Restaurant te koop in Kralingen Rotterdam - Jericholaan 82, Rotterdam

Omschrijving

Aan de Jericholaan in Kralingen Rotterdam ligt deze sfeervolle petit restaurant Carolus. Het pand waar de zaak in is gevestigd is in 2016 volledig gerenoveerd. Het restaurant wordt u instapkaart met installaties en horeca inventaris te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Het op de hoek gelegen restaurant is in totaal ± 90 m², heeft in een ruime opstelling 34 zitplaatsen en bestaat uit 4 splitlevel verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de entree, de bar en kunnen hier 6 gasten plaatsnemen aan de bar en een hoge tafel. Op de entresol zijn er 20 zitplaatsen. In de souterrain is de volledig uitgeruste keuken gevestigd en kunnen 8 gasten plaatsnemen. Bij de renovatie in 2016 is er tevens een kelder uitgegraven onder de begane grond. In de kelder zijn de toiletten, spoelkeuken en technische ruimte met de vetafscheider gesitueerd.
Het restaurant is in totaal ± 90 m² (excl. trappen), waarvan:
Begane grond: ± 21 m²
Souterrain: ± 26 m²
Entresol: ± 26 m²
Kelder: ± 17 m²

De zaak heeft rondom een groot terras op het zuidoosten waar in een ruime setting makkelijk 40 gasten kunnen plaatsnemen. Tevens kan er mogelijk nog een vlonderterras in de zomer aangevraagd worden, de nieuwe ondernemer dient dit echter zelf aan te overleggen en vragen bij de gemeente Rotterdam.

Het restaurant beschikt over alle benodigde vergunningen: een exploitatievergunning (met mogelijke openingstijden van 07:00 – 01:00 uur en tot 02:00 in het weekend), drank- en horecavergunning en een terrasvergunning. Er is een kok in dienst met een contract voor een bepaalde tijd, verder is er een brouwerscontract afgesloten met AB InBev. Er zijn verder geen verplichtingen die overgenomen dienen te worden door de koper.
De ondernemer draait een mooie omzet, maar moet vanwege gezondheidsredenen de zaak nu te koop aanbieden.

Kenmerk: Tio.17028
Wilt u de inventaris kopen en deze horecazaak huren, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 90m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond