Wijnbar en Wijnwinkel te koop in Rotterdam

2e Middellandstraat 8, Rotterdam

+ 23

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs
€ 2.500 per maand exclusief btw

Afmeting
140 m²

Type horecazaak
Bistro

Omschrijving

Wijnwinkel en wijnbar te koop gevestigd in een karakteristiek hoekpand op het Middellandplein te Rotterdam-West en aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Deze wijnbar beschikt rondom het pand over een heerlijk terras waar gasten van hun wijn kunnen genieten. Voor deze sfeervolle en volledig ingerichte wijnbar met bijbehorende aangrenzende wijnwinkel zijn wij op zoek naar een enthousiaste horecaondernemer met uiteraard passie voor wijn. Het gebied “Middellandplein” is over de laatste jaren steeds populairder geworden en zijn hier intussen tal van leuke (goed draaiende) nieuwe horecazaken bij gekomen.

Neem zeker ook even de tijd om de foto’s te bekijken, die vertellen het volledige verhaal van deze wijnbar en wijnwinkel!!

LET OP: Een enthousiaste en energieke ondernemer met een goede (horeca)visie heeft de mogelijkheid van de pandeigenaar een achtergestelde lening te krijgen tot aan het bedrag van de volledige overname van de goodwill/inventaris. In goed overleg tussen alle partijen zal besproken worden wat de mogelijkheden zijn voor de overname. Alle geïnteresseerde ondernemers zullen hiervoor uiteraard wel hun plan/visie moeten indienen bij de begeleidende horecamakelaar. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de horecamakelaar.

De kracht van de huidige ondernemer ligt in het uitwerken van een goed concept. Nu deze stap is volbracht heeft hij de keuze gemaakt graag afstand te willen doen van de zaak en zich te gaan verdiepen in een andere markt. In goed overleg met de pandeigenaar mag TiHM Horecamakelaardij u deze wijnbar en wijnwinkel ter overname aanbieden.

De wijnbar is verdeeld in 3 splitlevels en heeft een ruim zonnig terras rondom het pand. Bij binnenkomst op de begane grond valt direct de warme uitstraling met veel hout op. De grote raampartijen rondom zorgen er tevens voor dat er veel licht het pand binnenvalt. Door middel van een houten trap is de entresol te bereiken waar zitgelegenheid is gecreëerd en de toiletten zijn gevestigd. In de souterrain is nog een zitgedeelte, de bar en een kleine compacte keuken geplaatst. Vanuit de souterrain is ook de wijnwinkel door een deur te bereiken. Daarnaast heeft de wijnwinkel ook zijn eigen voordeur. Op de overname van de wijnbar en wijnwinkel zijn geen verplichtingen gevestigd.

Totaal aantal vierkante meter wijnbar ± 80 m² , waarvan;
Begane grond
Verkoopruimte ± 24 m²

Souterrain
Verkoopruimte ± 16 m²
Keuken ± 11 m²

Entresol
Verkoopruimte ± 17 m²
Toilet en hal ± 12 m²

De wijnwinkel heeft een totale oppervlakte van ca. 60 m².

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt, wilt u meer weten over de voorwaarden of een afspraak inplannen op locatie? Neem dan snel contact op met Tim Ouwerkerk op 06 13 704 604 of t.ouwerkerk@tihm.nl

Kenmerken algemeen

Straat

2e Middellandstraat 8

Plaats

Rotterdam

Gemeente

Rotterdam

Status

Beschikbaar

Overname mogelijk per

In overleg

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Bistro

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid; Natte horeca

Ondernemer exploiteert sinds

2019

Verdiepingen

Begane grond; Souterrain; 1ste verdieping

Totaal aantal m²

140

Verkoopruimte

57

Keuken

11

Toiletruimte

12

Ligging terras

Westen

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
-
Dinsdag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-
Zondag
-
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Kenmerken huurovereenkomst

Duur huurovereenkomst

5 + 5 jaar

Kenmerken vaste lasten

Kenmerken verplichtingen

Kenmerken locatie

Horecagebied

Ja

Kenmerken vastgoed

Kenmerken (bedrijfs)woning

Tim Ouwerkerk

Naam: Tim Ouwerkerk

Functie: Horecamakelaar

Mobiel: 06 13 704 604

E-mailadres: t.ouwerkerk@tihm.nl

Deel deze pagina