische zaak sinds 1980, maar heeft aangegeven het graa

Vraagprijs exploitatie
€ 49.500

Huurprijs vastgoed
€ 8.042 per maand exclusief btw

Afmeting
± 477m²

Mooi restaurant te koop op Rotterdam Noord

Bergweg 80, Rotterdam

Volledig gerenoveerd restaurant te koop in het oude noorden van Rotterdam. Dit restaurant heeft een ruim terras, is passend voor diverse concepten en is uitermate geschikt om door een ondernemer(skoppel) zelf te draaien.

Verkocht

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij