Italiaans restaurant te koop

Berlagestraat 3, Rotterdam

+ 2

Afmeting
93 m²

Omschrijving

Financieringsmogelijkheden zijn bespreekbaar

Kenmerk: Tio.19032
Italiaans restaurant te koop/ ter overname, exploitatie (goodwill & inventaris).

In Rotterdam-Oost in het lage land aan de Berlagestraat ligt dit Italiaanse restaurant. Het restaurant is gevestigd op de begane grond van een appartementen complex. TiHM horecamakelaardij mag u de exploitatie (inventaris & goodwill) van het Italiaanse restaurant te koop aanbieden.

Het restaurant is in totaal 93 m² en heeft 56 zitplaatsen binnen en nog eens 35 zitplaatsen op het terras. De verkoopruimte is ± 53 m², de open keuken met bar is ± 35 m² en de toiletten zijn 5 m². Voor het restaurant op het zuiden ligt het terras en is ± 42 m².

Deze horecazaak is een goed lopend Italiaans restaurant en wordt gerund door een ondernemer met al ruim 40 jaar horecaervaring. Het Italiaanse restaurant La Punta is nu 3 jaar geopend en bij de inrichting van de zaak is er kosten nog moeite gespaard gebleven. Het restaurant is strak en sfeervol ingericht en heeft tal van positieve recensies op internet. Vanwege familie omstandigheden is de huidige exploitant echter genoodzaakt de zaak te verkopen.

Er zijn twee personeelsleden in dienst met een contract voor een bepaalde tijd en er is een contract met de brouwer Bavaria voor nog ongeveer anderhalf jaar.

Deze zaak is centraal gelegen in een woonwijk op het Lage Land en is gevestigd in een hoekunit. Op 3 minuten loopafstand ligt metrostation Oosterflank en het winkelcentrum Alexandrium. In de straat kan er gratis geparkeerd worden.

Wilt u dit Italiaanse restaurant kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken horecazaak

Totaal aantal m²

93

Verkoopruimte

53

Keuken

35

Toiletruimte

5

Aantal zitplaatsen binnen

56

Afmeting terras

42

Ligging terras

Op het zuiden

Aantal zitplaatsen op het terras

35

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
-
Dinsdag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-
Zondag
-
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Kenmerken huurovereenkomst

Kenmerken vaste lasten

Kenmerken verplichtingen

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

Rotterdam Rotterdam is een moderne stad en is met 630.000 inwoners (12-2015) de tweede stad van Nederland. Ook wel bekend als werk- en havenstad. Rotterdam ontpopt zich de laatste jaren echter steeds meer tot een hippe en trendy stad. Dit heeft er toe geleid dat Rotterdam de laatste jaren meerdere malen in een top 10 heeft gestaan van steden die je bezocht moet hebben.

Omschrijving ligging

Het object ligt in de wijk 'Het Lage Land' in stadsdeel Prins Alexander.

Kenmerken vastgoed

Kenmerken (bedrijfs)woning

Kenmerken algemeen

Straat

Ouwerkerk, Tim

Naam: Tim Ouwerkerk

Functie: Horecamakelaar

Mobiel: 06 13 704 604

E-mailadres: t.ouwerkerk@tihm.nl

Deel deze pagina