Franchisenemer gezocht voor cafetaria+ concept

Omschrijving

Voor een bekende franchisegever in de horeca wereld zijn wij op zoek naar leuke en enthousiaste ondernemers. Binnen deze franchiseclub staat het familiegevoel en het voor elkaar klaar staan erg hoog in het vaandel. Het concept is een cafetaria + wat inhoud dat gasten hier terecht kunnen voor de bekende frites met snack, maar ook voor volwaardige menu’s, lunch met een lekkere sandwich, salades en goede koffie.

Let op de bijgevoegde foto's zijn puur ter illustratie van het concept en de huisstijl, deze zaak zelf is niet ter overname beschikbaar.

Voor deze franchisegever zijn wij momenteel op zoek naar partijen die een nieuwe vestiging willen opstarten of juist een bestaande zaak willen overnemen. Van de ondernemer wordt verwacht dat hij/zij € 50.000,- eigen geld zal investeren. Voor het overige deel kan met de franchisegever gesproken worden over diverse financieringsmogelijkheden.

Als franchisenemer wordt u onderdeel van een groot team van ca 40 franchisenemers met in totaal 41 restaurants in Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland en Utrecht. Ondernemers ontvangen volledige ondersteuning op alle uitdagingen die op hun pad komen. Op het gebied van inkoop tot marketing, van financiële administratie tot het werven en managen van personeel kan er hulp worden verstrekt vanuit het hoofdkantoor. Daarnaast heeft het concept over de jaren een erg goede naamsbekendheid opgebouwd waar een nieuwe franchisenemer veel profijt van zal hebben. Natuurlijk staat daar een franchise fee tegenover, maar daardoor kan de franchisenemer zich volledig focussen op het draaien van zijn zaak en worden alle denkbare handvaten verstrekt om een succesvolle zaak voort te zetten.

Bent u die leuke ondernemer en bent u op zoek naar een cafetaria + waarbij u zich enkel hoeft te focussen op het draaien van de zaak, neem dan vrijblijvend contact op met de betrokken horeca makelaar Tim Ouwerkerk op 06 13 704 604 of t.ouwerkerk@tihm.nl om een afspraak te maken.

Kenmerken algemeen

Straat

Discreet

Plaats

Discreet

Status

Beschikbaar

Overname mogelijk per

In overleg

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Cafetaria/ snackbar

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid; Snackbar

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
-
Dinsdag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-
Zondag
-
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Kenmerken huurovereenkomst

Kenmerken vastelasten

Kenmerken verplichtingen

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

Rotterdam is een moderne stad en is met 630.000 inwoners (12-2015) de tweede stad van Nederland. Ook wel bekend als werk- en havenstad. Rotterdam ontpopt zich de laatste jaren echter steeds meer tot een hippe en trendy stad. Dit heeft er toe geleid dat Rotterdam de laatste jaren meerdere malen in een top 10 heeft gestaan van steden die je bezocht moet hebben.

Kenmerken vastgoed

Kenmerken (bedrijfs)woning

Tim Ouwerkerk

Naam: Tim Ouwerkerk

Functie: Register (horeca)makelaar

Mobiel: 06 13 704 604

E-mailadres:t.ouwerkerk@tihm.nl

Deel deze pagina