Healthy salad Bar te koop - Pannekoekstraat 81, Rotterdam

Omschrijving

Gelegen in hartje centrum van Rotterdam aan de Pannekoekstraat, hebben wij deze healthy salad bar in de verkoop gekregen. De zaak is in 2018 volledig gerenoveerd en heeft een strakke hippe uitstraling en is direct gelegen naast Bokaal. De exploitatie van deze salad bar wordt te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

De ruimte is opgedeeld in de begane grond van ± 35 m² en een kelder van ± 45 m². Het pand heeft een heel open karakter dankzij de raampartijen en toegang aan beide kanten van het pand. Daarnaast geeft het hoge plafond van ruim 3,5m een extra ruimtelijk gevoel. Op de begane grond staat de grote salade bar centraal en zijn aan weerszijde van de bar een gezellige zitgelegenheid gerealiseerd. Per vaste trap is de toiletruimte in de kelder te bereiken. Verder is de kelder opgedeeld in een keuken/opslagruimte en kantoor. Naast dat er op locatie gegeten kan worden, halen ook veel gasten hun eten hier af of laten ze het thuis bezorgen. Aan de kant van het gezellige plein wordt een gevel terras geëxploiteerd.

Totaal aantal vierkante meter ± 80 m², waarvan;
Begane grond ± 35 m²
(Kelder)opslag ± 33 m²
Toiletten ± 2 m²
Hal/trap ± 3 m²
Kantoor ± 7 m²

Kosten indicatie
Elektra ca. € 270,- per maand
Gemeentelijke belastingen ca. € 1.200,- per jaar

Deze horecalocatie wordt vrijgesteld van een vergunningsplicht geëxploiteerd. Daarmee is het in de huidige situatie niet mogelijk een exploitatievergunning en/of drank- en horecavergunning aan te vragen. Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. De mogelijke openingstijden zijn van maandag-zondag van 07:00 tot 22:00 uur. Er zijn bij deze overname geen verplichtingen naar personeel of leveranciers.

Wij zijn op zoek naar een ondernemer die het huidige concept wenst voort te zetten of een nieuwe passende zaak in dit pand wenst op te zetten. Heeft u interesse in deze healthy salad bar, neem dan vrijblijvend contact op met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of per E: T.Ouwerkerk@tihm.nl

Vraagprijs exploitatie
€ 95.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 2.600,00 per maand vrij van BTW

BVO m²
± 80m²

VVO m²
± 35m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond