Hoogwaardig restaurant te koop centrum Rotterdam - Van Vollenhovenstraat 19, Rotterdam

Omschrijving

Hoogwaardig restaurant te koop, gelegen aan de Van Vollenhovenstraat in het Scheepvaartkwartier te Rotterdam. Dit Italiaanse/mediteriaanse restaurant is van alle gemakken voorzien en beschikt over een ruime achtertuin waarin ook een terras geëxploiteerd mag worden. Deze zaak wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Het Scheepvaartkwartier is gelegen in het centrum van Rotterdam en ligt aan de Nieuwe Maas tussen de Erasmusbrug en de Euromast in. In dit gebied zijn er diverse bezienswaardigheden als het Wereldmuseum, de Veerhaven, de opstapplaats van de Spido, jaarlijkse eventementen als de Wereldhavendagen en het park. Het gebied is erg sfeervol en trekt de laatste jaren steeds meer bezoekers/toeristen. De bedrijven die in deze wijk gevestigd zijn zorgen ook voor de nodige bedrijvigheid.

Het sfeervolle historische pand aan de Van Vollenhovenstraat is opgedeeld in twee verdiepingen. De ruime entree hal leidt de gasten via een trap naar de entresolverdieping waar de eerste verkoopruimte, een aparte zaal met toilet en het kantoor is gevestigd. Vanuit de verkoopruimte is er tevens een toegang naar de veranda waarvandaan ook de terrastuin (op het westen) te bereiken is. In het souterrain is de tweede verkoopruimte, de keuken, opslagruimten en de toiletten gevestigd. De souterrain is op hetzelfde niveau gevestigd als de terrastuin aan de achterzijde van het pand.

Totaal aantal vierkante meter ± 346 m², waarvan;
Totaal entresol/boven ± 130 m²
Verkoopruimte ± 72 m²
Zaal/verkoopruimte ± 35 m²
kantoor ± 9 m²
(Entree)hal/toilet ± 14 m²

Veranda ± 25 m² (niet meegenomen in aantal m²)

Totaal souterrain/beneden ± 216 m²
Verkoopruimte ± 83 m²
Bar/office ± 25 m²
Keuken/spoelkeuken ± 46 m²
Opslag/koelcel/vriescel ± 39 m²
Hal/toilet ± 23 m²,

Terrastuin ± 170 m² (niet meegenomen in aantal m²)

Kosten indicatie
Gas/elektra/warmte € 1250,- excl btw per maand
Gemeentelijke belastingen € 1700,- per jaar

Het restaurant is momenteel geopend van 17:30 tot 21:30 uur en op zondagen gesloten. De vergunning biedt echter de mogelijkheid dagelijks van 07:00 tot 01:00 uur open te zijn en op vrijdag en zaterdag tot 02:00 uur. Er wordt gewerkt met een 8 wekelijkse menukaart die wordt aangepast aan het seizoen. De keuken is van alle gemakken voorzien wat van een dergelijk restaurant verwacht mag worden. Het restaurant beschikt over binnen ca 150 zitplaatsen, op de veranda ca 24 en ca 100 in de tuin. Bij de overname is enkel een verplichting naar personeel, er zijn geen vaste contracten met een brouwer of leverancier.

Één van de huidige ondernemers is onlangs verhuisd en wenst in zijn nieuwe woonplaats een horecazaak te openen. Mede om deze reden hebben de ondernemers besloten de zaak in de verkoop te zetten.

Heeft u interesse in dit restaurant, neem dan vrijblijvend contact op met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of per E: T.Ouwerkerk@tihm.nl

Vraagprijs exploitatie
€ 95.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 6.150,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 346m²

VVO m²
± 215m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond