Restaurant recreatiegebied Groene Hart te koop

Noordenseweg 23K, Nieuwkoop

+ 10

Vraagprijs exploitatie
€ 130.000

Huurprijs
€ 1.600 per maand exclusief btw

Type horecazaak
Restaurant

Omschrijving

In het prachtige plassengebied van het Groene Hart, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit succesvolle restaurant met groot terras en tuin. Uitstekende omzet, goede mogelijkheden voor zowel lunch en diner, maar ook feesten, trouwerijen, vergaderingen en tal van andere activiteiten. Huidige eigenaar heeft de zaak pas recentelijk overgenomen, maar moet hier tot zijn grote teleurstelling vanwege gezondheidsredenen weer afscheid van nemen.

Het restaurant, gevestigd in een voormalige boerderij, ligt in een groot recreatiegebied, direct naast de Nieuwkoopse Plassen. Er is een grote eigen parkeerterrein. Het interieur is ruim opgezet en bijzonder sfeervol. Er is ruimte voor zo'n 65 gasten binnen en ook het gezellige terras biedt veel ruimte aan gasten. Huidige openingstijden: dagelijks van 10.00 – 22.00 uur, maandag gesloten. Mogelijkheden volgens vergunning: dagelijks van 06.00 – 01.30 uur.

Er is flink geïnvesteerd om er een mooie zaak van te maken. Nieuwe eigenaar heeft ook weer verder geïnvesteerd; zo is o.a. het terras uitgebreid en is er een nieuwe terrasoverkapping aangebracht. Het restaurant is sleutelklaar; een nieuwe eigenaar kan zó beginnen!

Verhuurder is een stichting die naast de verhuur van het restaurant, nog enkele andere locaties verhuurt op hetzelfde terrein. Zo zijn er een aantal ateliers gevestigd, de plaatselijke VVV en een museum. Restaurantexploitant heeft het exclusieve recht op de horeca-activiteiten op het terrein.

Direct naast de locatie ligt een groot recreatiegebied dat veel fietsers en wandelaars aantrekt. Dit recreatiegebied wordt nog (veel) verder uitgebreid, waarbij ook het parkeerterrein uitgebreid gaat worden. Vele recreanten weten zowel het recreatiegebied als de plassen van Nieuwkoop te vinden.

Wilt u deze prachtige, succesvolle zaak overnemen, meer informatie of een afspraak maken voor bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of via email m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en wij zijn hiervoor niet aansprakelijk.

TiHM Horecamakelaardij - vestiging Den Haag/Wassenaar

Kenmerken algemeen

Straat

Noordenseweg 23K

Plaats

Nieuwkoop

Gemeente

Nieuwkoop

Status

Beschikbaar

Overname mogelijk per

direct

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Restaurant

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid; Dagzaak

Reden verkoop

gezondheid

Aantal zitplaatsen binnen

65

Afmeting terras

95 m2 en 290 m2 terrasweide

Aantal zitplaatsen op het terras

50

Staat inventaris

Uitstekend

Exploitatievergunning mogelijkheden

Lunch, diner, feesten, bruiloften, vergaderingen, etc.

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
-
Dinsdag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-
Zondag
-
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Kenmerken huurovereenkomst

Kenmerken vaste lasten

Kenmerken verplichtingen

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

Nieuwkoop is een groene en waterrijke gemeente midden in het Groene Hart in de province Zuid-Holland. Het bestaat uit 13 kernen, waaronder Nieuwkoop en Ter Aar. De Nieuwkoopse Plassen is een natuur- en recreatiegebied van zo'n 1.400 hectare, omsloten door de dorpen Nieuwkoop, Noorden, Woerdense Verlaat en De Meije. Een waar paradijs voor de recreant en natuurliefhebber. In de zomer varen, vissen, zwemmen, wandelen, in de winter prachtige schaatstochten. Er zijn verschillende havens en botenverhuurders.

Omschrijving ligging

Aan een dijk in een plassengebied, direct grenzend aan een natuurgebied.

Omschrijving bereikbaarheid

Uitstekend bereikbaar. Het restaurant heeft een goede bewegwijzering.

Parkeergelegenheid

Groot parkeerterrein direct voor de deur.

Naastgelegen panden/belendingen

VVV, kunstateleliers, museum

Kenmerken vastgoed

Kenmerken (bedrijfs)woning

Bedrijfswoning aanwezig

Nee

Naam: Miranda Burgers

Functie: Horecamakelaar

Mobiel: 06 53 647 900

E-mailadres: m.burgers@tihm.nl

Deel deze pagina