Restaurant te koop zichtlocatie centrum Rotterdam

+ 2

Vraagprijs exploitatie
€ 325.000

Huurprijs
€ 3.500 per maand exclusief btw

Afmeting
200 m²

Type horecazaak
Restaurant

Omschrijving

Dit restaurant wordt u discreet te koop aangeboden en om deze reden kunnen wij alleen een algemene beschrijving geven van dit horecaobject.

Dit restaurant is gevestigd in de directe omgeving van de Blaak, Oude haven, het Wijnhaveneiland en de Boompjes in Rotterdam. Vanwege nieuwe ondernemingsplannen heeft de ondernemer aangegeven graag zijn zaak te willen gaan verkopen. Het restaurant heeft de afgelopen jaren een stabiele hoge omzet gedraaid en ligt op een zeer mooie zichtlocatie. TiHM Horecamakelaardij heeft dit restaurant bestaande uit de inventaris en goodwill discreet in de verkoop gekregen.

De gehele zaak is volledig gevestigd op de begane grond en de inventaris verkeerd in goede staat. In de directe omgeving van de zaak wonen veel twee verdieners en expats en ontstaat er steeds meer horecaleven. Het restaurant is in totaal ruim 200 m² groot en kunnen er ca 100 gasten in de zaak plaatsnemen. Op het ruime en zonnige terras is er ruimte voor 40 gasten.

Indicatie maandelijkse kosten
elektra/gas ± € 1.400,- per maand
water ± € 100,- per maand

In overleg met de verkoper zal de verkoopdatum bepaald worden, de verkoper heeft al wel aangegeven hier flexibel in te zijn. Met de overname zal ook personeel mee over gaan en loopt er eveneens nog een brouwer contract.

Bent u op zoek naar een volledig ingerichte zaak op een mooie locatie in het centrum van Rotterdam, neem dan vrijblijvend contact op met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: T.Ouwerkerk@tihm.nl. Of bekijk ons overige aanbod op Tihm.nl/aanbod.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken algemeen

Straat

Discreet

Plaats

Discreet

Gemeente

Rotterdam

Status

Beschikbaar

Overname mogelijk per

Direct

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Restaurant

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid; Natte horeca

Reden verkoop

De huidige ondernemer heeft aangegeven bezig te zijn met andere ondernemingsplannen, om deze reden wil hij graag zijn zaak verkopen.

Totaal aantal m²

200

Aantal zitplaatsen binnen

100

Aantal zitplaatsen op het terras

49

Staat inventaris

Goed

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
-
Dinsdag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-
Zondag
-
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Kenmerken huurovereenkomst

Kenmerken vaste lasten

Elektra gas warmte

€1.400 per maand

Water

€100 per maand

Kenmerken verplichtingen

Personeel met vast contract

Ja

Brouwer

Ja

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

Rotterdam is een moderne stad en is met 630.000 inwoners (12-2015) de tweede stad van Nederland. Ook wel bekend als werk- en havenstad. Rotterdam ontpopt zich de laatste jaren echter steeds meer tot een hippe en trendy stad. Dit heeft er toe geleid dat Rotterdam de laatste jaren meerdere malen in een top 10 heeft gestaan van steden die je bezocht moet hebben.

Omschrijving ligging

Dit restaurant is gevestigd in de directe omgeving van de Blaak, Oude haven, het Wijnhaveneiland en de Boompjes in stadsdriehoek van Rotterdam.

Omschrijving bereikbaarheid

Het restaurant is goed te bereiken met het openbaar vervoer, zowel tram- en metrohalte Beurs als Blaak ligt op loopafstand.

Parkeergelegenheid

Er kan tegen betaling geparkeerd worden op straat. De kosten bedragen €4.08,- per uur. Op een kwartier lopen afstand is er de mogelijkheid om gratis te parkeren.

Horecagebied

Ja

Kenmerken vastgoed

Kenmerken (bedrijfs)woning

Ouwerkerk, Tim

Naam: Tim Ouwerkerk

Functie: Horecamakelaar

Mobiel: 06 13 704 604

E-mailadres: t.ouwerkerk@tihm.nl

Deel deze pagina