Horecazaak ter overname centrum Rotterdam - Mauritsweg 46, Rotterdam

Omschrijving

Klik hier voor de 360 graden virtuele tour door het pand: https://my.matterport.com/show/?m=wddiHadBPzC

Met trots mogen wij de zaak waar de Salsa in Rotterdam geboren is, te koop aanbieden. Dit danscafe is gelegen aan de Mauritsweg in het centrum van Rotterdam en op loopafstand van o.a. de Witte de Withstraat, Lijnbaan, Schouwburgplein en Centraal Station Rotterdam. De exploitatie van deze zaak wordt u ter overname aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

De zaak is in totaal ± 114 m² en hoofdzakelijk gelegen op een verhoogde begane grond. Direct achter de voordeur volgt de trap naar boven die uitkomt in het hart van de zaak waar de dansvloer en bar is gesitueerd. De ruimte naast de bar wordt momenteel gebruikt als rookruimte en achter de bar als opslag ruimte, deze opslagruimte werd vroeger overigens gebruikt als keuken. De aansluitingen voor de keuken zijn nog aanwezig, maar de nieuwe ondernemer zal zelf alles weer aan moeten sluiten.

Totaal aantal vierkante meter ± 114 m² waarvan:
Verkoopruimte ± 81 m²
Keuken/opslag ± 8 m²
Garderobe ± 3 m²
Toiletten en hal ± 22 m² (gedeeltelijk in de kelder)

Momenteel heeft de zaak een 24 uurs vergunning, maar de gemeente heeft al laten weten dat deze niet opnieuw vergeven zal worden aan de nieuwe ondernemer. De nieuwe openingstijden zullen als volgt zijn: 07:00 tot 01:00 uur door de weeks en in het weekend tot 02:00 uur. Daarnaast kan er een terrasvergunning, drank en horecavergunning en een aanwezigheidsvergunning (speelautomatenvergunning) aangevraagd worden.

Er rusten geen verplichtingen op de exploitatie die overgenomen dienen te worden door de koper. De tapinstallatie en een 3 tal Coca Cola koelkasten zijn in bruikleen. De huidige ondernemers hebben de zaak 23 jaar met plezier en succes gedraaid, maar hebben aangegeven toe te zijn aan een nieuwe fase in hun leven en het nachtleven achter zich te laten.

Kenmerk: Tio.17025
Wilt u dit danscafé overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl

BVO m²
± 114m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond