Horeca vastgoed te koop Teilingerstraat Rotterdam - Teilingerstraat 91, Rotterdam

Omschrijving

Op de Teilingerstraat 91-B in Rotterdam Noord hebben wij het vastgoed van deze horecalocatie in de verkoop gekregen. Het pand is nabij de kruising tussen de Teilingerstraat en de Schiekade gelegen. Op steenworp afstand van de Teilingerstraat is de hoofdlocatie van het Zadkine college gevestigd die voor de nodige traffic in de straat zorgt.

Het pand heeft een frontbreedte van ± 4m. Links in de voorgevel is de voordeur gesitueerd en het overige gedeelte bestaat uit een grote glazen pui. De ruimte is opgedeeld in een begane grond van ± 37m² en een kelder van ± 32m². De begane grond is verdeeld in twee ruimten, een verkoopruimte van ± 28m² en een keuken van ± 9m². De kelder is te bereiken via een vloerluik bij de voordeur, van oudsher is er ook een trapafgang aan de rechterzijde van het pand, maar deze wordt momenteel niet gebruikt. Voor het pand heeft de exploitant de mogelijkheid een gevelterras met 4-6 tafels te exploiteren.

Huurinkomsten € 507,00 per maand vrij van BTW
VVE kosten € 57,00 per maand

Het pand heeft een horecabestemming en de horecazaak op deze locatie mag geopend zijn van 07:00 tot 01:00 uur en 02:00 uur in het weekend. De huurder exploiteert hier al ca 20 jaar een pizzeria en is indien koper geïnteresseerd is welwillend om zijn exploitatie tegen het juiste bedrag mee te verkopen. Boven het pand is een woning gesitueerd, maar deze hoort niet bij dit pand en is tevens van een andere eigenaar.

Het pand verkeert in een prima staat, het enige achterstallige onderhoud is aan de buitengevel van de aanbouw, waar momenteel de keuken is gevestigd. De pandeigenaar heeft echter aangegeven dit voor de verkoop nog netjes op te leveren.

De pandeigenaar heeft besloten dit pand te verkopen zodat hij de verkoopsom weer kan investeren in een ander project.

Heeft u verder nog vragen over deze locatie? Neem dan contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs vastgoed
€ 97.500,00 kosten koper

BVO m²
± 69m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond