Stadscafe restaurant te koop op het Deliplein

Delistraat 26B, Rotterdam

+ 12

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs
€ 800 per maand exclusief btw

Afmeting
50 m²

Type horecazaak
Café / bar

Omschrijving

Sterk in prijs verlaagd en veel mogelijk in goed overleg !!!

Gevestigd aan het bekende Deliplein op Katendrecht te Rotterdam heeft TiHM Horecamakelaardij een stadscafé in de verkoop gekregen. De combinatie van een lage huur, centrale ligging op het plein, een mooi terras en de steeds verder groeiende populariteit van deze buurt, maakt dit een interessante horecalocatie.

De verkoper staat ook open voor het gesprek met enthousiaste horecaondernemers die samen met hem deze horecazaak willen opzetten. Vraag de betrokken horecamakelaar voor meer informatie over de mogelijkheden.

Katendrecht is in de laatste jaren uitgegroeid tot een nieuwe hot spot in Rotterdam. Er is een verbindingsbrug tussen de Kop van Zuid en Katendrecht, de Fenix Food Factory trekt vele mensen naar dit gebied en de SS Rotterdam is een leuk uitje voor mensen in en buiten Rotterdam. Er worden diverse nieuwe projecten ontwikkeld en in het hart van Katendrecht ligt het Deliplein met vele leuke horecazaken. Horecamakelaar TiHM mag in het midden van dit alles een mooi stadscafé te koop aanbieden.

Het pand is grofweg 4 meter breed, 12 meter diep, in totaal ± 50 m² groot en heeft aan de achterzijde een ruime tuin van ± 36 m². In het voorste gedeelte van de zaak is een zitgedeelte gecreëerd gevolgd door de bar. Aan de achterzijde van de zaak zijn de toiletten en kleine open bereidingskeuken gesitueerd.
In de tuin staat een ruime blokhut die wordt gebruikt als opslagruimte. De nieuwe ondernemer is uiteraard vrij hier een andere functie aan te geven of zelfs een keuken te realiseren door een aanbouw neer te zetten (binnen de wet en regelgeving en met akkoord van de VVE/gemeente Rotterdam).
Op het plein mag een terras geëxploiteerd worden van 40,5 m² groot, bestaande uit een gevelterras van 5,5m² (2x2,75m) en een overterras van 35m² (7x 5m). Er lopen tevens gesprekken met de gemeente Rotterdam om een groter terras vergund te krijgen, hiervoor kan echter geen garantie afgegeven worden door verkoper.

Totaal aantal vierkante meter ± 50 m² , waarvan;
Zaak ± 44 m²
Toiletruimte ± 4 m²
Technische ruimte ± 2 m²

Tuin ± 36 m²

De huidige ondernemer heeft deze zaak in 2021 overgenomen en verbouwd. Naast deze horecazaak heeft de ondernemer nog een andere horecazaak en heeft hij vanwege de krapte op de arbeidsmarkt er voor moeten kiezen om zich volledig te focussen op zijn andere zaak. Daardoor heeft hij echter geen tijd om deze zaak daarnaast te exploiteren en heeft daarom besloten deze zaak te verkopen. Op dit moment beschikt de zaak over een exploitatievergunning cat1 en een drank- en horecavergunning met een bijbehorende terrasvergunning. De insteek van de ondernemer was om een gezellige buurt café te open waar lekker gedronken en geborreld kan worden. In een latere fase wilde hij nog een keuken aanbouwen om ook maaltijden te kunnen serveren op locatie.

Er loopt momenteel een brouwerijcontract bij AB-InBev, maar hier rusten geen verplichtingen op. Tevens zijn er ook geen verplichtingen naar personeel of andere partijen die overgenomen dienen te worden.

Bent u op zoek naar een stadscafé of horecazaak op het Deliplein in Rotterdam, wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken algemeen

Straat

Delistraat 26B

Plaats

Rotterdam

Gemeente

Rotterdam

Status

Beschikbaar

Overname mogelijk per

Direct

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Café / bar

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid; Dagzaak; Natte horeca

Ondernemer exploiteert sinds

2021

Reden verkoop

Focus op andere horeca locatie, zoekt voor deze locatie een bedrijfsleider. Staat ook open voor volledige verkoop.

Verdiepingen

Begane grond

Totaal aantal m²

50

Verkoopruimte

44

Toiletruimte

4

Overige ruimte

2

Aantal zitplaatsen binnen

28

Afmeting terras

7x5 meter

Ligging terras

Noord-Westen

Terras is gesitueerd op

Openbare ruimte

Staat inventaris

Goed

Inventaris in bruikleen

Tapinstallatie (AB InBev)

Beschikbare vergunningen

Exploitatie vergunning; Drank en horecavergunning

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
- -
Maandag
07:00 - 01:00
Dinsdag
- -
Dinsdag
07:00 - 01:00
Woensdag
- -
Woensdag
07:00 - 01:00
Donderdag
- -
Donderdag
07:00 - 01:00
Vrijdag
- -
Vrijdag
07:00 - 02:00
Zaterdag
- -
Zaterdag
07:00 - 02:00
Zondag
- -
Zondag
07:00 - 01:00
Mogelijke openingstijden
Maandag
07:00 - 01:00
Dinsdag
07:00 - 01:00
Woensdag
07:00 - 01:00
Donderdag
07:00 - 01:00
Vrijdag
07:00 - 02:00
Zaterdag
07:00 - 02:00
Zondag
07:00 - 01:00

Kenmerken huurovereenkomst

Duur huurovereenkomst

5+5 jaar

Jaarlijkse indexering

Ja

Kenmerken vaste lasten

Kenmerken verplichtingen

Personeel met vast contract

n.v.t.

Personeel met tijdelijk contract

n.v.t.

Brouwer

AB-InBev

Contract met brouwer loopt tot

geen verplichting

Speelautomaat exploitant

n.v.t

Overige verplichtingen

n.v.t

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

Rotterdam is een moderne stad en is met 630.000 inwoners (12-2015) de tweede stad van Nederland. Ook wel bekend als werk- en havenstad. Rotterdam ontpopt zich de laatste jaren echter steeds meer tot een hippe en trendy stad. Dit heeft er toe geleid dat Rotterdam de laatste jaren meerdere malen in een top 10 heeft gestaan van steden die je bezocht moet hebben.

Parkeergelegenheid

Betaald parkeren op straat

Kenmerken vastgoed

Staat pand

Goed

Kenmerken (bedrijfs)woning

Bedrijfswoning aanwezig

Nee

Tim Ouwerkerk

Naam: Tim Ouwerkerk

Functie: Register (horeca)makelaar

Mobiel: 06 13 704 604

E-mailadres: t.ouwerkerk@tihm.nl

Deel deze pagina