Italiaans restaurant te koop met prachtig uitzicht - Havenhoofd 1, Barendrecht

Omschrijving

Aan het Havenhoofd in Barendrecht hebben wij dit schitterend gelegen Italiaanse restaurant in de verkoop gekregen. Het restaurant is gesitueerd op de eerste verdieping en heeft vanaf zowel het overdekte terras als het buiten terras een mooi uitzicht over het water. Deze zaak draait al jaren een stabiele omzet waarvan een mooi bedrag onder de streep over blijft. Dit Italiaans restaurant wordt u te koop aangeboden door Horecamakelaar Tihm.

Het restaurant is volledig gelegen op de eerste verdieping en is in totaal ± 195m². Na binnenkomst leiden de trappen aan de rechterhand de gasten naar de eerste verdieping. Bovenaan de trap bevindt zich vervolgens de ingang van het restaurant waar het zeer herkenbare Italiaanse sfeertje de gasten tegemoet komt. Het restaurant heeft een afmeting van ± 104 m². Naast de restaurant ruimte is er ook nog een overdekt terras van ± 50m² en het buiten terras van ± 107 m². Het overdekte terras en het buiten terras hebben een prachtig uitzicht over het water en de achterliggende woonwijk.

De langgerekte keuken is ingericht op de Italiaanse keuken, maar zou met wat aanpassingen ook goed gebruikt kunnen worden voor andere keukens, in totaal is de keuken ± 23 m².

Totaal aantal vierkante meter ± 195m² (exclusief terras) waarvan;
Verkoopruimte ± 104m²
Overdekt terras ± 50m²
Keuken ± 23 m²
Opslag ± 10 m²
Toiletruimte ± 8 m²
Terras ± 107 m²

Indicatie maandelijkse kosten
elektra/gas ca € 1.000,- per maand
water ca € 100,- per maand
gemeentelijke belastingen ca 1.500,- per jaar

De zaak beschikt momenteel over een exploitatievergunning met terrasvergunning en een drank- en horecavergunning. Het restaurant is van woensdag t/m maandag geopend van 16:00 tot 22:30 uur. De exploitatie vergunning geeft echter de mogelijkheid open te blijven tot 01:00 uur en 02:00 uur in het weekend. Er wordt bier geschonken van Peroni, maar er is geen brouwerijverplichting die bij de koop mee over gaat. Er zijn wel een aantal personeelsleden met een 0 uren contract, maar dit is bespreekbaar.

De huidige ondernemer exploiteert het Italiaanse restaurant sinds 2007. De ondernemer heeft aangegeven na lang en hard gewerkt te hebben in de Horeca nu graag zijn zaak te willen gaan verkopen en van zijn pensioen te gaan genieten.

Heeft u interesse in dit Italiaanse restaurant met prachtig terras, neem dan vrijblijvend contact op met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of per E: T.Ouwerkerk@tihm.nl

Vraagprijs exploitatie
€ 155.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 2.834,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 195m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond