Franchise restaurant te koop - Vijf Werelddelen 77, Rotterdam

Omschrijving

Aan de mooie karakteristieke Entrepothaven op Rotterdam-Zuid hebben wij dit franchise restaurant in de verkoop gekregen. Het restaurant draait een stabiele hoge omzet en heeft een grote naamsbekendheid. Over een lengte van maar liefst ca. 30 meter heeft dit restaurant een groot terras met uitzicht over de haven en het water. De inventaris en goodwill van dit franchise restaurant worden te koop aangeboden door Horecamakelaar TiHM.

De volledige ruimte is gevestigd op de begane grond en telt ± 310 m². De verkoopruimte is
± 236 m² en beschikt over ca. 130 zitplaatsen. Op het grote en gedeeltelijk overdekte terras kunnen eveneens ca. 130 gasten plaatsnemen. De formule van dit franchise concept is een laagdrempelig restaurant met een warme uitstraling. Er wordt gewerkt met een vaste formule welke wordt ondersteund, bewaakt en uitgediept door de franchiseorganisatie. Op dit moment bestaan er 20 vestigingen met dit concept verdeeld over het land.

Totaal aantal vierkante meter ± 310 m², waarvan;
Keuken/spoelkeuken ± 50 m²
(Drank)opslag ± 12 m²
Verkoopruimte ± 236 m²
Toiletten ± 12 m²

Kosten indicatie
Servicekosten ca. € 180,- per maand
Elektra ca. € 1.000,- per maand
Water ca. € 200,- per maand

Deze horecalocatie beschikt over een exploitatievergunning met terrasvergunning en een drank- en horecavergunning. Het restaurant is 7 dagen in de week open: maandag t/m donderdag van 17:00 tot 22:00 uur en op vrijdag t/m zondag van 11:00 tot 23:00 uur. De franchise formule heeft een brouwerij overeenkomst met Heineken (Brand) en zal door de nieuwe ondernemer ook geschonken moeten worden. Verder is er een personeelslid met een vast contract en drie met een nul-uren contract.
Na verschillende zaken gerund te hebben bij deze franchisegever heeft de ondernemer aangegeven graag een nieuwe uitdaging in horeca aan te willen gaan. Wij zijn op zoek naar een horeca ondernemer met gevoel voor de horeca die op zoek is naar een zaak met een hoge en stabiele omzet en waarbij de nodige ondersteuning wordt gegeven vanuit de franchisegever.

Heeft u interesse in dit franchise restaurant, neem dan vrijblijvend contact op met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of per E: T.Ouwerkerk@tihm.nl

Vraagprijs exploitatie
op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 4.208,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 310m²

VVO m²
± 236m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond