Restaurant-eetcafé te koop centrum Rotterdam - Glashaven 131, Rotterdam

Omschrijving

Restaurant, eetcafé, bar te koop, bestaande uit de goodwill & inventaris.
In het centrum van Rotterdam ligt dit leuke en karakteristieke eetcafé het Gesprek. De zaak ligt in een opkomend gebied waar veel kantoren en woningen staan wat met name overdag voor veel bedrijvigheid in de omgeving zorgt.

De focus van deze zaak ligt momenteel voornamelijk op de lunch waardoor er nog veel winst te behalen is in de avonduren. Daarbij kiest de ondernemer er voor de zaak slechts 5 dagen per week te openen. Ondanks de beperkte openingstijden en de focus op de lunch draait deze zaak een hele mooie omzet. Echter zit er nog genoeg potentie in deze zaak om de omzet verder te verhogen.

De zaak is een 180 m² en geheel gesitueerd op de begane grond. In de zaak zijn er ruim 100 zitplaatsen aanwezig en nog eens ruim 40 zitplaatsen op het terras. Het ca. 22 meter lange terras is zeer mooi gelegen aan de achterzijde van het pand op het zuidoosten. Een deel van de verkoopruimte kan mogelijk verhuurd worden voor een besloten feestje, bedrijfsborrel, vergaderingen, oid.

Totaal aantal vierkante meter: 180 m², waarvan:
Verkoopruimte: 141 m²
Keuken: 21 m²
Toilet en hal: 18

De huur van de zaak bedraagt € 3.000,- en wordt niet jaarlijks geïndexeerd, het genoemde huurbedrag betaalt u dus zolang het huurcontract voortduurt. In de straat en direct omgeving is er voldoende betaalde parkeergelegenheid beschikbaar. Per 1 april 2017 is er geen personeelsverplichting meer waar rekening mee gehouden dient te worden. Naast personeel rust er ook geen verplichting jegens een brouwer of andere partijen op deze zaak.

De ondernemer heeft aangegeven graag een nieuw concept te willen gaan opzetten op een andere locatie en heeft daarom deze zaak te koop aangeboden.

Kenmerk: Tio.16025
Wilt u deze zaak kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 175m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond