Goed lopende doner zaak te koop Alexandrium - Kreeftstraat 14, Rotterdam

Omschrijving

Gelegen op het Alexandrium, tegenover de Primarkt hebben wij deze doner zaak met een goede omzet in de verkoop gekregen. Het grote voordeel van deze zaak ten opzichten van de omliggende horecazaken is dat deze zaak over een categorie 2 exploitatievergunning beschikt en daardoor op horeca gebied meer mogelijkheden heeft dan bij verschillende naastgelegen horeca panden.

Het huidige doner concept focust zich met name op eten en drinken op locatie en afhalen. Bezorgen gebeurt momenteel niet en hier liggen zeker nog mogelijkheden voor de kopende partij om verder uit te werken.

De gehele ruimte waarin de zaak is gevestigd is gelegen op de begane grond en is in totaal ± 94 m². De verkoopruimte is een rechthoekige ruimte van ± 74 m². Aan de achterzijde van het pand is de opslagruimte, spoelkeuken en inloop koelcel. Ook is er een nooduitgang aan de achterzijde van het pand waar vandaan indien gewenst eten bezorgd kan worden.

Totale afmeting zaak: ± 94m², waarvan
Verkoopruimte: ± 74 m²
Opslagruimte: ± 18 m²
Toiletruimte: ± 2 m²

De huidige ondernemer is sinds 2013 gevestigd op deze locatie en heeft de onderneming volledig opgebouwd. Hij heeft nu echter aangegeven graag iets anders te willen gaan doen buiten de horeca. Om die reden is hij momenteel op zoek naar een ondernemer die zijn exploitatie (goodwill en inventaris) wenst over te nemen.

Er is één personeelslid met een contract voor een onbepaalde tijd en twee personeelsleden met een contract voor een bepaalde tijd. Verder is er een leaseovereenkomst voor het koffiezetapparaat en is er een Coca Cola en Red Bull koelkast in bruikleen.

Gas/elektra ± € 900,- excl btw per maand
Water ± € 30, - excl btw per maand
Indicatie gemeentelijke belastingen; €1.200,- per jaar
Afzuigkap: geurfilterkap

Wilt u deze zeer goed draaiende döner zaak kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 2.410,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 94m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond