Luxe sushi afhaal bezorg zaak te koop - Koningin Julianalaan 120, Voorburg

Omschrijving

Prachtig, luxueus afgewerkt, bezorgrestaurant op centraal punt in Voorburg. Een bezichtiging méér dan waard. Het restaurant bestaat sinds 2015 en heeft een uitstekende naamsbekendheid en reputatie opgebouwd. Er wordt een goede omzet gedraaid en klanten zijn bijzonder enthousiast over de kwaliteit van de dagverse sushi.

Het bedrijf is sleutelklaar, de nieuwe ondernemer kan zó beginnen. Er wordt bezorgd in Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Rijswijk en Den Haag. Ook bestaat de mogelijkheid de maaltijden af te halen. Het bedrijf is zes dagen per week geopend, maandag gesloten. De zaak wordt verkocht met volledige inventaris, goodwill, domeinnaam, website en als bonus vier bezorgscooters.

Het pand heeft een lange gevelbreedte met grote ramen. Bij binnenkomst valt direct de bijzonder fraaie vormgeving op. Kosten nog moeite zijn gespaard om er een prachtige zaak van te maken en dit is overal zichtbaar.

Bij binnenkomst zijn er twee zithoeken gecreëerd en er is een lange balie van waar men de klanten kan bedienen. Vanaf de balie kijkt men direct in de grote open keuken waar de koks zichtbaar zijn die de gerechten bereiden. De keuken is voorzien van werkelijk
alle denkbare apparatuur. Aan alles is gedacht om er een prachtige zaak van te maken. De gebruikte materialen, het meubilair, de high end apparatuur, alles. De gehele inventaris is in volle eigendom.

Verder is er een kantoortje, een toilet en een groot personeelsgedeelte waar zich ook de koelcel bevindt. Als extra ruimte is de zaak volledig onderkelderd, waardoor een extra gebruiksruimte is ontstaan van zo'n 110 m². De zaak heeft een oppervlakte op de begane grond van zo'n 140 m², samen met de kelder is de totale ruimte circa 250 m².

BVO m²
± 250m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond