Franchisenemer gezocht locatie omgeving Rotterdam

+ 1

Vraagprijs exploitatie
€ 272.000

Huurprijs
€ 1.960 per maand

Afmeting
100 m²

Type horecazaak
Cafetaria/ snackbar

Omschrijving

Voor een bekende franchisegever in de cafetaria + wereld zijn wij op zoek naar leuke en enthousiaste ondernemers. Binnen deze franchiseclub staat het familiegevoel en het voor elkaar klaar staan erg hoog in het vaandel. Het concept is een cafetaria + wat inhoud dat gasten hier terecht kunnen voor het bekende frites met snack, maar ook voor volwaardige menu’s, lunch met een lekker sandwich, salades en goede koffie.

In het specifiek zijn wij momenteel op zoek naar een ondernemer voor een mooie locatie in de omgeving van Rotterdam waar een stabiele omzet van ca € 400.000,- exclusief BTW wordt gedraaid.

Voor de overname zal de nieuwe ondernemer € 50.000,- eigen geld mee moeten nemen. Voor het overige deel kan met de franchisegever gesproken worden over diverse financieringsmogelijkheden. De totale koopsom/investering in deze zaak bedraagt € 272.000,-, daarvoor krijgt de koper een recent verbouwde zaak met een ervaren team die klaar staat om het restaurant te runnen onder de nieuwe ondernemer.

Gegevens locatie:
Afmeting ± 100m²
Huur € 1.960,- ex btw
Servicekosten € 375,- ex btw

Omzet indicatie € 400.000,- ex BTW

Met de overname van deze zaak wordt u onderdeel van een groot team van 40 franchisenemers met in totaal 41 restaurants in Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland en Utrecht. De franchiseformule is over de jaren ver doorontwikkeld en krijgen de ondernemers volledige ondersteuning op alle uitdagingen die op hun pad komen. Van inkoop tot marketing, van financiële administratie tot het werven en managen van personeel kan er hulp worden verstrekt vanuit het hoofdkantoor. Daarnaast heeft het concept over de jaren een erg goede naamsbekendheid opgebouwd waar een nieuwe franchisenemer veel profijt van zal hebben. Tuurlijk staat daar een franchise fee tegenover, maar daarvoor kan de franchisenemer zich volledig focussen op het draaien van zijn zaak en worden alle denkbare handvatten verstrekt om een succesvolle zaak voort te zetten.

Bent u die leuke ondernemer en bent u op zoek naar een cafetaria + waarbij u zich enkel hoeft te focussen op het draaien van de zaak. Neem dan vrijblijvend contact op met de betrokken horeca makelaar Tim Ouwerkerk op 06 13 704 604 of t.ouwerkerk@tihm.nl om een afspraak te maken.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken algemeen

Straat

Discreet

Plaats

Discreet

Status

Beschikbaar

Overname mogelijk per

In overleg

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Cafetaria/ snackbar

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid; Snackbar

Totaal aantal m²

100

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
-
Dinsdag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-
Zondag
-
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Kenmerken huurovereenkomst

Servicekosten

€375 per maand Exclusief BTW

Kenmerken vaste lasten

Kenmerken verplichtingen

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

Rotterdam is een moderne stad en is met 630.000 inwoners (12-2015) de tweede stad van Nederland. Ook wel bekend als werk- en havenstad. Rotterdam ontpopt zich de laatste jaren echter steeds meer tot een hippe en trendy stad. Dit heeft er toe geleid dat Rotterdam de laatste jaren meerdere malen in een top 10 heeft gestaan van steden die je bezocht moet hebben.

Kenmerken vastgoed

Kenmerken (bedrijfs)woning

Tim Ouwerkerk

Naam: Tim Ouwerkerk

Functie: Horecamakelaar

Mobiel: 06 13 704 604

E-mailadres: t.ouwerkerk@tihm.nl

Deel deze pagina