Restaurant te koop zichtlocatie centrum Rotterdam

Omschrijving

Dit restaurant wordt u discreet te koop aangeboden en om deze reden kunnen wij alleen een algemene beschrijving geven van dit horecaobject.

Dit restaurant is gevestigd in de directe omgeving van de Blaak, Oude haven, het Wijnhaveneiland en de Boompjes in Rotterdam. Vanwege nieuwe ondernemingsplannen heeft de ondernemer aangegeven graag zijn zaak te willen gaan verkopen. Het restaurant heeft de afgelopen jaren een stabiele hoge omzet gedraaid en ligt op een zeer mooie zichtlocatie. TiHM Horecamakelaardij heeft dit restaurant bestaande uit de inventaris en goodwill discreet in de verkoop gekregen.

De gehele zaak is volledig gevestigd op de begane grond en de inventaris verkeerd in goede staat. In de directe omgeving van de zaak wonen veel twee verdieners en expats en ontstaat er steeds meer horecaleven. Het restaurant is in totaal ruim 200 m² groot en kunnen er ca 100 gasten in de zaak plaatsnemen. Op het ruime en zonnige terras is er ruimte voor 40 gasten.

Indicatie maandelijkse kosten
elektra/gas ± € 1.400,- per maand
water ± € 100,- per maand

In overleg met de verkoper zal de verkoopdatum bepaald worden, de verkoper heeft al wel aangegeven hier flexibel in te zijn. Met de overname zal ook personeel mee over gaan en loopt er eveneens nog een brouwer contract.

Bent u op zoek naar een volledig ingerichte zaak op een mooie locatie in het centrum van Rotterdam, neem dan vrijblijvend contact op met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: T.Ouwerkerk@tihm.nl. Of bekijk ons overige aanbod op Tihm.nl/aanbod.

Vraagprijs exploitatie
€ 325.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 3.500,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 200m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina