Grote horecaruimte te huur op Zuidplein nabij Ahoy

Gooilandsingel 109, Rotterdam

+ 7

Vraagprijs exploitatie
In overleg

Huurprijs
€ 9.200 per maand exclusief btw

Afmeting
441 m²

Type horecazaak
Casco ruimte

Omschrijving

Grote horeca ruimte ter overname aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. De horecaruimte is gevestigd op de Gooilandsingel nabij Ahoy, Winkelcentrum Zuidplein, bus-metrostation Zuidplein, Theater Zuidplein en de nog te realiseren Pathé bioscoop naast Ahoy.

Momenteel is de ruimte in gebruik als high level huid kliniek, maar de ondernemer heeft aangegeven dat deze ruimte te groot is voor haar is en nu op zoek naar een kleinere ruimte. De inventaris zal ze meenemen, maar het huurdersbelang op deze locatie zal achterblijven. Denk hierbij onder andere aan de airco installatie, sanitair, gietvloer, installaties, vloer-, muur- en plafondafwerking.
In dit gebied is er momenteel nog gelegenheid tot het ontwikkelen van nieuwe horecaruimten. Door middel van een omgevingsvergunning kan daarmee een aanvraag bij de gemeente worden ingediend om een exploitatievergunning en een drank- en horecavergunning te verkrijgen voor op deze locatie. Voor meer informatie kunt u de begeleidende makelaar raadplegen.

Het pand is gelegen in de plint van het nieuwe zwembad (met 50 meter bad) en beschikt over 3 toegangsdeuren aan de Gooilandsingel en 1 deur aan de Boerhaavestraat. Het is in goed overleg daarmee ook mogelijk om het pand in meerdere delen op te splitsen en hier meerdere concepten op te zetten. In totaal is de ruimte ca 450m² en kan aan de kant van de Gooilandsingel een terras geëxploiteerd worden.

Huurvoorwaarden waar rekening gehouden dient te worden:
- De aangegeven huur is de huidige huur
- Duur 5+5 jaar
- Ingangsdatum in goed overleg
- Naast huur zal er ook servicekosten in rekening gebracht worden

LET OP:
- Er is geen gas in het pand
- Er is nog geen afzuiginstallatie (er zal een geurfilterinstallatie geplaatst moeten worden)
- Er is nog geen vetput/vetfilter

Heeft u interesse in deze horecaruimte, wilt meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken algemeen

Straat

Gooilandsingel 109

Plaats

Rotterdam

Gemeente

Rotterdam

Status

Beschikbaar

Overname mogelijk per

Direct

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Casco ruimte

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid; Dagzaak

Reden verkoop

Verhuizing naar een kleinere locatie

Verdiepingen

Begane grond

Totaal aantal m²

441

Staat inventaris

Goed

Inventaris in lease

nvt

Inventaris in bruikleen

nvt

Exploitatievergunning mogelijkheden

Door middel van een Omgevingsvergunning kan een exploitatievergunning en een drank en horecavergunning verkregen worden.

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
- -
Maandag
- - -
Dinsdag
- -
Dinsdag
- - -
Woensdag
- -
Woensdag
- - -
Donderdag
- -
Donderdag
- - -
Vrijdag
- -
Vrijdag
- - -
Zaterdag
- -
Zaterdag
- - -
Zondag
- -
Zondag
- - -
Mogelijke openingstijden
Maandag
- - -
Dinsdag
- - -
Woensdag
- - -
Donderdag
- - -
Vrijdag
- - -
Zaterdag
- - -
Zondag
- - -

Kenmerken huurovereenkomst

Jaarlijkse indexering

Ja

Kenmerken vaste lasten

Kenmerken verplichtingen

Personeel met vast contract

nvt

Personeel met tijdelijk contract

nvt

Brouwer

nvt

Speelautomaat exploitant

nvt

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

Rotterdam is een moderne stad en is met 630.000 inwoners (12-2015) de tweede stad van Nederland. Ook wel bekend als werk- en havenstad. Rotterdam ontpopt zich de laatste jaren echter steeds meer tot een hippe en trendy stad. Dit heeft er toe geleid dat Rotterdam de laatste jaren meerdere malen in een top 10 heeft gestaan van steden die je bezocht moet hebben.

Omschrijving ligging

Het project “Hart van Zuid”, waar het nieuwe zwembad en daarmee dit restaurant deel van uitmaken, is hét nieuwe grote transformatie project op Rotterdam zuid. Het nieuwe zwembad krijgt een 50 meter bad met 10 banen waarvan er slechts enkelen zijn in Nederland. De beurshallen van Ahoy zijn vernieuwd en is er een nieuw internationaal congrescentrum naast Ahoy ontwikkeld. In de zomer van 2020 is eveneens het nieuwe nieuw Zuidplein Theater met bibliotheek en kunsthal opgeleverd. Begin 2021 gaat het gehele busknooppunt op de schop waardoor er een brede boulevard gerealiseerd kan worden vanaf het metrostation tot aan Ahoy en het Zuiderpark. Verder zijn er plannen in ontwikkeling voor een hotel en worden er gesprekken gevoerd over de bouw van een grote bioscoop op het terrein van Ahoy. Voor meer informatie over het project Hart van Zuid verwijzen wij u graag door naar de officiële website: http://www.hartvanzuidrotterdam.nl/

Omschrijving bereikbaarheid

Uitstekend per auto en openbaarvervoer.

Parkeergelegenheid

Diverse parkeergarages onder winkelcentrum Zuidplein.

Naastgelegen panden/belendingen

Ahoy, winkelcentrum Zuidplein, Theater Zuidplein, Metro/busstation Zuidplein, Internationaal congrescentrum en het nieuwe zwembad In ontwikkeling zijn: Pathe bioscoop met hotel .

Horecagebied

Ja

Kenmerken vastgoed

Staat pand

Goed

Kenmerken (bedrijfs)woning

Bedrijfswoning aanwezig

Nee

Tim Ouwerkerk

Naam: Tim Ouwerkerk

Functie: Horecamakelaar

Mobiel: 06 13 704 604

E-mailadres: t.ouwerkerk@tihm.nl

Deel deze pagina