Dit is TiHM

01 augustus 2019

Welkom bij TiHM Horecamakelaardij, dé Horecamakelaar van deze tijd waar uw zaak onze zaak is. Wij zullen alles in het werk stellen om aan uw wensen te voldoen en indien wij dit niet mogelijk achten, u dit ook eerlijk vertellen. Ons doel is namelijk altijd een win-win situatie te creëren en dat is alleen mogelijk als u als opdrachtgever tevreden bent. Wij zullen daarom geregeld contact met u opnemen om te bespreken hoe de zaken er voor staan, of u vragen heeft of dat u iets met ons wilt delen. Zo zijn wij en u continue op de hoogte van de stand van zaken en kunnen we eventuele obstakels in een vroeg stadium oppakken zodat we het proces zo soepel mogelijk kunnen doorlopen.

tihm.nl staat voor een overzichtelijke, informatieve en snelle site die fungeert als informatiebron voor zowel startende als ervaren horecaondernemers. Daarnaast vergroot de website het bereik van TiHM enorm. Op tihm.nl komen kopers, verkopers, startende ondernemers en informatie zoekende bijéén en kan TiHM deze verschillende partijen met elkaar in contact brengen.

Op de website tihm.nl kunt u de volgende informatie inwinnen:

  • U kunt (als starter) lezen welke vergunningen en certificaten u nodig heeft om een Horecaonderneming te starten en welke wetten van belang zijn;
  • Aan de hand van een checklist controleren of u alles op orde heeft in uw Horecaonderneming;
  • In ons aanbod kijken wat er zoal te koop en te huur staat;
  • Lezen welke stappen er doorlopen worden in het verkoopproces.

Mocht u een horecaonderneming willen kopen, huren, verkopen of heeft u een vraag dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Zo kunnen wij u onder andere begeleiden bij de volgende diensten:

  • Het verkopen van uw horecaonderneming;
  • Het aankopen van een horecaonderneming;
  • Exclusief voor u op zoek naar een horecaonderneming naar uw wens;
  • Bemiddelen bij een geschil;

Vanwege onze volledige focus op de makelaardij, taxeren en waarderen wij momenteel geen horecazaken en horecavastgoed.

Mocht u interesse hebben in één van onze diensten, neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor op T: 010 522 14 26, per e-mail op E: info@tihm.nl of vul het contactformulier in op de pagina "Diensten".

Ga naar overzicht