Italiaans restaurant te koop - Berlagestraat 3, Rotterdam

Omschrijving

Financieringsmogelijkheden zijn bespreekbaar

Kenmerk: Tio.19032
Italiaans restaurant te koop/ ter overname, exploitatie (goodwill & inventaris).

In Rotterdam-Oost in het lage land aan de Berlagestraat ligt dit Italiaanse restaurant. Het restaurant is gevestigd op de begane grond van een appartementen complex. TiHM horecamakelaardij mag u de exploitatie (inventaris & goodwill) van het Italiaanse restaurant te koop aanbieden.

Het restaurant is in totaal 93 m² en heeft 56 zitplaatsen binnen en nog eens 35 zitplaatsen op het terras. De verkoopruimte is ± 53 m², de open keuken met bar is ± 35 m² en de toiletten zijn 5 m². Voor het restaurant op het zuiden ligt het terras en is ± 42 m².

Deze horecazaak is een goed lopend Italiaans restaurant en wordt gerund door een ondernemer met al ruim 40 jaar horecaervaring. Het Italiaanse restaurant La Punta is nu 3 jaar geopend en bij de inrichting van de zaak is er kosten nog moeite gespaard gebleven. Het restaurant is strak en sfeervol ingericht en heeft tal van positieve recensies op internet. Vanwege familie omstandigheden is de huidige exploitant echter genoodzaakt de zaak te verkopen.

Er zijn twee personeelsleden in dienst met een contract voor een bepaalde tijd en er is een contract met de brouwer Bavaria voor nog ongeveer anderhalf jaar.

Deze zaak is centraal gelegen in een woonwijk op het Lage Land en is gevestigd in een hoekunit. Op 3 minuten loopafstand ligt metrostation Oosterflank en het winkelcentrum Alexandrium. In de straat kan er gratis geparkeerd worden.

Wilt u dit Italiaanse restaurant kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
€ 135.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 1.300,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 93m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

360° panorama

Bekijk de panorama in volledig scherm

Klik en sleep om rond te kijken op de 360º foto.

Plattegrond