Horecazaak in winkelcentrum te koop Zwijndrecht - Hof van Holland 11, Zwijndrecht

Omschrijving

Gelegen in het winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht bieden wij Eethuis Senja te koop aan. Deze zaak mogen wij tegen een scherpe overnamesom te koop aanbieden en is zeer geschikt voor een lunchroom, broodjeszaak, eethuis, koffiezaak of een afhaalzaak.

De zaak is in totaal 50m² gelegen op de begane grond en verdeeld in de verkoopruimte en een opslagruimte aan de achterzijde van de unit. De unit ligt centraal in het overdekte winkelcentrum, zie hiervoor ook de plattegrondtekening van het winkelcentrum.

Totale oppervlakte 50m², waarvan
Verkoopruimte ± 35m²
Opslagruimte ± 15m²

De zaak beschikt over een exploitatievergunning, op deze locatie echter mag er geen alcohol verkocht worden. De mogelijke openingstijden zijn gebonden aan de openingstijden van het winkelcentrum: maandag tot zondag van 08:00 – 18:00 uur en op donderdag is er koopavond tot 21:00 uur.
Er zijn geen verplichtingen aan een brouwer, speelautomatenexploitant of personeel wat overgenomen dient te worden. Wel is er een Coca Cola koelkast en een Ola vriezer in bruikleen.

Winkelcentrum Walburg en de buitenruimte worden momenteel gerenoveerd en zal medio 2020 worden opgeleverd. In het winkelcentrum zijn diverse grote namen gevestigd als Albert Heijn, Jumbo, Etos, Kruidvat, Specsavers, Vodafone, Zeeman, Intertoy's en nog tal van andere kleding en detailhandel winkels. Rondom het winkelcentrum kan sinds 2016 gratis geparkeerd worden.

Wilt u dit eethuis overnemen of heeft u een ander leuk concept voor deze locatie? Neem dan contact op met Tim Ouwerkerk voor meer informatie en om een bezichtiging in te plannen, u kunt Tim bereiken op T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 50m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond