Mexicaans grillrestaurant te koop Noordwijk

Koningin Wilhelmina Boulevard 16A, Noordwijk aan Zee

+ 10

Vraagprijs exploitatie
€ 90.000

Huurprijs
€ 3.030 per maand vrij van btw

Afmeting
120 m²

Type horecazaak
Restaurant

Omschrijving

TiHM Horecamakelaardij biedt te koop aan gezellige Mexicaanse grillrestaurant aan de sfeervolle boulevard van Noordwijk aan Zee. Het restaurant serveert heerlijke gerechten uit de Mexicaanse keuken, vers bereid op de splinternieuwe lavagrill! De boulevard trekt dagelijks veel bezoekers, zowel uit de regio als toeristen die hier vooral ’s zomers in groten getale naartoe trekken. Het leuke concept draait een prima omzet, ook is er geen gelijksoortige concurrentie langs de boulevard. Eigenaren runnen het restaurant sinds 2019 en hebben inmiddels al een goede naam opgebouwd. Overname bestaat uit goodwill, inventaris (waarvan diverse onderdelen recentelijk vernieuwd) en handelsnaam met concept.

Het restaurant is ’s winters geopend van woensdag t/m zondag van 16:00 – 23:00 uur, tijdens het zomerseizoen gaat men dagelijks open van 12:00 – 23:00 uur.

Indeling: Het restaurant is sfeervol ingericht met een centrale plek voor de open keuken met bar. Het prachtige ruime terras ligt direct aan de boulevard en biedt uitzicht op de duinen. Er is een gedeeltelijk open keuken wat een leuk zicht biedt op de bereidingen en de grill. Achter de keuken bevindt zich nog een afgesloten spoelgedeelte. De keuken loopt door in de ruime bar. Achterin de zaak zijn dubbele toiletten en onder het restaurant bevindt zich een zeer ruim souterrain met plaats voor berging, kantoor en koelingen. Via het souterrain is er toegang tot een afgesloten parkeergarage met privé parkeerplaats die inbegrepen is in de huurprijs.

Binnen is er plaats voor 30 gasten. Er zijn twee terrassen die in elkaar overlopen, waarbij het terras aan het pand overdekt kan worden en het terras direct aan de boulevard open is en waar parasols geplaatst kunnen worden. In totaal biedt het terras plaats aan zo’n 60 gasten. Verleden jaar zijn nieuwe terrasheaters aangeschaft.

Het restaurant biedt uitstekende mogelijkheden voor zowel dag- als avondexploitatie. Naast het huidige concept, zijn ook andere formules mogelijk, zoals bijvoorbeeld een bistro of petit-restaurant.

Omzetindicatie
Over de telefoon wordt geen vertrouwelijke informatie gegeven, zoals financiële gegevens. Deze gegevens zijn wel aanwezig en kunnen in een persoonlijk gesprek besproken worden. Bij serieuze interesse zullen de financiële gegevens ter beschikking gesteld worden.

Aanvaarding
In overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Vraagprijs
Bij overname van een horecabedrijf is de vraagprijs opgebouwd uit overname van de inventaris, goodwill, handelsnaam, huurrechten en het huurdersbelang (alle vaste onderdelen zoals wand-, vloer- en plafondafwerking, alsmede de technische installaties die in het pand achterblijven maar geen eigendom zijn van verhuurder).

Bezichtigingen
Heeft u interesse in deze instapklare, mooie zaak met prima omzet, neem dan contact op met TiHM Horecamakelaardij, Miranda Burgers, 06 53 647 900 of via m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging. Zie ook onze website www.tihm.nl voor verdere informatie en foto's.

Van het object is geen NEN meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening. Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

TiHM Horecamakelaardij

Kenmerken algemeen

Straat

Koningin Wilhelmina Boulevard 16A

Plaats

Noordwijk aan Zee

Gemeente

Noordwijk

Status

Beschikbaar

Overname mogelijk per

Direct

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Restaurant

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid; Dagzaak

Reden verkoop

Dubbele zaken

Verdiepingen

Begane grond; Souterrain

Totaal aantal m²

120

Aantal zitplaatsen binnen

30

Aantal zitplaatsen op het terras

60

Staat inventaris

Goed

Inventaris in lease

Tapwaterinstallatie

Inventaris in bruikleen

Biertechniek

Beschikbare vergunningen

Exploitatie vergunning; Drank en horecavergunning

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
-
Dinsdag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-
Zondag
-
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Kenmerken huurovereenkomst

Kenmerken vastelasten

Kenmerken verplichtingen

Personeel met vast contract

nvt

Personeel met tijdelijk contract

nvt

Brouwer

nvt

Speelautomaat exploitant

nvt

Overige verplichtingen

nvt

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

De zaak is gevestigd op een uitstekende locatie aan de gezellige boulevard van Noordwijk, direct naast het bekende Hotel van Oranje. De mooie kustplaats Noordwijk ligt in het beroemde bloembollengebied. Noordwijk heeft zelf zo'n 43.000 vaste inwoners, maar heeft ook een regiofunctie. Veel toeristen weten het hele jaar door de weg te vinden naar deze plaats, die zelfs officieel uitgeroepen is tot kuuroord, wat nog meer bezoekers naar de kustplaats trekt. Ook is Noordwijk een favoriete plek om te vergaderen met de ligging aan het strand, de luxe hotels en de korte afstand naar Amsterdam Schiphol. Veel mogelijkheden dus voor een succesvolle exploitatie!

Omschrijving ligging

In Noordwijk aan Zee, aan de gezellige strandboulevard, vlak naast het bekende Hotel van Oranje.

Omschrijving bereikbaarheid

Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Parkeergelegenheid

Er zijn diverse mogelijkheden om te parkeren in de directe nabijheid. Zo kan er voor de deur geparkeerd worden (betaald tot 23.00 uur) en bevinden zich aan het begin en het einde van de boulevard grotere parkeerterreinen.

Naastgelegen panden/belendingen

Horeca, woningen, hotels

Horecagebied

Ja

Kenmerken vastgoed

Bestemming pand

Horeca

Monument

Geen monument

Kenmerken (bedrijfs)woning

Bedrijfswoning aanwezig

Nee

Naam: Miranda Burgers

Functie: Horecamakelaar

Mobiel: 06 53 647 900

E-mailadres:m.burgers@tihm.nl

Deel deze pagina