Te koop aangeboden vanuit een faillissement - De passage 1, Zwijndrecht

Omschrijving

Aangeboden vanuit een faillissement: de inventaris en handelsnaam van Bistro Michel gelegen op de Passage 1 te Zwijndrecht.

Bistro Michel is een gezellige Bistro die bekend staat als horeca zaak met een goede prijs/kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel. Op de kaart staan met name Franse en Nederlandse gerechten en is er een ruime keuze aan dranken te bestellen. Bij binnenkomst valt direct de grote houtkleurige U-vormige bar op waaraan zowel gegeten als gedronken kan worden. Aan de rechterzijde van de bar bevindt zich het zitgedeelte en achterin de zaak zijn de toiletten en de volledig afgesloten keuken gesitueerd. De sfeer in de zaak is een mix van een gezellig bruin grand café en brasserie.

De keuken (incl. opslagruimte) is relatief klein, maar praktisch ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur die vandaag de dag verwacht mag worden van een horecakeuken. De ruimte achter de keuken is ingericht als spoelkeuken met hoekwasstraat. Daar direct naast is nog een kleine opslag en een achter deur welk gebruikt wordt voor de bevoorrading. Aan de voorzijde van de keuken is nog een smalle ruimte welke gebruikt wordt als opslagruimte en kantoortje.

De zaak is volledig gesitueerd op de begane grond en is in totaal ± 213m² en heeft een terras gelegen op het zuiden van ± 45m². In de verkoopruimte van ± 153m² kunnen in totaal ± 95 gasten plaatsnemen en op het terras is plaats voor ± 45 gasten.

Vloeroppervlakte ± 213 m², waarvan:
Verkoopruimte ± 153m²
Keuken ± 30m²
Opslagruimte ± 6m²
Toiletruimte ± 13m²
Overige ruimte ± 11m²

Terras ± 45m²

Het pand waarin Bistro Michel is gevestigd, ligt in het winkelcentrum “De Passage”. De Passage is een kleinschalig niet overdekt winkelcentrum waar hoofdzakelijk speciaalzaken zijn gevestigd. Gezien het pand waarin Bistro Michel is gevestigd voor de andere panden uitsteekt, is het restaurant met het terras vrijwel vanuit alle hoeken van het winkelcentrum te zien.

Er is geen verplichting om het personeel over te nemen, indien gewenst is het wel mogelijk om het huidige personeelsbestand (deels) over te nemen. Er zit een exploitatievergunning met terrasvergunning en een Drank- en Horecavergunning op het pand.

Kenmerk: Tio.19.026
Wilt u deze horecazaak overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
n.o.t.k.

Huurprijs vastgoed
prijs n.o.t.k. excl. BTW

BVO m²
± 213m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond