Casco horecaruimte te huur Zuidplein 60B

Zuidplein 60B, Rotterdam

+ 6

Afmeting
237 m²

Type horecazaak
Casco ruimte

Omschrijving

Gevestigd in de nieuwe uitbreiding van winkelcentrum Zuidplein mag Tihm Horecamakelaardij deze casco horeca unit gevestigd aan de Zuidplein 60B te huur aanbieden. Omdat de horeca unit aan de buitenzijde van het winkelcentrum ligt is de horeca unit ook goed te bereiken als winkelcentrum Zuidplein gesloten is. Bent u op zoek naar mooie grote casco horeca unit in de omgeving van Zuidplein Theater, metrostation, Ahoy en de nieuwe Pathé, dan zijn deze units wellicht interessant voor u.

Deze advertentie betreft de horeca unit Zuidplein 60B
Gelegen op de 1ste verdieping
Afmeting 237m² (max 125 mensen binnen)
Terrasmogelijkheid met prachtig uitzicht over Zuidplein
Huur - euro per m²
Servicekosten - euro per m² exclusief BTW
Promotie bijdrage is van toepassing
Eigen toegang
Overige huurvoorwaarden in goed overleg

LET OP: er is geen gas in het pand!

Voor deze unit is het mogelijk om een exploitatievergunning categorie 3 aan te vragen met de mogelijkheid om meer DB te mogen produceren (24 uursvergunning is uitgesloten). Daarnaast kan ook een drank- en horecavergunning en een terrasvergunning aangevraagd worden.

De uitbreiding van het winkelcentrum is onderdeel van de transformatie die deelgebied Zuidplein doormaakt. In de uitbreiding zijn onlangs een Albert Heijn, Primera, Yoyo Fresh, Kipperij en een bloemenwinkel gevestigd op de 1ste verdieping en een Amazing Oriental op de 2de verdieping. Aan het uiteinde van de uitbouw zijn 3 horeca units gevestigd op de begane grond, 1ste verdieping en 2de verdieping. De uitbouw is verbonden met het originele winkelcentrum Zuidplein en aan de horecazijde tevens te bereiken dmv een roltrap vanaf de nieuwe busterminal op Zuidplein. Vanaf de roltrappen begint ook de nieuwe boulevard die langs Theater Zuidplein, Metrostation Zuidplein, het 50m zwembad, Ahoy, de nieuwe Pathe bioscoop doorloopt tot in het Zuiderpark.

De drie beschikbare horeca units in de uitbouw zijn per direct beschikbaar en kunnen zowel gekoppeld als los van elkaar gehuurd kunnen worden. Vraag de betrokken makelaar naar de mogelijkheden (de mogelijkheden zijn afhankelijk van wat verschillende factoren).

Wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met de betrokken horecamakelaar Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.
De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Casco ruimte

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid; Natte horeca; Overig

Verdiepingen

1ste verdieping

Totaal aantal m²

237

Terras is gesitueerd op

Overige

Inventaris in lease

n.v.t.

Inventaris in bruikleen

n.v.t.

Beschikbare vergunningen

Exploitatie vergunning; Drank en horecavergunning

Exploitatievergunning mogelijkheden

Categorie 3 + terrasvergunning

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
07:00 - 01:00
Dinsdag
-
Dinsdag
07:00 - 01:00
Woensdag
-
Woensdag
07:00 - 01:00
Donderdag
-
Donderdag
07:00 - 01:00
Vrijdag
-
Vrijdag
07:00 - 03:00
Zaterdag
-
Zaterdag
07:00 - 03:00
Zondag
-
Zondag
07:00 - 01:00
Mogelijke openingstijden
Maandag
07:00 - 01:00
Dinsdag
07:00 - 01:00
Woensdag
07:00 - 01:00
Donderdag
07:00 - 01:00
Vrijdag
07:00 - 03:00
Zaterdag
07:00 - 03:00
Zondag
07:00 - 01:00

Kenmerken huurovereenkomst

Servicekosten

€593 per maand Exclusief BTW

Duur huurovereenkomst

5-10+5 jaar

Jaarlijkse indexering

Ja

Kenmerken vastelasten

Kenmerken verplichtingen

Personeel met vast contract

n.v.t.

Personeel met tijdelijk contract

n.v.t.

Brouwer

n.v.t.

Speelautomaat exploitant

n.v.t.

Overige verplichtingen

n.v.t.

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

Rotterdam is een moderne stad en is met 630.000 inwoners (12-2015) de tweede stad van Nederland. Ook wel bekend als werk- en havenstad. Rotterdam ontpopt zich de laatste jaren echter steeds meer tot een hippe en trendy stad. Dit heeft er toe geleid dat Rotterdam de laatste jaren meerdere malen in een top 10 heeft gestaan van steden die je bezocht moet hebben.

Omschrijving ligging

Het project “Hart van Zuid”, waar de uitbreiding van het winkelcentrum deel van uitmaakt, is hét nieuwe grote transformatie project op Rotterdam zuid. Het nieuwe zwembad heeft een 50 meter bad met 10 banen waarvan er slechts enkelen zijn in Nederland. De beurshallen van Ahoy zijn vernieuwd en is er een nieuw internationaal congrescentrum naast Ahoy ontwikkeld. In de zomer van 2020 is eveneens het nieuwe nieuw Zuidplein Theater met bibliotheek en kunsthal opgeleverd. De busterminal is vernieuwd en er wordt nu gewerkt aan de nieuwe boulevard vanaf het metrostation tot aan Ahoy en het Zuiderpark. Verder zijn er plannen in ontwikkeling voor een hotel en worden er gesprekken gevoerd over de bouw van een grote bioscoop op het terrein van Ahoy. Voor meer informatie over het project Hart van Zuid verwijzen wij u graag door naar de officiële website: http://www.hartvanzuidrotterdam.nl/ Rotterdam is een moderne stad en is met 630.000 inwoners (12-2015) de tweede stad van Nederland. Ook wel bekend als werk- en havenstad. Rotterdam ontpopt zich de laatste jaren echter steeds meer tot een hippe en trendy stad. Dit heeft er toe geleid dat Rotterdam de laatste jaren meerdere malen in een top 10 heeft gestaan van steden die je bezocht moet hebben.

Omschrijving bereikbaarheid

Uitstekend per auto en openbaarvervoer.

Parkeergelegenheid

Diverse parkeergarages onder winkelcentrum Zuidplein.

Naastgelegen panden/belendingen

Ahoy, winkelcentrum Zuidplein, Theater Zuidplein, Metro/busstation Zuidplein, Internationaal congrescentrum en het nieuwe zwembad In ontwikkeling zijn: Pathe bioscoop met hotel .

Horecagebied

Ja

Kenmerken vastgoed

Bestemming pand

Horeca

Bouwjaar

2022

Staat pand

Uitstekend

Monument

Geen monument

Kenmerken (bedrijfs)woning

Bedrijfswoning aanwezig

Nee

Kenmerken algemeen

Straat

Tim Ouwerkerk

Naam: Tim Ouwerkerk

Functie: Register (horeca)makelaar

Mobiel: 06 13 704 604

E-mailadres:t.ouwerkerk@tihm.nl

Deel deze pagina