Horecazaak met 24 uurs vergunning te koop - William Boothlaan 5, Rotterdam

Omschrijving

Horecazaak aan de William Boothlaan te koop op 25meter afstand van de Witte de Withstraat in Rotterdam. Deze horecalocatie beschikt over een 24 uursvergunning en is zeer geschikt voor diverse horecaconcepten. Momenteel is er een Chinees/Surinaams eethuis gevestigd welke door TiHM Horecamakelaardij te koop wordt aangeboden.

De begane grond is ± 98m² en bestaat uit een verkoop- en zitgedeelten, keuken, toiletten en een opslagruimte. In de kelder van ± 53m² is een opslagruimte gevestigd. Het pand is ± 6m breed en ligt schuin tegenover de Bazar op de Witte de Withstraat.

Totaal aantal vierkante meter ± 151m² waarvan;
Verkoopruimte ± 64²
Keuken ± 22 m²
Opslag en personeelstoilet ± 6 m²
Toiletruimte ± 6 m²
Opslag kelder ± 53 m² (2,45m sta hoogte)
Indicatie maandelijkse kosten
elektra/gas ca € 800,- per maand
water ca € 80,- per maand
gemeentelijke belastingen ca 1.800,- per jaar

De zaak beschikt momenteel over een 24uurs exploitatievergunning en een drank en horecavergunning. De zaak is wekelijks geopend van dinsdag tot zondag van 16:00 uur tot 02:00 uur. Op vrijdag en zaterdag is de zaak nog een uurtje langer geopend tot 03:00 uur. Bij de overname hoeft geen rekening gehouden te worden met verplichtingen aan derden. Er is enkel een Coca Cola koelkast in bruikleen, maar deze mag ook terug geleverd worden als de koper dit wenst.

De verhuurder heeft aangegeven een nieuwe huurovereenkomst af te willen sluiten met de kopende partij voor een nieuwe duur van 5 + 5 jaar (of langer indien de koper dit wenst). De huidige ondernemer heeft deze horecalocatie sinds 2009, maar zou het graag wat rustiger aan gaan doen en zou daarom graag zijn horecazaak willen verkopen.

Bent u op zoek naar een horeca zaak met een 24 uurs vergunning nabij de Witte de Withstraat? Neem dan vrijblijvend contact op met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of per E: T.Ouwerkerk@tihm.nl

BVO m²
± 151m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond