Sportsbar te koop in Bleiswijk - Rembrandtlaan 40, Bleiswijk

Omschrijving

Sportbar te koop in Bleiswijk, deze zaak is recentelijk opnieuw ingericht en biedt veel potentie voor de koper. Deze horecazaak wordt u te koop aangeboden door horecamakelaar TiHM.

De sportbar is gevestigd op de hoek van de sporthal Rijneveen en is hier onlosmakelijk mee verbonden. Dat wil zeggen dat de sportbar een horecafunctie ter aanvulling van de sporthal heeft en verplicht open moet zijn op het moment dat er in de hal gesport wordt. In de hal worden momenteel de volgende sporten beoefend: voetbal, badminton en hockey (wintermaanden). Ook heeft dit eetcafé een eigen dartteam, die om de week thuis speelt tijdens het dartseizoen.

De zaak is recent opnieuw ingericht en biedt met een verkoopruimte van ± 118 m² veel mogelijkheden. Momenteel worden er ook pubquizen georganiseerd en is de ruimte ideaal voor feestjes en partijen. Het is daarbij ook mogelijk de sporthal (deels) te (ver)huren zodat de kinderen ook alle ruimte hebben en hun energie kwijt kunnen. Voor de zaak kan een groot terras van ± 120 m² geplaatst worden. Het terras is gelegen op het zuidoosten waardoor het hier in de zomermaanden heerlijk vertoeven is voor sporters, gasten en buurtbewoners.

Totaal aantal vierkante meter ± 165 m² waarvan;
Verkoopruimte ± 118 m²,
Keuken ± 12 m²,
Opslagruimte ± 17 m²,
Toiletruimte ± 18 m².

Het pand wordt gehuurd van de Gemeente Lansingerland en de elektra, warmte en water zijn inclusief in de huur opgenomen. De zaak is in het bezit van een exploitatievergunning, drank- en horecavergunning en terrasvergunning. Er wordt momenteel Heineken bier geschonken, maar er zijn geen verplichtingen naar een brouwer, personeel of andere partijen.

Er ligt nog veel potentie in het verkopen van eten, Bleiswijk heeft weinig tot geen zaken waar momenteel een simpele maaltijd gegeten kan worden. De eigenaar heeft aangegeven graag het stokje wenst over te geven aan iemand anders en zicht te gaan richten op daghoreca.

Heeft u interesse in deze horecazaak, neem dan vrijblijvend contact op met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of per E: T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 833,00 per maand vrij van BTW

BVO m²
± 165m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond