Franchisenemers gezocht voor Mr Bento

+ 7

Omschrijving

Franchisenemer gezocht voor dit succesvolle Asian fastfood met shop concept, genaamd Mr Bento. Met een omzetpotentie van € 400.000,- tot € 600.000,- per jaar biedt dit concept een goed perspectief en veel mogelijkheden voor de franchisenemer.

Het Mr Bento concept is Asian fastfood met een twist en focus op afhalen en bezorgen. Op de kaart staan bekende en populaire gerechten en dranken als bubble tea, sushi, pokebowls en diverse maaltijden bestaande uit rijst met vlees/groenten. Om het concept af te maken is er ook een Asian shop met diverse soorten snoep, noodles en andere Aziatische producten.

Vanuit de franchisegever zal de franchisenemer getraind en begeleid worden bij het opstarten van de nieuwe vestiging. Als de zaak eenmaal staat, zal de franchisenemer uiteraard ook ondersteund worden bij het voeren van de exploitatie en de zaak te blijven verbeteren. De franchiseformule van Mr Bento is een hard franchise dat wil zeggen dat in grote lijnen de formule gevolgd moet worden, echter biedt de franchisegever ook ruimte voor eigen inbreng.

Wij zijn op zoek naar leuke en enthousiaste (horeca)ondernemers met een hands on mentaliteit. Die bij voorkeur in de omgeving van Rotterdam een nieuwe vestiging van Mr Bento willen openen.

Er is momenteel één vestiging van Mr Bento operationeel in Rhoon die met groot succes wordt geëxploiteerd door de franchisegever zelf. Het concept is over de jaren verbeter en gefinetuned met de vele goede reviews en huidige omzetten als resultaat. Vanwege het grote succes en de vraag vanuit de markt heeft de franchisegever de stap gemaakt om het concept beschikbaar te stellen als franchiseformule.

Als nieuwe franchisenemer van Mr Bento moet er rekening gehouden worden met:
- Instapgeld € 5.000,-
- Totaal benodigde investering van ca € 125.000,- tot € 150.000,-
- Mogelijk kan een deel van de investering gefinancierd worden door de bank (hiervoor lopen al gesprekken)

Bij interesse kunt u contact opnemen met de betrokken horecamakelaar. Samen met de makelaar van Tihm Horecamakelaardij zullen de nodige zaken worden uitgelegd en besproken. Wanneer alles lijkt te matchen volgt een gesprek met de franchisegever en worden alle mogelijkheden in kaart gebracht. Bij interesse en akkoord zal er een franchiseovereenkomst/intentieverklaring overeengekomen worden. Vervolgens zal het traject worden opgestart om samen een geschikte locatie te vinden.

Heeft u interesse om franchisenemer te worden bij Mr Bento, neem dan vrijblijvend contact op met de betrokken horeca makelaar Tim Ouwerkerk op 06 13 704 604 of t.ouwerkerk@tihm.nl om een afspraak te maken.
De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken algemeen

Straat

Discreet

Plaats

Discreet

Status

Beschikbaar

Overname mogelijk per

In goed overleg

Kenmerken horecazaak

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
-
Dinsdag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-
Zondag
-
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Kenmerken huurovereenkomst

Kenmerken vastelasten

Kenmerken verplichtingen

Kenmerken locatie

Kenmerken vastgoed

Kenmerken (bedrijfs)woning

Tim Ouwerkerk

Naam: Tim Ouwerkerk

Functie: Register (horeca)makelaar

Mobiel: 06 13 704 604

E-mailadres:t.ouwerkerk@tihm.nl

Deel deze pagina