Spaans Portugees restaurant te koop Delft

Dasstraat 34, Delft

+ 6

Type horecazaak
Restaurant

Omschrijving

Een heerlijke vakantieplek in Delft! In de wijk Tanthof in Delft ligt het Spaans-Portugese specialiteitenrestaurant Casa del Sol. Hier worden door de gepassioneerde eigenaren met veel zorg en aandacht heerlijke gerechten geserveerd uit de Spaans-Portugese keuken. Gasten komen hier graag voor het eten en de ongedwongen gastvrijheid. Deze knusse zaak met gezellig terras ontvangt geweldige recensies van de gasten. Welke enthousiaste nieuwe ondernemer wil deze leuke zaak met interesssante huur overnemen?

Het restaurant bestaat al sinds 2007, maar wordt sinds 2018 door huidige eigenaren geëxploiteerd.

Het restaurant bevindt zich samen met een cafetaria in een vrijstaand pand in het winkelcentrum Dashof. De totale oppervlakte bedraagt zo'n 50 m2. Goede mogelijkheden voor het voortzetten van de huidige exploitatie, maar bijvoorbeeld ook als bezorgrestaurant. De zaak beschikt over alle vergunningen.

Binnen is er plaats voor zo'n 28-30 gasten en het gezellige, kleurrijke terras biedt plaats aan nog eens hetzelfde aantal bezoekers. De zaak is geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 16.00 uur, maandag gesloten. Bij het winkelcentrum kan gratis geparkeerd worden.

Inventaris is in volle eigendom. Recentelijk is zowel de elektra vernieuwd, als de riolering. Ook is de zaak voorzien van een plafond met akoestische platen.

Tanthof is de grootste woonwijk van Delft, gelegen in het zuidwesten van de stad. Zowel het centrum als de TU wijk zijn vanaf hier makkelijk bereikbaar. Er wonen veel jonge gezinnen en mensen die iets met de TU te maken hebben. Delft is een stad met ongeveer 103.000 inwoners en wordt ook wel de Prinsenstad genoemd. Dit vanwege de sterke verbondenheid met Willem van Oranje en de koninklijke familie. Delft heeft een historische binnenstad, maar profileert zich tegenwoordig vooral als Delft Kennisstad met de aanwezigheid van een Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares.

Omzetindicatie
Over de telefoon wordt geen vertrouwelijke informatie gegeven, zoals financiële gegevens. Deze gegevens kunnen in een persoonlijk gesprek besproken worden. Bij serieuze interesse zullen de financiële gegevens ter beschikking gesteld worden.

Overname personeel
Er zijn geen personeelsverplichtingen.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Parkeren
Gratis parkeren op straat.

Bereikbaarheid
Prima bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto.

Aanvaarding
In overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Bezichtigingen
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met TiHM Horecamakelaardij, horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of email m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

TiHM Horecamakelaardij - vestiging Den Haag/Wassenaar - horecamakelaar Miranda Burgers

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Restaurant

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid

Aantal zitplaatsen binnen

30

Aantal zitplaatsen op het terras

30

Staat inventaris

Goed

Exploitatievergunning mogelijkheden

Restaurant, bistro, afhaalrestaurant

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
-
Dinsdag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-
Zondag
-
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Kenmerken huurovereenkomst

Kenmerken vaste lasten

Kenmerken verplichtingen

Personeel met vast contract

n.v.t.

Personeel met tijdelijk contract

n.v.t.

Brouwer

n.v.t.

Speelautomaat exploitant

n.v.t.

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

Delft is een stad in Zuid-Holland met ongeveer 103.000 inwoners en wordt ook wel de Prinsenstad genoemd. Dit vanwege de sterke verbondenheid met Willem van Oranje en de koninklijke familie. Delft heeft een historische binnenstad, maar profileert zich tegenwoordig vooral als Delft Kennisstad met de aanwezigheid van een Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares. Delft trekt veel bezoekers van buiten de stad, ook internationale toeristen. Door de aanwezigheid van de Technische Universiteit is Delft ook een studentenstad met veel studenten uit binnen- en buitenland.

Omschrijving ligging

Tanthof is de grootste woonwijk van Delft, gelegen in het zuidwesten van de stad. Zowel het centrum als de TU wijk zijn vanaf hier makkelijk bereikbaar. Er wonen veel jonge gezinnen en mensen die iets met de TU te maken hebben.

Omschrijving bereikbaarheid

Uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto.

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren op straat.

Naastgelegen panden/belendingen

Winkels, woningen.

Horecagebied

Nee

Kenmerken vastgoed

Kenmerken (bedrijfs)woning

Kenmerken algemeen

Straat

Naam: Miranda Burgers

Functie: Horecamakelaar

Mobiel: 06 53 647 900

E-mailadres: m.burgers@tihm.nl

Deel deze pagina