Aanbod

Restaurant te koop Zwart Janstraat te Rotterdam

Zwart Janstraat , Rotterdam

Restaurant-lunchroom te koop centraal gelegen op de Zwart Janstraat te Rotterdam, horeca te koop aangeboden door Horecamakelaar TiHM. Deze locatie is geschikt voor diverse concepten, is recent verbouwd en beschikt over een cat 2 exploitatievergunning en drank- en horecavergunning.

Vraagprijs exploitatie
€ 135.000

Huurprijs vastgoed
€ 1.300 per maand vrij van btw

Afmeting
± 112m²

Prachtig restaurant te koop Scheveningen Haven

Dr. Lelykade 220, Den Haag

In de Tweede Binnenhaven in Scheveningen, Den Haag, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit prachtige restaurant. Het betreft een turn-key zaak van zo'n 210 m2, met terras, grote keuken met houtskoolgrill en bijzonder smaakvol ingericht.

Vraagprijs exploitatie
€ 150.000

Huurprijs vastgoed
€ 2.200 per maand exclusief btw

Afmeting
± 210m²

Prachtige lunchroom te koop Oostvoorne

Dorpsplein 4, Oostvoorne

Prachtige lunchroom en patisserie, gelegen in het pittoreske centrum van Oostvoorne, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Buiten het huidige succesvolle concept, is het pand en de locatie ook uitstekend geschikt voor een andere invulling, zoals een restaurant.

Verkocht onder voorbehoud

Visrestaurant te koop centrum Rotterdam

Goudsesingel 326-328, Rotterdam

Visrestaurant te koop in het centrum van Rotterdam met groot terras, aangeboden door horecamakelaar Tihm. In deze zaak is fors geïnvesteerd en dat is in alles terug te zien. Alles is tot in het kleinste detail afgewerkt. Met wat kleine wijzigingen kan het concept ook makkelijk worden aangepast.

Verkocht

Casco horecaruimte te huur Zuidplein 60B

Zuidplein 60, Rotterdam

Gevestigd in de nieuwe uitbreiding van winkelcentrum Zuidplein mag Horecamakelaar Tihm deze casco horeca unit gevestigd aan de Zuidplein 60B te huur aanbieden. Bent u op zoek naar mooie ruime casco horeca unit in de omgeving van Zuidplein Theater, metrostation, Ahoy en de nieuwe Pathé -> bel ons!

Verhuurd

Casco horecaruimte te huur Zuidplein 60C

Zuidplein 60, Rotterdam

Gevestigd in de nieuwe uitbreiding van winkelcentrum Zuidplein mag Horecamakelaar Tihm deze casco horeca unit gevestigd aan de Zuidplein 60C te huur aanbieden. Bent u op zoek naar mooie grote casco horeca unit in de omgeving van Zuidplein Theater, metrostation, Ahoy en de nieuwe Pathé -> bel ons!

Huurprijs vastgoed
€ 10.833 per maand exclusief btw

Afmeting
± 470m²

Mooie lunchroom te koop Schiedam

Hof van Spaland 57, Schiedam

In winkelcentrum Spaland in Schiedam, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze sfeervolle, prachtig verbouwde lunchroom. Het winkelcentrum biedt een gevarieerd aanbod van meer dan 50 winkels en de lunchroom is het centrale punt voor een kopje koffie en een hapje voor het winkelend publiek.

Vraagprijs exploitatie
€ 75.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.360 per maand exclusief btw

Afmeting
± 103m²

Lunchroom koffiebar te koop Centrum Dordrecht

Vriesestraat 146, Dordrecht

Koffiebar te koop in het historische centrum van Dordrecht gevestigd aan de Vriesestraat. Dit gezellig ingerichte koffie café heeft een warme huiselijke sfeer en beschikt over een ruim terras. Op de kaart staat koffie, thee, zoetigheden, ontbijt- en lunchgerechten, maar ook bier, wijn en cocktails.

Verkocht

Koffiebar-Lunchroom te koop Centrum Rotterdam

Karel Doormanstraat 352, Rotterdam

Ondernemers zijn bereid te praten over de verkoop, Strakke en nette koffiebar annex lunchroom te koop met groot terras, gevestigd in hartje centrum Rotterdam aangeboden door Tihm Horecamakelaardij. De lunchroom is gevestigd op de Karel Doormanstraat op ca200 meter van de Lijnbaan en Schouwburgplein

Verkocht

Sushi afhaal bezorg zaak te Koop R'dam Oostplein

Oostzeedijk Beneden 207, Rotterdam

Sushi afhaal bezorg zaak te koop op de Oostzeedijk Beneden nabij Oostplein. De horecazaak wordt vrijgesteld van de vergunningsplicht geëxploiteerd. De zaak wordt momenteel gerund door de familie, maar een aantal leden hebben aangegeven dat het te zwaar wordt. Te koop bij Tihm Horecamakelaardij.

Verkocht

Top afhaal bezorg locatie met cat 2 Rotterdam Zuid

Dorpsweg 23, Rotterdam

Top afhaal en bezorg locatie ter overname op Rotterdam Zuid aan de Dorpsweg. De huidige ondernemer draait hier met zijn burgerconcept een hoge omzet en loopt al tegen de maximale capaciteit van deze locatie aan en gaat verhuizen Deze horecazaak wordt te koop aangeboden door Horecamakelaar Tihm.

Verkocht onder voorbehoud

Lunchroom te koop in Randgemeente Rotterdam

Raadhuisplein 81, Krimpen aan den IJssel

Lunchroom te koop in een winkelcentrum gelegen in een randgemeente van Rotterdam. Deze bekende horecazaak is al jaar en dag een begrip in de omgeving. Vanwege leeftijd heeft de ondernemer horecamakelaar Tihm ingeschakeld om de lunchroom te verkopen.

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs vastgoed
€ 4.200 per maand exclusief btw

Afmeting
± 94m²

Afhaal-/bezorgrestaurant te koop centrum Delft

Brabantse Turfmarkt 61, Delft

In een A1 winkelstraat in het centrum van Delft, wordt u door TiHM Horecamakelaardij te koop aangeboden dit recentelijk volledig vernieuwde afhaal- en bezorgrestaurant. De zaak is ook geschikt voor andere formules, voor zowel de lunch als diner. Voor de deur de mogelijkheid voor een groot terras.

Verkocht