Thais restaurant te koop in Capelle ad IJssel - Hollandsch Diep 55, Capelle aan den IJssel

Omschrijving

Leuk en goed onderhouden Thais restaurant / afhaalzaak te koop in Capelle aan de IJssel. Deze zaak is gevestigd bij winkelcentrum de Terp en tevens tegenover metrostation de Terp die Capelle aan den IJssel met Rotterdam verbindt. Dit Thaise restaurant wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Gelegen aan een voetgangerspad tegenover metrostation de Terp ligt dit Thaise restaurant. De horecazaak is volledig gevestigd op de begane grond en wordt door de eigenaar zeer netjes onderhouden. De ruimte is ingedeeld in een verkoopruimte, toiletruimte met dubbel toilet, een ruime keuken met spoelkeuken en een opslagruimte. De verkoopruimte van ± 34 m² biedt zitplaatsen voor 22 gasten, daarnaast zijn er ook 6 krukken voor gasten die eten willen afhalen. Op het terras dat recht voor de deur is gevestigd zijn ca 15-20 zitplaatsen te realiseren.

In de huidige situatie beschikt de zaak over enkel een exploitatie vergunning. De zaak voldoet echter ook aan de eisen om een drank- en horecavergunning aan te kunnen vragen. Het schenken van alcoholische dranken kan wellicht voor de koper nog voor de nodige omzet groei zorgen.

Totaal aantal vierkante meter ± 80m², waarvan;
Verkoopruimte ± 34 m²
Keuken ± 31 m²
Opslag ± 11 m²
Hal/toilet ± 4 m²

Terras ± 30 m² (niet meegenomen in aantal m²)

Kosten indicatie
gas/elektra /water ca € 650,- per maand
Servicekosten ca € 170,- per maand

Het Thaise restaurant is geopend van dinsdag tot zondag van 16:00 tot 21:30 uur. Op basis van de huidige vergunning mag de zaak dagelijks van 07:00 tot 22:00 uur geopend zijn. Er loopt momenteel één leasecontract voor de bezorgauto, dit contract loopt af in februari 2021, kosten voor deze auto bedragen € 245,- incl btw per maand. Verder rusten er geen verplichtingen op de zaak die door de koper overgenomen dient te worden. Er is tot slot nog wel één kok die overgenomen kan worden, dit is echter geen verplichting. In het geval dat het huidige concept wordt voortgezet zou deze kok voor een geruisloze overgang voor de nieuwe ondernemer kunnen zorgen.

De huidige ondernemer runt deze zaak vanaf 2016, maar zou graag meer tijd willen vrij maken voor haar gezin, daarnaast heeft haar partner ook een eigen bedrijf wat de nodige tijd in beslag neemt. Om deze reden wordt u dit Thaise restaurant nu te koop aangeboden.

Heeft u interesse in dit restaurant, neem dan vrijblijvend contact op met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of per E: T.Ouwerkerk@tihm.nl

Vraagprijs exploitatie
€ 75.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 1.525,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 80m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond