Aanbod

Casco horecapand te koop-huur Hillegersberg Rdam

Bergse Dorpsstraat 82, Rotterdam

Casco horecapand te koop en in goed overleg te huur, gevestigd aan de Bergse Dorpsstraat te Hillegersberg Rotterdam. De Bergse Dorpsstraat is een gezellige en luxe winkelstraat in het hart van Hillegersberg. Op de Bergse Dorpsstraat zijn diverse modezaken, delicatessewinkels en horecazaken gevestigd

Vraagprijs vastgoed
€ 250.000 k.k.

Huurprijs vastgoed
€ 1.800 per maand exclusief btw

Afmeting
± 78m²

Bekende snackbar te koop Noordwijk aan Zee

Palaceplein 12, Noordwijk aan Zee

Direct bij het strand en het uitgaansgebied van Noordwijk aan Zee, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze bekende snackbar. De snackbar bestaat al zo'n 20 jaar en heeft een goede naamsbekendheid.

Vraagprijs exploitatie
€ 95.000

Huurprijs vastgoed
Op aanvraag

Afmeting
± 47m²

Hippe lunchroom met zonnig terras te koop Den Haag

Torenstraat 79, Den Haag

In het mooie Hofkwartier, midden in het centrum van Den Haag, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze hippe lunchroom en hotspot. Veel bekende influencers en foodies prijzen de zaak om de kleurrijke, heerlijke gerechten en drankjes die ook nog verantwoord zijn.

Vraagprijs exploitatie
€ 92.500

Huurprijs vastgoed
€ 1.050 per maand exclusief btw

Afmeting
± 47m²

Afhaal bezorg pizzeria te koop Rotterdam Zuid

Paul Krugerstraat 139, Rotterdam

Volledig en net ingerichte afhaal en bezorg pizzeria te koop op Rotterdam Zuid. De zaak is gevestigd op de Paul Krugerstraat op steenworp afstand van het Afrikaanderplein. De centrale ligging op Rotterdam Zuid maakt deze locatie uitermate interessant voor diverse afhaal bezorg concepten.

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs vastgoed
€ 800 per maand exclusief btw

Afmeting
± 88m²

Snackbar met woning te koop Schiedam Zuid

Nieuwe Maasstraat 27, Schiedam

Goed lopende snackbar met bovenwoning te koop gevestigd op Schiedam Zuid. Het huidige concept is een afhaal en bezorg snackbar/doner zaak. Uiteraard is de nieuwe ondernemer vrij hierin naar eigen inzicht wijziging in aan te brengen.

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.750 per maand exclusief btw

Afmeting
± 42m²

Surinaamse afhaal zaak te koop op Rotterdam Zuid

Dordtselaan 124, Rotterdam

Op de Dordtselaan in Rotterdam Zuid heeft TiHM Horecamakelaardij dit Surinaamse afhaal restaurant in de verkoop gekregen. Uiteraard is het ook mogelijk om hier een ander afhaal concept te exploiteren.

Verkocht onder voorbehoud

Fastfood zaak te koop Beijerlandselaan Rotterdam

Beijerlandselaan 147 A, Rotterdam

Goed draaiende fastfood zaak te koop, gevestigd op Rotterdam Zuid. De zaak is centraal gelegen op de Beijerlandselaan en biedt veel mogelijkheden en potentie. Koper kan ervoor kiezen als franchisenemer het huidige kip fastfood concept voort te zetten of een eigen concept op te starten.

Verkocht onder voorbehoud

Goedlopend restaurant boulevard Noordwijk te koop

Koningin Wilhelmina Boulevard 13, Noordwijk aan Zee

Langs de mooie strandboulevard van Noordwijk biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit goedlopende restaurant. Het restaurant is sfeervol ingericht, heeft een volledig ingerichte grote keuken, een ruime serre en een zonnig terras.

Vraagprijs exploitatie
€ 145.000

Huurprijs vastgoed
€ 3.915 per maand vrij van btw

Afmeting
± 250m²

Mooi restaurant te koop op Rotterdam Noord

Bergweg 80, Rotterdam

Volledig gerenoveerd restaurant te koop in het oude noorden van Rotterdam. Dit restaurant heeft een ruim terras, is passend voor diverse concepten en is uitermate geschikt om door een ondernemer(skoppel) zelf te draaien.

Verkocht

Eetcafé aan water te koop centrum Rotterdam

Leuk en hip eetcafé te koop In het centrum van Rotterdam. De zaak ligt in een gebied waar zowel veel kantoren als woningen staan, waardoor zowel overdag als in de avond er veel bedrijvigheid is.

Vraagprijs exploitatie
€ 172.500

Huurprijs vastgoed
€ 3.000 per maand vrij van btw

Afmeting
± 180m²

Bekend restaurant te koop centrum Delft

Oude Delft 92, Delft

Goedlopend restaurant, gelegen aan de mooiste gracht van Delft, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Dit gezellige restaurant is instapklaar, biedt uitstekende mogelijkheden voor lunch én diner en heeft een prachtig terras aan de gracht. Gedeeltelijke financiering mogelijk.

Vraagprijs exploitatie
€ 79.500

Huurprijs vastgoed
€ 2.266 per maand exclusief btw

Afmeting
± 92m²

Mooie ijssalon te koop Noordwijk

De Keuvel 6, Noordwijk-Binnen

Midden in het centrum van Noordwijk Binnen, in winkelcentrum het Hof van Noordwijck, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan deze mooie ijssalon. Noordwijk is één van de mooiste kustplaatsen langs de Nederlandse kust en ligt midden in het beroemde bloembollengebied.

Verkocht

Prachtig verbouwd restaurant te koop Den Haag

Hoefkade 52, Den Haag

Prachtig verbouwd restaurant, gelegen aan een centraal plein aan de bekende Hoefkade, nabij het drukke treinstation Hollands Spoor en de Haagse Hogeschool, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het interieur is ontworpen door De Horeca Architect.

Verkocht

Niet de zaak gevonden die u zoekt?
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven

Wilt u uw zaak verkopen?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bel mij