Aanbod

Mooie lunchroom met zonnig terras te koop Den Haag

Torenstraat 79, Den Haag

VERKOCHT -In het mooie Hofkwartier, midden in het centrum van Den Haag, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze mooie lunchroom en hotspot. Veel bekende influencers en foodies prijzen de zaak om de kleurrijke, heerlijke gerechten en drankjes. De zaak heeft een zonnig terras en lage huurprijs.

Verkocht

Prachtig restaurant te koop Scheveningen Haven

Dr. Lelykade 220, Den Haag

VERKOCHT - In de Tweede Binnenhaven in Scheveningen, Den Haag, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit prachtige restaurant. Het betreft een turn-key zaak van zo'n 210 m2, met terras, grote keuken met houtskoolgrill en bijzonder smaakvol ingericht.

Verkocht

Restaurant te koop op de Hoogstraat Rotterdam

Hoogstraat 28, Rotterdam

Antilliaans restaurant en cocktailbar te koop gevestigd aan de Hoogstraat in het centrum van Rotterdam. Deze locatie is zeer geschikt voor diverse restaurant concepten te draaien op de begane grond. Dit restaurant wordt te koop aangeboden door horecamakelaar Tihm.

Verkocht

Restaurant te koop Hoogstraat Rotterdam

Hoogstraat 45, Rotterdam

Mooie lunchroom / restaurant te koop op de Hoogstraat te Rotterdam. Dit unieke pand heeft rondom een glazenpui, ruim terras en in de kelder de mogelijkheid om optredens te organiseren. Het restaurant is momenteel ingericht als een Afro Caribische keuken.

Verkocht

Frans Restaurant te Koop Rotterdam west

's-Gravendijkwal 140, Rotterdam

Een mooie kans voor een leuke horecaondernemer om een goed lopend restaurant over te nemen. Dit bekende Franse specialiteiten restaurant in Rotterdam west is te koop voor een nette prijs en biedt veel perspectief voor de nieuwe ondernemer. De uitbaters willen het graag wat rustiger aan gaan doen.

Verkocht

Sushi afhaal bezorg zaak te Koop R'dam Oostplein

Oostzeedijk Beneden 207, Rotterdam

Sushi afhaal bezorg zaak te koop op de Oostzeedijk Beneden nabij Oostplein. De horecazaak wordt vrijgesteld van de vergunningsplicht geëxploiteerd. De zaak wordt momenteel gerund door de familie, maar een aantal leden hebben aangegeven dat het te zwaar wordt. Te koop bij Tihm Horecamakelaardij.

Verkocht

Lunchroom koffiebar te koop Centrum Dordrecht

Vriesestraat 146, Dordrecht

Koffiebar te koop in het historische centrum van Dordrecht gevestigd aan de Vriesestraat. Dit gezellig ingerichte koffie café heeft een warme huiselijke sfeer en beschikt over een ruim terras. Op de kaart staat koffie, thee, zoetigheden, ontbijt- en lunchgerechten, maar ook bier, wijn en cocktails.

Verkocht

Aziatisch trendy restaurant te koop Zoetermeer

Oostwaarts 21, Zoetermeer

VERKOCHT - Trendy Aziatisch fast casual restaurant, gelegen aan een horecaplein in het Stadshart van Zoetermeer, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het restaurant is modern industrieel ingericht met kleurrijke accenten en botanische prints. Bijbehorend een gezellig ruim terras.

Verkocht

Casco horecaruimte te huur Zuidplein 60B

Zuidplein 60, Rotterdam

Gevestigd in de nieuwe uitbreiding van winkelcentrum Zuidplein mag Horecamakelaar Tihm deze casco horeca unit gevestigd aan de Zuidplein 60B te huur aanbieden. Bent u op zoek naar mooie ruime casco horeca unit in de omgeving van Zuidplein Theater, metrostation, Ahoy en de nieuwe Pathé -> bel ons!

Verhuurd

Prachtig object in landschapspark Rottemeren

Rottedijk 11, Bleiswijk

VERKOCHT - Prachtig, uniek object aan het water in landschapspark Rottemeren, nu in gebruik als vergadercentrum, zalencentrum, feestlocatie, aangeboden door TiHM Horecamakelaardij

Verkocht

Restaurant te koop aan Grote Markt, Den Haag

Prinsegracht 2, Den Haag

VERKOCHT - Op een toplocatie in hartje Den Haag, direct bij de Grote Markt, biedt TiHM Horecamakelaardij nu te koop aan deze grote zaak met diverse verdiepingen. Het restaurant bevindt zich in een hoekpand en beschikt over een groot terras. Bijzonder lage huur.

Verkocht

Mooi restaurant te koop op Rotterdam Noord

Bergweg 80, Rotterdam

Volledig gerenoveerd restaurant te koop in het oude noorden van Rotterdam. Dit restaurant heeft een ruim terras, is passend voor diverse concepten en is uitermate geschikt om door een ondernemer(skoppel) zelf te draaien.

Verkocht