Pizzeria te koop nabij Delfshaven Rotterdam - Schiedamseweg 9, Rotterdam

Omschrijving

Italiaans Restaurant te koop gelegen aan de rand van het historische en toeristische Delfshaven. In dit sfeervolle en ruime opgezette restaurant kunnen tevens ook pizza's afgehaald worden. Het restaurant loopt goed en heeft over de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd. TiHM mag u de exploitatie bestaande uit de goodwill & inventaris van het Italiaanse restaurant te koop aanbieden.

De verkoper staat open voor biedingen van geïnteresseerde partijen.

De horecazaak is in totaal 185 m² en heeft binnen 50 zitplaatsen. Het restaurant is 84 m², de keuken 34 m², de opslagruimte is 24 m², de hal en toiletten 20 m² en er is tevens een kantoorruimte van 23 m² (plafondhoogte 1,90m). De huur bedraagt € 3.000 ,- per maand excl. BTW en het huurcontract, op basis van 5 + 5 jaar, loopt nog tot 2020.

De ondernemer heeft deze horecazaak al sinds 2005, maar heeft aangegeven in een andere stad een nieuwe onderneming te willen starten. Het restaurant loopt goed, heeft een groot klantenbestand en is schitterend gelegen op steenworp afstand van Delfshaven. Tevens heeft dit object aan de achterzijde nog een grote tuin.

Bij overname is er een personeelsverplichting, hierover kunnen wij u bij de bezichtiging verder informeren. Er hoeven verder geen verplichtingen met betrekking tot een brouwer, leverancier of speelautomatenexploitant overgenomen te worden.

Wilt u dit Italiaanse restaurant kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
€ 135.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 3.050,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 185m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Bekijk de brochure

Print deze pagina

Deel deze pagina

360° panorama

Bekijk de panorama in volledig scherm

Klik en sleep om rond te kijken op de 360º foto.

Plattegrond