Goedlopend eetcafe Rotterdam noord te koop - Bergselaan 340, Rotterdam

Omschrijving

Dit goedlopende eetcafé op Rotterdam Noord wordt u te koop aangeboden door TiHM horecamakelaardij. Deze zaak is een begrip in de omgeving en draait de laatste jaren een mooie en stabiele omzet.

De zaak is gelegen op de begane grond en heeft een opslagruimte in de kelder. In totaal is de zaak ± 270 m² groot. De inventaris en installaties worden netjes onderhouden en verkeren in goede staat. Naast het bestaan als eetcafé worden er hier diverse avonden en bijeenkomsten georganiseerd.

Totaal aantal vierkante meter ± 270 m², waarvan:
Verkoopruimte ± 166 m²
Keuken/bijkeuken ± 35 m²
Toiletten ± 11 m²
kelder ± 58 m²

Op de overname is een personeelsverplichting en speelautomatenverplichting. De gehele inventaris van de zaak is in eigendom van de ondernemer en wordt één op één overgenomen door de koper. De zaak beschikt over een exploitatievergunning, drank- en horecavergunning en een speelautomatenvergunning. De maandelijkse inkomsten uit de speelautomaten staat ongeveer gelijk aan de huurpenningen.

De ondernemer heeft een aanbod gekregen uit een andere markt en is voornemens zijn zaak te verkopen zodat hij op dit aanbod in kan gaan. In de zaak zit nog voldoende potentie om verder te ontwikkelen en waarmee de omzet verhoogd zou kunnen worden. De huidige ondernemer heeft vanwege het ontvangen aanbod aangegeven dit niet meer op te zullen pakken.

Kenmerk: Tio.18025
Wilt u dit eetcafé kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 2.850,00 per maand vrij van BTW

BVO m²
± 270m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond