Horecaruimte te huur centrum Maassluis - Sluispolderkade 2, Maassluis

Omschrijving

Deze horecaruimte is gelegen in het centrum van Maassluis en is zeer geschikt voor een kookstudio, productiekeuken/catering, cafetaria of afhaal/bezorgzaak. Het huurrecht met bijbehorende inventaris wordt tegen een scherpe overnamesom te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. De huidige naam en goodwill van de zaak worden niet te koop aangeboden, deze overname betreft enkel de inventaris en het huurrecht.

Het pand is 5,3m bij 9,7m groot en momenteel ingericht als productiekeuken. Rechts achterin het pand is een ruime inloop koelcel gesitueerd. Indien gewenst is het pand uiteraard anders in te delen op basis van het beoogde concept. In het pand is momenteel nog geen toilet aanwezig, deze zal in overleg met de eigenaren nog geplaatst moeten worden.

Totaal aantal vierkante meter ± 51 m² waarvan:
Keuken en opslag ± 44 m²
Inloop koelcel ± 7 m²
Opslag zolder ± 51 m² beperkte hoogte (te bereiken met vlizotrap)

Het pand is gelegen naast een grote parkeerplaats met ca 100 parkeerplaatsen in het centrum van Maassluis. Het pand beschikt over een horecabestemming en het is mogelijk om een categorie 1 “lichte horeca” of categorie 2 “horeca” exploitatievergunning aan te vragen.

De huidige ondernemers hebben aangegeven na bijna 30 jaar een zaak te hebben geëxploiteerd op deze locatie het nu wat rustiger aan te willen gaan doen. Wij zijn op zoek naar een horecaondernemer met een leuk en passend concept, horecaervaring is een pré.
Op de overname rusten geen verplichtingen die overgenomen dienen te worden.

Vanaf de naastgelegen parkeerplaats tot aan de P.C. Hooftlaan zal medio 2021 het nieuwbouw project “Puur! Maassluis” gerealiseerd worden. Het project betreft een herontwikkeling van het gebied waarin 60 woningen worden gebouwd en ± 1.500 m² aan retail beschikbaar komt. Voor meer informatie over dit project verwijzen we u graag door naar: https://www.puur-maassluis.nl/

Kenmerk: Tio.18008
Wilt u deze horecalocatie huren, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
€ 15.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 1.250,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 51m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond