Top restaurant te koop omgeving Rotterdam - Markt 21, Vlaardingen

Omschrijving

In het centrum van Vlaardingen ten oosten van Rotterdam ligt dit mooie en goedlopende restaurant. In deze horecazaak worden dagelijks verse gerechten op niveau gekookt. Voor dit restaurant zijn wij op zoek naar een horecaondernemer of kok met ambities die een goedlopende zaak voor een scherpe prijs wenst over te nemen.

Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum aan de Markt. De ruimten zijn gelegen op de begane grond waarvan enkele delen zijn te bereiken per 4 treden. Aan de achterzijde van het pand is tevens een zaal die wordt verhuurd aan grote groepen, voor vergaderingen, bijeenkomsten, verjaardagen of feestjes. In het restaurant kunnen ± 50 gasten plaatsnemen en is inclusief de zaal ± 250m². Tevens is er een terrasmogelijkheid op het oosten van ± 50m².

Afmeting restaurant
Verkoopruimte restaurant ± 135 m²
Verkoopruimte zaal ± 115 m²
Keuken ± 40 m²
Opslagruimten ± 61 m2
Toiletten ± 18 m2

Totaal ± 369 m2

Het restaurant heeft een exploitatievergunning, terrasvergunning en een drank- en horecavergunning. Momenteel is het restaurant 5 dagen per week in de avond geopend, volgens de vergunning mag echter 7 dagen in de week van 7:00 uur tot 1:00 uur en in het weekend tot 2:00 uur geëxploiteerd worden.

Dit restaurant, zoals verwacht mag worden van een dergelijke zaak, is van alle gemakken voorzien en voldoet aan alle eisen. Er is enkel een personeelsverplichting voor 1 werknemer, verder zit de koper aan geen enkel contract vast.

De huidige ondernemer is momenteel bezig met een nieuwe zaak met een totaal ander concept en heeft aangegeven het niet wenselijk te vinden twee zaken te managen.

Zoekt u een instapklare zaak met een goed lopend concept, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van deze zaak te bespreken en/of een afspraak in te plannen voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
€ 99.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 2.200,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 369m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond