Theehuis Westbroekpark Den Haag ter overname

Kapelweg 55, Den Haag

Vraagprijs exploitatie
Op aanvraag

Huurprijs
Op aanvraag

Afmeting
50 m²

Type horecazaak
Eetcafé

Omschrijving

ROEIBOTENVERHUUR-THEESCHENKERIJ WATERKANT

Middenin het Rosarium van het Westbroekpark ligt als een prachtige parel verscholen in het groen Roeibotenverhuur-Theeschenkerij Waterkant. TiHM Horecamakelaardij heeft deze locatie nu in de verkoop gekregen! Een unieke kans! Idyllisch gelegen midden in de natuur, maar toch in de stad. Een heerlijke plek voor lunch, borrel, diner, high tea. Een oase om even tot rust te komen, bekend om de ongedwongen, relaxte sfeer. Door de beschutte ligging is het vaak de warmste plek van Den Haag. Dit gegeven, samen met het mooiste grasterras van Den Haag, maakt dat het hier goed toeven is voor jong en oud tijdens de mooie zomermaanden.

Sinds 23 jaar is de exploitatie in handen van de huidige eigenaresse. Deze heeft nu besloten dat het tijd is om het stokje door te geven aan een nieuwe enthousiaste ondernemer!

De Waterkant beschikt over een terrein van 532 m², bestaande uit een enorm grasterras en een theehuis van 50 m². Ook bevindt zich op het terrein een oude bunker, die nu in gebruik is als opslagruimte en expositieruimte. Het betreft een grondhuurovereenkomst waarop een recht van opstal gevestigd wordt. Een recht van opstal is een registergoed, waarvan overdracht bij de notaris plaatsvindt.

Op het terrein worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals exposities en voorstellingen in de bunker, BBQ's, whiskey proeverijen, feestavonden. Vaak zijn er leuke activiteiten voor kinderen. Elke zaterdagavond is er live muziek. Ook is de Waterkant officiële trouwlocatie en vinden er regelmatig trouwfeesten plaats, waarbij alles betoverend versierd wordt. In juli is er de Parade in het park.

Om bij de Waterkant te komen kun je behalve via het park ook de handbediende pont nemen vanaf de Haringkade. Er zijn negen roeiboten en er is een varend terras voor maximaal 12 personen. Dagelijks kan er gevaren worden tussen 10.00 en 21.00 uur. Ook de rondvaartboten van Den Haag varen langs het terras.

Op het pand rust een horeca 2 vergunning met alcohol. Dit betekent dat het theehuis dagelijks geopend mag zijn tussen 07.00 en 02.00 uur (donderdag, vrijdag en zaterdag tot 02.30 uur). De Waterkant is elke dag geopend vanaf april t/m september.

Er zijn geen personeelsverplichtingen. De inventaris en het theehuis zijn in eigendom.

Gelieve alleen te reageren met aantoonbaar eigen vermogen.

Wilt u deze horecaruimte overnemen, meer informatie of een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met Miranda Burgers, T: 06 53 647 900 of E: m.burgers@tihm.nl.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en wij zijn hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken algemeen

Straat

Kapelweg 55

Plaats

Den Haag

Gemeente

Den Haag

Status

Beschikbaar

Overname mogelijk per

Direct

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Eetcafé

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid; Natte horeca

Ondernemer exploiteert sinds

23 jaar

Totaal aantal m²

50

Beschikbare vergunningen

Exploitatie vergunning; Drank en horecavergunning

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
-
Dinsdag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-
Zondag
-
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Kenmerken huurovereenkomst

Kenmerken vaste lasten

Kenmerken verplichtingen

Personeel met vast contract

N.v.t.

Personeel met tijdelijk contract

N.v.t.

Brouwer

N.v.t.

Speelautomaat exploitant

N.v.t.

Overige verplichtingen

N.v.t.

Kenmerken locatie

Omschrijving ligging

Het schilderachtige Westbroekpark is één van de mooiste parken van Den Haag. Gelegen tussen Madurodam en Scheveningen is het een van de Haagse beschermde stadsgezichten. Het park heeft grote speelweiden, vijvers, watergangen en een beeldenpark. Maar het Westbroekpark staat vooral bekend om de prachtige rozentuin: het Internationaal Rosarium. Uit de hele wereld worden door de kwekers vrijwillig allerlei soorten ingestuurd die hier tussen juni en eind oktober uitbundig bloeien. Hier vindt elk jaar een internationaal rozenconcours plaats waarbij de mooiste roos gekozen wordt. Ook is het park de plek waar jaarlijks De Parade en diverse foodfestivals neerstrijken.

Omschrijving bereikbaarheid

Het Westbroekpark ligt in stadsdeel Scheveningen. Het park is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. De hoofdingang van het Westbroekpark is aan de Kapelweg. Hier is een fietsenstalling aanwezig en er is parkeergelegenheid. Het park is vanuit het centrum goed bereikbaar met tram 9 richting Scheveningen. Ook bus 21 rijdt langs het Westbroekpark richting de Haagse badplaats.

Kenmerken vastgoed

Perceeloppervlakte

532

Kenmerken (bedrijfs)woning

Naam: Miranda Burgers

Functie: Horecamakelaar

Mobiel: 06 53 647 900

E-mailadres: m.burgers@tihm.nl

Deel deze pagina