Casco horecaruimte te huur Zuidplein 60C

Zuidplein 60C, Rotterdam

+ 8

Huurprijs
€ 10.833 per maand exclusief btw

Afmeting
470 m²

Type horecazaak
Casco ruimte

Omschrijving

Gevestigd in de nieuwe uitbreiding van winkelcentrum Zuidplein wordt u deze casco horecaruimte te huur aangeboden. Winkelcentrum Zuidplein is gelegen in Rotterdam Zuid omringt door diverse hotspots als Ahoy, Congrescentrum RACC, het nieuwe zwembad, metrostation en busterminal Zuidplein, Theater Zuidplein en er is een Pathé bioscoop in ontwikkeling. Kortom een locatie met mogelijkheden.

De uitbreiding van het winkelcentrum is onderdeel van de overkoepelende transformatie die deelgebied Zuidplein doormaakt. In de uitbreiding van het winkelcentrum zijn onlangs een Albert Heijn, Fat Phills, Taxican, 30 ml, Primera, Yoyo Fresh en Kipperij gevestigd en een Amazing Oriental op de 2de verdieping. De uitbouw is verbonden met het originele winkelcentrum Zuidplein en aan de horecazijde tevens te bereiken d.m.v. een roltrap en lift vanaf de nieuwe boulevard die alle hotspots als hierboven beschreven met elkaar verbindt.

De aangeboden casco horeca ruimte is gelegen op de 2de verdieping, heeft een afmeting van 39m breed bij 11,5m diep en een VVO van 448,5 m². De ruimte is te bereiken via een lift en een eigen inpandige opgang vanaf de 1ste verdieping met een VVO van 21,1 m². De sparing in de vloer op de 2de verdieping waar de trap geplaatst kan worden is inmiddels al gerealiseerd. De ruimten zullen volledig casco in de huidige staat opgeleverd worden aan de huurder. In verband met de diverse en uiteenlopende wensen van alle geïnteresseerde partijen zal de trap van de 1ste naar de 2de verdieping door de huurder zelf geplaatst dienen te worden.

Afmeting 469,6 m², waarvan
1ste 21,1 m²
2de 448,5 m²
Huur € 275,- per m² exclusief BTW
Servicekosten € 30,- per m² exclusief BTW
Promotiebijdrage Van toepassing
Overige huurvoorwaarden in goed overleg

Voor deze horecaruimte is het mogelijk om een exploitatievergunning categorie 3 aan te vragen met de mogelijkheid om meer DB te mogen produceren (een 24 uursvergunning is uitgesloten). Daarbij kan uiteraard ook een drank- en horecavergunning aangevraagd worden. Vanwege de ligging op de 2de verdieping is het niet mogelijk om een terras te plaatsen.
Gezien het een nieuwe horeca inrichting betreft zullen wij geïnteresseerde partijen met de horecagebiedsmanager van de gemeente Rotterdam in contact brengen om verdere details en mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met de betrokken horecamakelaar Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.
De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken algemeen

Straat

Zuidplein 60C

Plaats

Rotterdam

Gemeente

Rotterdam

Status

Beschikbaar

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Casco ruimte

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid; Dagzaak; Natte horeca; Overig

Verdiepingen

2de verdieping

Totaal aantal m²

470

Inventaris in lease

n.v.t.

Inventaris in bruikleen

n.v.t.

Beschikbare vergunningen

Exploitatie vergunning; Drank en horecavergunning

Exploitatievergunning mogelijkheden

Categorie 3

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
07:00 - 01:00
Dinsdag
-
Dinsdag
07:00 - 01:00
Woensdag
-
Woensdag
07:00 - 01:00
Donderdag
-
Donderdag
07:00 - 01:00
Vrijdag
-
Vrijdag
07:00 - 03:00
Zaterdag
-
Zaterdag
07:00 - 03:00
Zondag
-
Zondag
07:00 - 01:00
Mogelijke openingstijden
Maandag
07:00 - 01:00
Dinsdag
07:00 - 01:00
Woensdag
07:00 - 01:00
Donderdag
07:00 - 01:00
Vrijdag
07:00 - 03:00
Zaterdag
07:00 - 03:00
Zondag
07:00 - 01:00

Kenmerken huurovereenkomst

Servicekosten

€1.168 per maand Exclusief BTW

Duur huurovereenkomst

5-10+5 jaar

Jaarlijkse indexering

Ja

Kenmerken vastelasten

Kenmerken verplichtingen

Personeel met vast contract

n.v.t.

Personeel met tijdelijk contract

n.v.t.

Brouwer

n.v.t.

Speelautomaat exploitant

n.v.t.

Overige verplichtingen

n.v.t.

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

Rotterdam is een moderne stad en is met 630.000 inwoners (12-2015) de tweede stad van Nederland. Ook wel bekend als werk- en havenstad. Rotterdam ontpopt zich de laatste jaren echter steeds meer tot een hippe en trendy stad. Dit heeft er toe geleid dat Rotterdam de laatste jaren meerdere malen in een top 10 heeft gestaan van steden die je bezocht moet hebben.

Omschrijving ligging

Het project “Hart van Zuid”, waar de uitbreiding van het winkelcentrum deel van uitmaakt, is hét nieuwe grote transformatie project op Rotterdam zuid. Het nieuwe zwembad heeft een 50 meter bad met 10 banen waarvan er slechts enkelen in Nederland zijn. De beurshallen van Ahoy zijn vernieuwd en is er een nieuw internationaal congrescentrum naast Ahoy ontwikkeld. In de zomer van 2020 is eveneens het nieuwe nieuw Zuidplein Theater met bibliotheek en kunsthal opgeleverd. De busterminal is vernieuwd en er is een boulevard vanaf de uitbouw van winkelcentrum Zuidplein tot aan Ahoy en het Zuiderpark. Verder zijn er plannen in ontwikkeling voor een hotel en worden er gesprekken gevoerd over de bouw van een grote bioscoop op het terrein van Ahoy. Voor meer informatie over het project Hart van Zuid verwijzen wij u graag door naar de officiële website: http://www.hartvanzuidrotterdam.nl/ Rotterdam is een moderne stad en is met 630.000 inwoners (12-2015) de tweede stad van Nederland. Ook wel bekend als werk- en havenstad. Rotterdam ontpopt zich de laatste jaren echter steeds meer tot een hippe en trendy stad. Dit heeft er toe geleid dat Rotterdam de laatste jaren meerdere malen in een top 10 heeft gestaan van steden die je bezocht moet hebben.

Omschrijving bereikbaarheid

De unit is gevestigd tegenover busterminal Zuidplein en op 200 meter afstand van metrostation Zuidplein.

Parkeergelegenheid

Diverse parkeergarages onder winkelcentrum Zuidplein.

Naastgelegen panden/belendingen

Ahoy, winkelcentrum Zuidplein, Theater Zuidplein, Metro/busstation Zuidplein, Internationaal congrescentrum en het nieuwe zwembad In ontwikkeling zijn: Pathe bioscoop met hotel .

Horecagebied

Ja

Kenmerken vastgoed

Bestemming pand

Horeca

Bouwjaar

2022

Staat pand

Uitstekend

Monument

Geen monument

Kenmerken (bedrijfs)woning

Bedrijfswoning aanwezig

Nee

Tim Ouwerkerk

Naam: Tim Ouwerkerk

Functie: Register (horeca)makelaar

Mobiel: 06 13 704 604

E-mailadres:t.ouwerkerk@tihm.nl

Deel deze pagina