Harran te koop Rotterdam Noord - Benthuizerstraat 38, Rotterdam

Omschrijving

Op het Oude Noorden in Rotterdam ligt deze goed lopende doner, Italiaanse pizza en shoarma zaak. De zaak is in 2017 volledig verbouwd en verkeert in zeer goede staat. De zaak is gevestigd in een mooi hoekpand en volledig gelegen op de begane grond. TiHM Horecamakelaardij mag de exploitatie bestaande uit de goodwill en inventaris te koop aanbieden.

De entree van de zaak is op de hoek van het pand gesitueerd. Bij binnenkomst staat u gelijk naast de mooie grote verkoopcounter met o.a. een houtskoolgrill, doner grills en een pizza oven. In totaal is het pand ± 120m² en kunnen er 34 gasten binnen plaatsnemen. Op het gevelterras kunnen ± 12 zitplaatsen gerealiseerd worden, vanwege de beperkte trottoir breedte kan het terras niet verder uitgebreid worden.
De afzuigkap heeft een uitblaas op het dak, er is 3x 50a krachtstroom en een gasaansluiting aanwezig. Aan de achterzijde van het pand is de pvc vetput gelegen die momenteel drie keer per jaar wordt geleegd.

Totaal aantal vierkante meter ± 120 m² waarvan:
Verkoopruimte ± 72 m²
Keuken ± 20 m²
Opslagruimte ± 20 m²
Toiletruimte en hal ± 8 m²

De zaak heeft een exploitatievergunning, gevelterras en mag open zijn tot 01:00 uur doordeweeks en 02:00 uur in het weekend. De ondernemer exploiteert sinds 2006 op deze locatie met succes. Graag zou de ondernemer nu een kleinere zaak runnen zodat hij het wat rustiger aan kan gaan doen.

Bij de overname dient één personeelslid overgenomen te worden, verder is er een bruikleen Coca Cola koelkast en zijn de twee doner grills in bruikleen van de leverancier.

Kenmerk: Tio.18010
Wilt u deze horecazaak overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
€ 180.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 1.500,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 120m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond